hamile kalamıyorum

bende 2senlık evlıyım canm 2 dusugum oldu esıme test yaptırdık ılk gıttıgm doktor anlamadı sımdı bursaya jımer hastanesıne gıdıyorum ordada esımde sperm sekıl bpzuklguu cıktı asılama olucaz bakalım kısmetse bıldıgım kadarıyla bır sorun yksa asılama yapmıyolr glba bıde sureklı hamıle kalayım dıye dusunme bak sal kendını onun cok etkısı vr dusunmemeye calıs canm

Selam arkadaşlar.bizimde 3 yıl oldu evleneli.olmuyordu. problemlerimiz vardı. Nereye gittiysek tüp bebek dediler. İzmirde tedavi görmeye başladık. Ve sonuç :) 5 haftalık hamileyim. İlk denememizde tuttu çok şükür. allah uzun ömürler versin evlatlarimiza.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Darısı da tüm anne baba olmayı hayal edenlerin başına :)

Arkadaşlar 1 yıl önceki yazımı görünce çok duygulandım.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür tedavi sonucu 5 haftalık hamileyim :)

Arkadaşlar 1 yıl önceki yazımı görünce çok duygulandım.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür tedavi sonucu 5 haftalık hamileyim :)
ayy ne guzel canım ınsallah saglılı bır sekılde kucana almayı nasıp eder allah hayırlı saglıklı ımanlı evlat versın cnm :)

Bi
Canim izmirde hangi hastaneye ve kimi muane oldun bende asilama yaptircam

[QUOela9, post: 45681568, member: 675070"]Bizimkisi tüp bebek tedavisiydi.[/QUOTE]
Siz nerde tup bebek yaptirdiniz bende yaptircam sonuç iyidir inş.

[QUOela9, post: 45681568, member: 675070"]Bizimkisi tüp bebek tedavisiydi.
Siz nerde tup bebek yaptirdiniz bende yaptircam sonuç iyidir inş.[/QUOTE]
İzmir İrenbe tüp bebek merkezinde. İlk denemede tuttu çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…