hamile kalamıyorum

çok teşekkür ederim ponaran yeşil kurbağa ışılay79. herşey istediğiniz gibi olsun inşallah

ya ben sana başka yerdede yazdım sanırım
acele etme
olur olur meraklanma:)

merhaba aramıza hoşgeldin mitaku bende 4 senelik evliyim 2 senedir korunmuyoruz tık yok daha

bazen bende ümitsizliğe kapılmıyo değilim
ama verici rabbim herkeze nasip etsin inşallah benim kanamam gelecek bu günlerde tedaviye başlamayı düşünüyoruz hadi hayırlısı

aynı konuyu iki yerde açtığımın farkında değildim. bende yeni farkettim. yeniyim daha alışamdım. mesela bir sürü konu hakkında bilgi almak istiyorum ama ara bölümünden yazmama rağmen istediğim konuları bulamıyorum. diğer konuyu nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz.

Kizlar Bu Eski Konuyu Açtim Ama ... Mitakudan Haber Alamiyorum ? Gören Duyan Bilen Varsa Lütfen Bilgi Verin Son Durumu Ne Bacimin ?? :)

Istiridyecim Canim Benim. Gözlerim Doldu Kiz. Benimi Merak Ettin. Istiridyem Canim Arkadaşim. Kader Arkadaşim Hatta. çok Zor Günler Geçirdim Arkadaşim. Hayata Küstüm, Kirildim. Artik Siteye Girmeme Karari Almiştim. Dün Içimden Bir Ses Hadi Son Bir Kereliğine Siteye Göz At Dedi. Senin özel Mesajini Gördüm . çok Duygulandim Beni Merak Ettiğin Için. Artik Hiç çabalamiyorum Istiridyem. Içimde Hiç Istek Yok Hiç Birşey Için. Hatta Yaşamak Için Bile.....

CANIM YA BÖYLE KONUŞMA... BİLİYORUM İNSANIN BİTTİĞİ ANLAR OLUYOR AMA... TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ, KENDİMİZ İÇİN OLMASA BİLE SEVDİKLERİMİZ İÇİN... BENİMDE MORALİM BOZUK ADETİME 1 HAFTA VAR YİNE BELİRTİ YOK HİÇ BİŞE.. İNSAN KORKUYOR ACABA OLMAYACAKMI DİYOR.. AMA DÜŞÜNÜYORUM Kİ ALLAHIN İZNİ İLE DEĞİLMİ DİLERSE VERİR DİLERSE ALIR.. İNANÇLI İSEK ÜZÜLSEKDE YAŞAMAYA DEVAM.... KENDİMİZİ BIRAKMIYCAZ CANIM Şeniz:içelim:

canlarım herkese günaydın ne olur üzülmeyin inanın bana tam 3 sene uğraştık bebek için gitmediğim doktor kalmadı ama ne bende ne eşimde hiç bir problem çıkmadı tam artık yeter doktor doktor gezmicem dedim ve bundan 7 sene önce hamile kaldım şu an 7 yaşında oğlum var allahım hepimize nasip etsin ve şuan 2 ci bebek çok istiyorum ama yok hala beklemedeyiz allahım inşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder hepinizi öpüyorum.: enbuyukkk:

Mitakucum, bu kadar ümitsiz olma lütfen. Belki zor günler geçirdin, bilmiyorum ama dediğim gibi umutsuz olma hiçbirzaman.
Zati kocam sürekli seyahatte diyorsun, bu işi tek başına yapamazsın ki, öyle düşün olur mu? a.s.

Sonuçta biz 7 ay boyunca sıkı çalıştık ama ancak yeni oldu, kocam hep evde olmasına rağmen. Denk getirmek zor iş, her çiftin ayda %25 şansı oluyor.

Dua et, hep olumlu düşün, bebişin seni vakti gelince bulacaktır merak etme. :1hug:

Mitakuuu... Nerlerdesin yoksun terkettin buralari belki haberin yoktur bende kürtaj olmak zorunda kaldim.. Ikimiznde kaderi ayni imiş.. Umarim mesajimi alirsin...

istiridyem çok geçmiş olsun şimdi öğrendim ben hamiş haberini aldığımda çok sevinmiştim ve arada sen aklıma geliyor nihayet o hamiş kaldı diye seviniyordum((şimdi çok üzüldüm Allah sabrını versin en kısa zamanda tekrar bebişine kavuşursun inşallah(

Teşekkür ederim canim.. Boş gebelik geçirdim ondan kürtaj oldum.. Sende hamişsin allah sağlikla kucağina alip anali babali büyütmeyi nasip etsin..

saol canım inş en kısa sürede sende yeniden hamiş kalırsın bütün iyi dileklerim seninle

acelen ne ben 4 senedir bekli yorum

selam bende 4 senedir bekliyorum bi ara istemedim ama simdide olmuyo canim cok sikkin dile kolay 4senede beklenmezki ya biktim valla umursamiyim diyom gine olmuyo biseyler yapiyim diyom gine olmuyo gebelik testi üreticileri ben olmasam batacaklar millet erkekarkadasiyla bi kere iliskiye giriyo hemen haile kaliyo bide aldiriyolar adiler ben 4 sene bekledim yeter yaa kaynanam kovuyo artik beni cocugun olmuyosa git diyo yeter ya yeter

merhaba arkadaşlar,

ben 2,5 yıllık evliyim. evlendiğim günden beri korunmuyorum. ama hamile kalamadım. çok kafama takıyorum. bütün kontrollerimi yaptırdım. hiçbir sorun çıkmadı. eşimde bütün testlerini yaptırdı. onunda bir sorunu yok. ((((((( ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?

Devamli bebek dusuncesini kafandan atmalisin stres yapmamalisin Allah en hayirli zamani biliyor ve emin ol senin icin hayirli olan zamanda gelecektir yavrun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…