Benim de iki yıl olmustu bende umidimi kesmeye baslamistim artik esimde sayi dusuklugu benim tek tupum kapali cift rahimliyim en son nisanin sonunda gittim doktora klomen ve cat ignesi oldum mayis ayi icinde hamile kaldim Allahima.cok sükür rabbimden ümit kesilmez ol diyince oluyorcanım aglayarak ne cozum bulacaksın ben bır sene sonra tedvısız hamıle kaldım benımde hıc umıdım yoktu doktor yumurtalıkların cok yavas calısıyor dedı . Bende kabullendım olmaz artık bebegım falan dıye . Ama Allah ıma bın sukur su an hamıleyım . Senın herhangı bır sıkıntın var mı bıldıgın ??
Yeter kı ol desın ıster kısır ol ıster baska bırsey dedgın gıbı canım Allah ol dıyınce oluyor . Sukur kı nasıp eyledı . Ben hala ınanamıyorum kıı :)Benim de iki yıl olmustu bende umidimi kesmeye baslamistim artik esimde sayi dusuklugu benim tek tupum kapali cift rahimliyim en son nisanin sonunda gittim doktora klomen ve cat ignesi oldum mayis ayi icinde hamile kaldim Allahima.cok sükür rabbimden ümit kesilmez ol diyince oluyor
Bende inanamiyorum canim kalp atisin duyuldu mu? Bu arada nerede oturuyorsun?Yeter kı ol desın ıster kısır ol ıster baska bırsey dedgın gıbı canım Allah ol dıyınce oluyor . Sukur kı nasıp eyledı . Ben hala ınanamıyorum kıı :)
Doguma kadar gidebilecegim iyi bir doktor arastiriyorum daYeter kı ol desın ıster kısır ol ıster baska bırsey dedgın gıbı canım Allah ol dıyınce oluyor . Sukur kı nasıp eyledı . Ben hala ınanamıyorum kıı :)
duyamadık canım daha . Ben adet tarıhıne gore hesaplayınca 8 haftalık oluyor ama doktorum gec dollenme buyuk ıhtımalle dusundugumuzdende kucuk dedı . Daha mınıcık bebegım . Keseyı bıle gecen cuma gorduk . Bu hafta cuma ınsallah kalp atıslarını dınleyecegım :) bu arada kayserıde oturuyorum canım ve mukemmel bır doktorum var :)Doguma kadar gidebilecegim iyi bir doktor arastiriyorum da
maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.duyamadık canım daha . Ben adet tarıhıne gore hesaplayınca 8 haftalık oluyor ama doktorum gec dollenme buyuk ıhtımalle dusundugumuzdende kucuk dedı . Daha mınıcık bebegım . Keseyı bıle gecen cuma gorduk . Bu hafta cuma ınsallah kalp atıslarını dınleyecegım :) bu arada kayserıde oturuyorum canım ve mukemmel bır doktorum var :)
Anladım canım benim kalp atisi duyulmus normalde adet tarihime gore 7+5 ultrasonda 8+5 dediduyamadık canım daha . Ben adet tarıhıne gore hesaplayınca 8 haftalık oluyor ama doktorum gec dollenme buyuk ıhtımalle dusundugumuzdende kucuk dedı . Daha mınıcık bebegım . Keseyı bıle gecen cuma gorduk . Bu hafta cuma ınsallah kalp atıslarını dınleyecegım :) bu arada kayserıde oturuyorum canım ve mukemmel bır doktorum var :)
Amınnn canım cok tesekkur ederım :) doktorum tekden hastanesınde Gülcan Yazıcı Özgün :)maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de kayserideyim dr kim merak ettim:)
Oyy masallah canım :) dua et kı bende duyabıleyım . Tam tarıhı de verır ınsallah oyle umut edıyorum .Anladım canım benim kalp atisi duyulmus normalde adet tarihime gore 7+5 ultrasonda 8+5 dedi
İnsallah canım ya daha bana tarih vermedi zaten doktorumu degistircemOyy masallah canım :) dua et kı bende duyabıleyım . Tam tarıhı de verır ınsallah oyle umut edıyorum .
İki yıl ben öyle yaptım kalkmadım hemen bacaklar hava da ama olmadı en son hamile kaldigım ay umursamadım kalktım hemen dusumu aldım ve hamile kaldım rabbim nasip etti vakti zamanı gelmis diyorum ben vakti gelince olur rabbimden duanızı eksik etmeyin2 aydır bende böyleyim çok istiyorum ama nasip bakalım her ay adet olunca moralim bozuluyor kafaya takmayınca stres yapmayınca daha kolay oluyormuş ama elde değil seni anlıyorum
İlişkiden hemen sonrasında kalkmamanı bacaklarını dikip bi süre öyle yatmanı tavsiye ederim doktor ablama bunu önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?