Hamile kalamıyorum

azemm82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
13
2
1
43
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve hala hamile kalamadım çok üzülüyorum artık bunalıma girmekten korkuyorum

merhaba ben de 14 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi 30 ekim adet günüm :(

Arkadaşım silikse bir ihtimal hamile olabilirsin kan testi yaptır net sonuç alırsın Allah gönlüne versin

Arkadaşım silikse bir ihtimal hamile olabilirsin kan testi yaptır net sonuç alırsın Allah gönlüne versin
daha önce yaptırdım ama dr daha erken demişti onda da pozitif çıkmıştı yaklaşık bundan bir hafta önce cesaret edemiyorum

Bende 6 aydır hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye

Bende 6 aydır hiç korunmadığım halde hamile kalamıyorum çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye
bence hiç korkma bende 1 yıllık evliyim dr gittim ne bende ne eşimde bir problem yok gebeliği kolaylaştırmak için klomen ve çatlatma iğnesi verdi ama bende hiç bir belirti yok sadece dünkü test kafamı karıştırdı allahım en yakın zaman da ikimiz de bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

Amin canım çok zor bi durum ama en çokta kendimizi çok strese soktugumuzdan olmuyo ama elde değil işte..

Bu ay çok fazla stres yaptım dayanamayıp adetime 4 gün kala test yaptırdım ama negatif çok üzülüp çok ağladım ertesi gün stresten erken hastalandım:((

Gittim ultrasondan baktı sadece herşey yolunda dedi yumurtlama gününde yine gel dedi gittim ve gayet sağlıklısın 8. Aya kadar olmazsa yine gel dedi

kan testine cesaret edemiyorum ilacın etkisi varsa pozitif çıkar kanda idrar da bir ihtimal diyorum ilacın etkisi kaç günde gidiyor bilmiyorum ki
Normalde 30 adet olman gerikiyo sanirim yani uc gun sonra gecmis olmasi gerekiyo cnm bn kullanmadim hic igne ama arkadasimdan biliyorum onunda silik cikmisti bnce boyle kendini strese sokucagina bi kan ver

Düşünmediğin zaman oluyor gerçekten eşine sperm testi yaptırdı mı ??

Back
X