Devamli bebek dusuncesini kafandan atmalisin stres yapmamalisin Allah en hayirli zamani biliyor ve emin ol senin icin hayirli olan zamanda gelecektir yavrun
Yok canım normal çünkü korunduğun için bünyen alışık değil anca kendini toparlar benim annemde 1 sene korunup 1senede çocuğu olmamış hapında yumurtalarda azalmalarını sağlıyo diye biliyorum anca kendını toparlar allah inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere verir sakın umudunu yitirme cnmben 10 aylik evliyim ilk 2 ay doğum kontrol hapi kullandim 8 aydir korunmuyoruz ama sonuç hep negatif hapin bir zarari olmuş olabilirmi acba yardimci olursaniz sevinirim
Al benden de o kadaracele mi bilmiyorum ama . ilk ayından hamile kalanları görünce etrafımda benim neden olmuyor diye üzülüyorum. ilgilendiğiniz için çok tşk ederim.
incir kuru denedınız mı esınızde kecıboynuzu pekmezıAkkadaslar bende yeni üye oldum bana yardimci olur musunuz 5 yillik evliyim fakat gebe kalamadim hic dk silinti yok diyorlar ne yapmam lazim bilmiyorum..
cnm ıncır kurunu dene bı ıstersenBende 6 aylık evliyim çok istiyorum hamiş olmayıSoğan kürü faydalı olurmu ki
Demedim canim ama sonuç yok hayirlisiya araştırma içindeyim buaralar asilama yaptircam dk arastirmasindayimincir kuru denedınız mı esınızde kecıboynuzu pekmezı
pekı doktora gıttnız mı test falan yaptırdınız mı cnmDemedim canim ama sonuç yok hayirlisiya araştırma içindeyim buaralar asilama yaptircam dk arastirmasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?