• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamıyorum

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
49
15
8
27
Arkadaşlar 2 senedir çocuğumuz olmuyor , Proflarada gittim bende de eşimde de bir sorun yok , doktor normal yolla olabilir istiyorsanız aşılama deneriz dedi böyle olup yıllar sonra hamile kalan var mı? Gerçekten sürekli bunu düşünüyorum kafayı yiyeceğim çok üzgünüm

kusura bakmayın yorumumun kalan kısmını paylaşamadım site dondu. eğer bir sıkıntı yoksa hormon testlerinizde, eşinizin spermiyogram testinde, rahim filmi de çekildiyse tüpler tıkalı değilse, rahim yapınızda da bir sıkıntı yoksa kalırsınız. benim de öyleydi maalesef sebepsiz infertilite dendi tüp bebek için giderken doğal yoldan gebe kaldım. inşallah sizin de öyle olacaktır.

kusura bakmayın yorumumun kalan kısmını paylaşamadım site dondu. eğer bir sıkıntı yoksa hormon testlerinizde, eşinizin spermiyogram testinde, rahim filmi de çekildiyse tüpler tıkalı değilse, rahim yapınızda da bir sıkıntı yoksa kalırsınız. benim de öyleydi maalesef sebepsiz infertilite dendi tüp bebek için giderken doğal yoldan gebe kaldım. inşallah sizin de öyle olacaktır.
Rahim filmide çekildim iki tüpte açık her şey normal , bunca senedir olmayan gerçekten olur mu artık bilmiyorum nasip , çok teşekkür ederim

bir sıkıntı olsaydı mutlaka belli olurdu. eğer çabuk çocuk sahibi olmak istiyorsanız imkanınız da varsa bence aşılama ya da tüp bebek yaptırın doktorun dediği gibi

bir sıkıntı olsaydı mutlaka belli olurdu. eğer çabuk çocuk sahibi olmak istiyorsanız imkanınız da varsa bence aşılama ya da tüp bebek yaptırın doktorun dediği gibi
Tüp bebek masraflı olduğu için onu düşünemiyorum şu an da , aşılama deneyeceğim inşallah bakalım hayırlısı

Stres yapmayı bıraktığınız gibi olacaktır. Bide yumurta kaliteniz iyi olmayabilir belki bunu goremiyolar vitamin kullanın

Back
X