Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşındayım ve artık zamanı olduğunu düşünüyorumBiraz fazla acele etmiyor musun sanki?
daha önce yaptırdım ama dr daha erken demişti onda da pozitif çıkmıştı yaklaşık bundan bir hafta önce cesaret edemiyorumArkadaşım silikse bir ihtimal hamile olabilirsin kan testi yaptır net sonuç alırsın Allah gönlüne versin
bence hiç korkma bende 1 yıllık evliyim dr gittim ne bende ne eşimde bir problem yok gebeliği kolaylaştırmak için klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama bende hiç bir belirti yok sadece dünkü test kafamı karıştırdı allahım en yakın zaman da ikimiz de bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinBende 6 aydır hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye
malesef ben eskisi kadar takmıyorum ama tereddütte kaldım çizgiyi görünce inş. hamileyimdir.Amin canım çok zor bi durum ama en çokta kendimizi çok strese soktugumuzdan olmuyo ama elde değil işte..
dr gittin mi kontrol içinBu ay çok fazla stres yaptım dayanamayıp adetime 4 gün kala test yaptırdım ama negatif çok üzülüp çok ağladım ertesi gün stresten erken hastalandım(
inş. hamile kalırızGittim ultrasondan baktı sadece herşey yolunda dedi yumurtlama gününde yine gel dedi gittim ve gayet sağlıklısın 8. Aya kadar olmazsa yine gel dedi
Kan testi yaptir cnm ama sankj var gibi ignenin etkisi gitmesi lazimmalesef ben eskisi kadar takmıyorum ama tereddütte kaldım çizgiyi görünce inş. hamileyimdir.
kan testine cesaret edemiyorum ilacın etkisi varsa pozitif çıkar kanda idrar da bir ihtimal diyorum ilacın etkisi kaç günde gidiyor bilmiyorum kiKan testi yaptir cnm ama sankj var gibi ignenin etkisi gitmesi lazim
Normalde 30 adet olman gerikiyo sanirim yani uc gun sonra gecmis olmasi gerekiyo cnm bn kullanmadim hic igne ama arkadasimdan biliyorum onunda silik cikmisti bnce boyle kendini strese sokucagina bi kan verkan testine cesaret edemiyorum ilacın etkisi varsa pozitif çıkar kanda idrar da bir ihtimal diyorum ilacın etkisi kaç günde gidiyor bilmiyorum ki