hamile kalamıyorum

Ben ilk 6 ay boyunca hamilelik belirtileri hissettigimi saniyordum aslinda vucudumu taniyormusum o zamana kadar adet belirtilerimin ne oldugunu ne zaman basladigini bilmiyormusum sende vucudunu taniyorsan kaptirma kendinj her ay adet belirtin ayni olur degismez hamile isen degisir

ben 10 aylik evliyim ilk 2 ay doğum kontrol hapi kullandim 8 aydir korunmuyoruz ama sonuç hep negatif hapin bir zarari olmuş olabilirmi acba yardimci olursaniz sevinirim

Bnde 1 yıl oldu evleneli 1 kere düşük oldu 1 ay olucak nerdeyse bende çokk istiyorum allah tüm istiyenlere verir inşallah o kadar çok korkuyorum ki olmassa diye en yakın zamanda olur inşallah

ben 10 aylik evliyim ilk 2 ay doğum kontrol hapi kullandim 8 aydir korunmuyoruz ama sonuç hep negatif hapin bir zarari olmuş olabilirmi acba yardimci olursaniz sevinirim
Yok canım normal çünkü korunduğun için bünyen alışık değil anca kendini toparlar benim annemde 1 sene korunup 1senede çocuğu olmamış hapında yumurtalarda azalmalarını sağlıyo diye biliyorum anca kendını toparlar allah inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere verir sakın umudunu yitirme cnm

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ben 1 yıl 8 aydır evliyim ve ilk 3 ay geri çekilmeyle korunduk ve sonrasında da bir çocuğumuz olsun diye çok bekledim ama olmadi. Doktorlara da gittik bir sorun görmediler. 2 kez çatlatma iğnesi yaptık folikasit vs kullandım ama faydası olmadı . bugün tekrar regl oldum ne yapmalıyım . Rabbim dermansız dert kimseye vermesin ...

ANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN

merhaba arkadaşlar. Benimde bir sorum olacak. Ben bu ay adetimin 6. Günü bir tane doğum kontrol habı aldım. Sonra birdaha almadım. 6 gün sonra kanamam oldu. Hamile kalmak istiyorum ve bu kanama adet kanaması mı sayılıyo, yumurtlama tarihini buna göre mi hesaplayacağım..

Arkadaşlar merhaba. 2 yıllık evliyim. 7 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor. Ne yaptıysam ne denediysem yine olmuyor.. İnternetten çok araştırdım.ne yazıyorsa hepsini uyguladık.Ovulasyonlarla dahi denedik ama olmuyor bu ay doktora gitmeye karar verdik acaba bir sorun mu var diye. Kafaya takmayayım diyorum ama yinede takıyorum..

benımde 8ay once bebeğimzde sorun oldgu ıcın aldırmak zorunda kaldk ve kurtaj oldum ve 8aydır korunmuyoruz ama olmuyo cok uZgunm cok ıstıyoruz bu ay soğan kürüne başladım deneyıpte kalan cok kısı var lutfen bana dua edınnn rabbım sızede versn ınsallahh hcbı sorunum yok ama olmadı hala etrftan sureklı bbek yokmu sorusundan skıldımmm lutfn dua edın bana

10 aylık evliyim ve halime kalamiyorum doktorada gittim bi cozum olmadi sizce niye olmuyo cok istedigim icinmi

6 ay bir şey değil canım. Anladığım kadarıyla yumurtlama zamanını bile takip etmiyorsun.Adet olmadan 1 gün önce ilişki olursa hamile kalman neredeyse imkansız.

En basit yöntem: kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 çıkar ve o günden 2 gün önce 4 gün sonraya kadar ilişki olsun iki günde bir.

Örneğin 28 günde bir adet oluyorsa 28-14=14. Muhtemelen 14. gün yumurtluyorsun. 12. gün, 14. gün, 16. gün, 17. gün ilişki için çok uygun günler.

Olmazsa yumurtlama kiti kullan. Eczaneden alabilirsin. İçinde nasıl kullanılacağı yazıyor.

Bütün bunlara dikkat et çok büyük ihtimalle 3 ayda hamile kalırsın. 1 sene boyunca dikkat etmene rağmen olmazsa doktora gidersin.

Akkadaslar bende yeni üye oldum bana yardimci olur musunuz 5 yillik evliyim fakat gebe kalamadim hic dk silinti yok diyorlar ne yapmam lazim bilmiyorum..

Akkadaslar bende yeni üye oldum bana yardimci olur musunuz 5 yillik evliyim fakat gebe kalamadim hic dk silinti yok diyorlar ne yapmam lazim bilmiyorum..
incir kuru denedınız mı esınızde kecıboynuzu pekmezı

Gittim canim ben İzmirde oturuyom burada özel bi hastaneye gittim 3 yol kadar ve hicbir dk olmaz demedi olur diyorlar tahliller temiz Esim tahlil verdi ondada silinti yok diyorlar ama özel gitmek istemiyom hep para tuzagi bugün git yarin gel univeste hastanesine gidicem bakalim asilama yaptırmak istiyom arastiriyom hangi dk iyi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…