Hamile kalamıyorummmm :(

Sağol canım inşallah. Ada cayini duymuştum evet ama korktum içmeye bi zarar olur ve haberim olmaz diye. Ozaman bikac hafta içip birakayim öyle yapayım. Herşey dener oldum valla :)

Allah bebisini sana bağışlasın. İnşallah nisan ayında tüm bebis isteyenler hamile kalir :) duayı okuyacam. Sağol dileklerin için canim

Herşeyi denicem. Belime yastık koyacam, ayaklarımı havaya dikecem. Ovulasyon testide mi kullansam bu ay acaba. Her yolu denemek istiyorum
valla ben kullandım.bence hıc deneme zaten anlıyosun yumurtlama gununu.bu ay testlere verdıgım paranın haddı var hesabı yok..artık oluruna bırakıcam.cok uzuluyorum cunku taktıkça

valla ben kullandım.bence hıc deneme zaten anlıyosun yumurtlama gununu.bu ay testlere verdıgım paranın haddı var hesabı yok..artık oluruna bırakıcam.cok uzuluyorum cunku taktıkça
Ben mart ayında adetim 1 hafta geçene kadar test yapmicam ve hiç dusunmicem diye bi karar almıştım. Adetim yaklastikca içimde biseler kipir kipir oldu. Dayanamadım test yaptım ve o gıcık tek çizgiyi gördüm. Sinirlendim. Ertesi günde adet oldum zaten. Şimdi bu nisan ayı içinde aynı şeyi söylüyorum. Yapmicam test bu sefer. Olursa olur artık. Ben elimden geleni yapacam. Dua da edecem.. İnşallah gelir meleklerimiz nisan ayında

benımde yarın adet gunum ana oldum olucam.bellı yanı.bend aynı sözu verıyorum hep kendıme ama dayanamıyo insan.hayırlısı allahtan dıyelım bakalım..insaallah gelırler artık

Tatlım sadece adetlerinin düzenli olmasıyla herşey yolunda deme şansın malesef ki yok. Çocuk iki kişiyle yapılıyor malum Eğer bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorsan adetinin üçüncü günü kan ver hormonlarına baktır ve mutlaka eşin spermiogram yaptırsın ki vakit kaybetme bir sorun varsa. Bol şanslar Allah gönlüne göre versin inşallah

Sağol canım gidecem doktora haklisin bi gorunmem lazım. İnşallah bu ay olurda girmeme gerek kalmaz

bencede dr a git cnm doğru söylüyolar arkadaşlar bilemessin ne prob olup olmadığını.

Bende aynı durumdan sıkıntılıyım. (11 aylık evliyim. mayıs da evlendim. Ağustos da bebek yapmaya başladık.) boşuna doktora gitme 1 yıldan önce bakmıyoruz diyorlar.doktora gittiğinde abart biraz. 1 yılı geçti de bakmaları için. sen adetinin 2.günü hormon testi yaptırmaya git. Eşinde sperm sayımı testi yaptırmya (ürülojiye). daha 15 gün önce başımdan bunlar geçtiği içinbu kadar emin konuşuyorum. Allah gönlüne göre versin. hayırlısıyla...

ben de ümitsiz vaka 3 ay denedik doktora gittim hormon testleri için bakalım ne çıkacak..çevremdekiler ilk denemeyle hamile..sorun yoksa oluyor gebelik..varsa olmuyor 01duygu01 sen naptın geldi mi bebiş nisan da

Ne zaman kafanı rahatlatır oluruna bırakırsın, bir bakmışsın hamilesin Can'ım Böyle sürekli kafandayken stres izin vermez

ben de ümitsiz vaka 3 ay denedik doktora gittim hormon testleri için bakalım ne çıkacak..çevremdekiler ilk denemeyle hamile..sorun yoksa oluyor gebelik..varsa olmuyor 01duygu01 sen naptın geldi mi bebiş nisan da
Yok canım bebis olmadığı gibi bide iltihap oluştu bende. Şimdi ilaç falan iciyorum. Maydanoz suyu iciyorum. Aslında kasiklarim ağrıyordu, batmalar oluyordu, ve sol kasigimda hafif şişlik vardı. Umitlendim hamilelik var diye. Doktora gittim ultrasonla baktı test bile istemedi. İltihap var dedi. Şok oldum. İnanmadım gebelik testi yaptım idarda. Negatif. İlaçları kullandım 1 hafta. Bugünde maydanoz suyu içmeye başladım. İltihap bitsin biranonce diye. Söküyormus maydanoz suyu iltihabı. İyileseyimde takrar bebek için ugrasayim diye. Ama buarada çok fazla hevesli değilim artık eskisi kadar. Ümitsizlik var sanırım. Oyüzden. Nezaman test pozitif çıkarsa ozaman inanirim. Hep boş çıktı Allah büyük. Kısmet nezamansa ozaman olacak inşallah. Allah seninde gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…