Sağol canım. Ümitsizlik sardı beni buaralar.. Nedendir bilmem... İltihap varmış bide bende. Doktora gittim. Kasigimda hafif şişlik ve batmalar vardı. Bebis sandım. Meğer iltihapmis. Ne saçma. Neyse ilaç kullandım 6 gün. Şimdide maydanoz suyu içmeye basladim. Allah seninde gönlüne göre versin tatlım..Bende aynı durumdan sıkıntılıyım. (11 aylık evliyim. mayıs da evlendim. Ağustos da bebek yapmaya başladık.) boşuna doktora gitme 1 yıldan önce bakmıyoruz diyorlar.doktora gittiğinde abart biraz. 1 yılı geçti de bakmaları için. sen adetinin 2.günü hormon testi yaptırmaya git. Eşinde sperm sayımı testi yaptırmya (ürülojiye). daha 15 gün önce başımdan bunlar geçtiği içinbu kadar emin konuşuyorum. Allah gönlüne göre versin. hayırlısıyla...
amin demekten başka elimizden gelen birşey yok..vajinal ultroson mu yaptı peki iltihabı öyle mi anladı..ben de hormon testleri yaptım beklemedeyimYok canım bebis olmadığı gibi bide iltihap oluştu bende. Şimdi ilaç falan iciyorum. Maydanoz suyu iciyorum. Aslında kasiklarim ağrıyordu, batmalar oluyordu, ve sol kasigimda hafif şişlik vardı. Umitlendim hamilelik var diye. Doktora gittim ultrasonla baktı test bile istemedi. İltihap var dedi. Şok oldum. İnanmadım gebelik testi yaptım idarda. Negatif. İlaçları kullandım 1 hafta. Bugünde maydanoz suyu içmeye başladım. İltihap bitsin biranonce diye. Söküyormus maydanoz suyu iltihabı. İyileseyimde takrar bebek için ugrasayim diye. Ama buarada çok fazla hevesli değilim artık eskisi kadar. Ümitsizlik var sanırım. Oyüzden. Nezaman test pozitif çıkarsa ozaman inanirim. Hep boş çıktıAllah büyük. Kısmet nezamansa ozaman olacak inşallah. Allah seninde gönlüne göre versin canım benim
Allah yardımcınız olsun. hayırsıyla iyi haberler alın.Canlar bende 3,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamile kalamadım yarın yeni dr yeni ümitler allah herkesin yardımcısı olsun. Bu arada bilenler yazsın lütfen Samsun Med. Park Muhterem Akdeniz hakkında bilgisi olan var mı
Yok canım vajinal yapmadi. Kasiklarimdan ultrasonla bakti. İltihap var dedi sadeceamin demekten başka elimizden gelen birşey yok..vajinal ultroson mu yaptı peki iltihabı öyle mi anladı..ben de hormon testleri yaptım beklemedeyim
Fiyatı nedir canım bu jelinmerhaba kızlar. sizleri çok iyi anlıyorum 8 ay kadar bende neden çocuğum olmuyor diye çok kafama taktım. ve herkes doktorum ve eşim dahil kafana taktığın için olmuyor dedi. ama elimde değildi. saplantılı şekilde sürekli araştırmalar yaptı. ve internette gene kadınlar kulübünde karşıma preseed jel karşıma çıktı. epey araştırdım bu jeli sperm koçu olarakta geçiyor. bildiğiniz bitkisel kayganlaştırıcıymış fakat spermlerin tutnmasını sağlıyormuş. eşinizde ve sizde sorun yoksa hamile kalma olasılığınız yüksek diyodu formlarda. dayanamadım aldım. kullandıktan bi süre sonra lekelenmelerim oldu onla alakalımı bilmiyorum. doktoruma sordum onla alakası yok. kullana bilirsin bunun bi zararı olmaz dedi. annem ise lekelenmem var deyince bebek yer hazırlıyo kendine eskiler böyle der dedi. :) evet sonrasında hamile kaldım.(jeli kullandığım ikiinici ay hamile kaldım.ve jeli sadece doğurkanlık dönemimde 2-3 gün kullandım iki aydada) bu jeldenmi yoksa kafam bu ay rahattı hiç bebek düşünmedim ondan mı bilmiyorum.
Fiyatı nedir canım bu jelin
çok sağol. hayırlı zamanda allahım sanada nasip etsin.Haklisin canım sağol. Ama ben ovulasyon testini bile daha denemedim. Önce onu deneyim bi :) buarada hayırlı olsun bebisin canım sağ salim al kucağına inşallah
İnşallah canım aminnnnnn tüm isteyenlereçok sağol. hayırlı zamanda allahım sanada nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?