Gittim canim ben İzmirde oturuyom burada özel bi hastaneye gittim 3 yol kadar ve hicbir dk olmaz demedi olur diyorlar tahliller temiz Esim tahlil verdi ondada silinti yok diyorlar ama özel gitmek istemiyom hep para tuzagi bugün git yarin gel univeste hastanesine gidicem bakalim asilama yaptırmak istiyom arastiriyom hangi dk iyi bakalim...
Selam arkadaşlar.bizimde 3 yıl oldu evleneli.olmuyordu. problemlerimiz vardı. Nereye gittiysek tüp bebek dediler. İzmirde tedavi görmeye başladık. Ve sonuç :) 5 haftalık hamileyim. İlk denememizde tuttu çok şükür. allah uzun ömürler versin evlatlarimiza.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Darısı da tüm anne baba olmayı hayal edenlerin başına :)
Arkadaşlar merhaba. 2 yıllık evliyim. 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor. Ne yaptıysam ne denediysem yine olmuyor.. İnternetten çok araştırdım.ne yazıyorsa hepsini uyguladık.Ovulasyonlarla dahi denedik ama olmuyor bu ay doktora gitmeye karar verdik acaba bir sorun mu var diye. Kafaya takmayayım diyorum ama yinede takıyorum..
Selam arkadaşlar.bizimde 3 yıl oldu evleneli.olmuyordu. problemlerimiz vardı. Nereye gittiysek tüp bebek dediler. İzmirde tedavi görmeye başladık. Ve sonuç :) 5 haftalık hamileyim. İlk denememizde tuttu çok şükür. allah uzun ömürler versin evlatlarimiza.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Darısı da tüm anne baba olmayı hayal edenlerin başına :)