Hamile kalamıyorummmm :(

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?

1 sene korunmasız ilişkide gebelik oluşmaması normal, 1 sene içinde olmazsa dr gitmeniz gerekir.stres yapmak gebelik oluşumuna en büyük engel aklınızda olsun.

Haklisiniz. Stres engelliyor büyük ihtimal. Nisan ayına bakacaz artık. İnşallah gelir bebisim okadar istiyorumki

doktora gitmediyseniz herşeyin normal olduğunu nerden biliyorsunuz

doktora gitmediyseniz herşeyin normal olduğunu nerden biliyorsunuz
Herşey öyle gorunuyor. Nebileyim adetim düzenli. Herhangi bi sıkıntı hissetmiyorum kendimde. Muayene olmadım tabiki. Erken olduğu için gitmiyorum doktora. Bikac ay daha beklemek istedim.

Herşey öyle gorunuyor. Nebileyim adetim düzenli. Herhangi bi sıkıntı hissetmiyorum kendimde. Muayene olmadım tabiki. Erken olduğu için gitmiyorum doktora. Bikac ay daha beklemek istedim.
bence adetinizin 3. günü doktora gidin hormon tahliliniz yapılsın
adetiniz bittikten sonra da vajinal muayene olun, kafanız rahat olsun
hatta yumurta takibi yaptırmak istediğinizi söyleyin doktora, böylece günü tutturmuş olursunuz

doktora gitmeden herşeyin nornal olduğunu nerden biliyosun. sen öyle sanıyosun ama doktora gidince öyle şeyler çıkıyo ki gitmek zorundasın, gitmeden olmuyo. gidincede olmuyo uğraşıp duruyosun

Eger nisan ayında da olmazsam doktora gideyim ozaman. Bi sorun yoktur inşallah. Korkmaya başladım şimdi

1 sene korunmasız ilişkide gebelik oluşmaması normal, 1 sene içinde olmazsa dr gitmeniz gerekir.stres yapmak gebelik oluşumuna en büyük engel aklınızda olsun.
Okadar takiyorsaniz esinizle birlikte gidin testletinizi yaptırın tek sizin gitmenizle olmaz

Canim merhaba oncelikle insaallah kisa zamanda bi bebis haberi alirsiniz. Doktra gittikten sonra adacayini da bi dene istersen canim ostrojen hormonunu artirarak hamile kalma ihtimalini yukseltiyo ama 1 2 hafta kullan birak ki hamile kalirsan da bebegi dusurebiliyo Allah korusun

Korkma arkadaşım doktora git muayene ol bende 7 aylık evliyim olmuyordu hiç bi sorun yokken bu ay Rabbim verdi stres yapma ve sana tavsiyem Meryem suresi oku ve soğan kürü yap ben böyle hamile kaldım inşallah sende olursun

bende aynı durumdayım 6 aylık evlıyım ve her negatıf sonucunu gördugumde resmen yıkılıyorum..kısmet bıdahakı aya ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…