Hamile kalamıyorum

Ha
Haklısın Allah ne zaman nasip ederse o zaman yasayacağız hepimize doğru zamanda hayırlı evlatlar versin

Ha

Haklısın Allah ne zaman nasip ederse o zaman yasayacağız hepimize doğru zamanda hayırlı evlatlar versin
Amin amin inşallah stres yapmayın diyeceğim de kolay değil tabi ama sorun yoksa olmuyor diye sıkıntı yapmayın benim esimde sayı düsüklügü var benim tek tüpüm kapalı ve çift rahimliyim rabbim nasip ettikten sonra her türlü veriyor .

Ben yılbaşında düşük yaptım ilk gebeliğim plansızdı istemiyoduk ama bebeğim gidince çok istedik her ay 3-4 test yaptık meraklandık hatta bi ay 8 gün gecikti çok sancılı bi regl ayıydı. Benim halam var her ay soruyodu regl oldun mu diye dedi ki regl nin 7. gününden itibaren her gün yapın hamile kalırsın ben öyle kaldım dedi. Neyse 7-8-9-10-11 (12 den emin değilim sanırım olmadı) günler hallettik ben üzüldüm yumurtlama günüm boşa geçti bu ay da olmucak diye ama olursa olur olmazsa canım sağolsun diye baktım olaya velhasıl 2 gün geçince test yaptım, hayalet çizgi vardı, bana öyle geliyo değim ve 4 gün geçince yaptım pozitifti. Velhasıl çok takma böyle şeyleri kendin soğan kürü yap sitede detayları var, kocana da keçi boynuzu pekmezi ya da keçi boynuzu kürü yap , bi de kafana bu kadar takma bak nasıl kalıyosun. Eşinin ailesine de söyle onları ilgilendiren bi durum yok sen alttan aldıkça tepene binerler.

merhaba 2yıllık evliyiz 1senedir denemelerdeyiz ama olmuyor dr gidiorum bekleyin diyor ama ben beklemek istemiorum daha fazla eşiimde sperm testi normal bendede 3m çikolata ksti var ama engel deil dior dr bişide yapmadı ilaç vs de vvermedi.yumurtlama gunumu hesaplıyorum o hafta sık ilişki ama gene olmuyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…