Hamile kalamıyorum

canım aglayarak ne cozum bulacaksın ben bır sene sonra tedvısız hamıle kaldım benımde hıc umıdım yoktu doktor yumurtalıkların cok yavas calısıyor dedı . Bende kabullendım olmaz artık bebegım falan dıye . Ama Allah ıma bın sukur su an hamıleyım . Senın herhangı bır sıkıntın var mı bıldıgın ??

tek söyleyeceğim sey kafana takma takarsan gercekten olmuyor bende oyle oldu hic takmadigim bir ay iliskiye bile cok az girdiğim bir ay hamile kaldim ve esin sana destek olması gerekirken neden baski yapiyor anlamadım kaynangili de hic umursama kendi kendilerine konuşup kendk kendilerini dinlesnler agizlarin paylarini ver

Benim de iki yıl olmustu bende umidimi kesmeye baslamistim artik esimde sayi dusuklugu benim tek tupum kapali cift rahimliyim en son nisanin sonunda gittim doktora klomen ve cat ignesi oldum mayis ayi icinde hamile kaldim Allahima.cok sükür rabbimden ümit kesilmez ol diyince oluyor

Yeter kı ol desın ıster kısır ol ıster baska bırsey dedgın gıbı canım Allah ol dıyınce oluyor . Sukur kı nasıp eyledı . Ben hala ınanamıyorum kıı :)

Doguma kadar gidebilecegim iyi bir doktor arastiriyorum da
duyamadık canım daha . Ben adet tarıhıne gore hesaplayınca 8 haftalık oluyor ama doktorum gec dollenme buyuk ıhtımalle dusundugumuzdende kucuk dedı . Daha mınıcık bebegım . Keseyı bıle gecen cuma gorduk . Bu hafta cuma ınsallah kalp atıslarını dınleyecegım :) bu arada kayserıde oturuyorum canım ve mukemmel bır doktorum var :)

maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de kayserideyim dr kim merak ettim:)

Anladım canım benim kalp atisi duyulmus normalde adet tarihime gore 7+5 ultrasonda 8+5 dedi

Biz de 7 aydır istiyoruz. Yukarıda yazılanları okudum. Sanırım bizim de çok kafaya taktığımız için olmuyor. Ben doktora gittim herşey yolunda dedi. Şu kafaya takmamayı nasıl başardınız onu yapamıyorum.

Bende cok takiyorum yaa ayy bir an once adet tarihim gelmesini sabirsizlikla bekliyorum 3.ayimiz bizimde...

Bende aynı dertten muzdaribim malesef evleneli 2 yıl olacak yakında bir dusugum var ondan sonrada olmadi zaten halen bekliyoruz takıntı yapmamak lazım ama elde değil insallah tez zamanda Rabbim hayirli ve sağlıklı bebisler nasip eder tüm isteyenlere.

Kafaya takmamakla beraber onerebilecegim beslenmenize dikkat etmek.esinizinde kendinizinde.biz saf ari sutunun baya faydasini gorduk yumurtaliklara faydali.erkektede spermlere.sabahlari ac karnina pirinc tanesi kadar yutuyosunuz.2 kez hamile kalmamda vesile olmustu.bi arastirin isterseniz.ama akisina birakarak uygulayin ilk ayda sonuc almayi beklemeden

İki yıl ben öyle yaptım kalkmadım hemen bacaklar hava da ama olmadı en son hamile kaldigım ay umursamadım kalktım hemen dusumu aldım ve hamile kaldım rabbim nasip etti vakti zamanı gelmis diyorum ben vakti gelince olur rabbimden duanızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…