Sağol canım inşallah. Ada cayini duymuştum evet ama korktum içmeye bi zarar olur ve haberim olmaz diye. Ozaman bikac hafta içip birakayim öyle yapayım. Herşey dener oldum valla :)Canim merhaba oncelikle insaallah kisa zamanda bi bebis haberi alirsiniz. Doktra gittikten sonra adacayini da bi dene istersen canim ostrojen hormonunu artirarak hamile kalma ihtimalini yukseltiyo ama 1 2 hafta kullan birak ki hamile kalirsan da bebegi dusurebiliyo Allah korusun
Aynen bende nisan ayindan umutluyum. Her ay bir umut içindeyim zatenbende aynı durumdayım 6 aylık evlıyım ve her negatıf sonucunu gördugumde resmen yıkılıyorum..kısmet bıdahakı aya ınsaallah
Allah bebisini sana bağışlasın. İnşallah nisan ayında tüm bebis isteyenler hamile kalir :) duayı okuyacam. Sağol dileklerin için canimKorkma arkadaşım doktora git muayene ol bende 7 aylık evliyim olmuyordu hiç bi sorun yokken bu ay Rabbim verdi stres yapma ve sana tavsiyem Meryem suresi oku ve soğan kürü yap ben böyle hamile kaldım inşallah sende olursun
INSALLAH CANIM NİSANDAN BENDE UMUTLUYUM..Aynen bende nisan ayindan umutluyum. Her ay bir umut içindeyim zaten
Herşeyi denicem. Belime yastık koyacam, ayaklarımı havaya dikecem. Ovulasyon testide mi kullansam bu ay acaba. Her yolu denemek istiyorumINSALLAH CANIM NİSANDAN BENDE UMUTLUYUM..
valla ben kullandım.bence hıc deneme zaten anlıyosun yumurtlama gununu.bu ay testlere verdıgım paranın haddı var hesabı yok..artık oluruna bırakıcam.cok uzuluyorum cunku taktıkçaHerşeyi denicem. Belime yastık koyacam, ayaklarımı havaya dikecem. Ovulasyon testide mi kullansam bu ay acaba. Her yolu denemek istiyorum
Ben mart ayında adetim 1 hafta geçene kadar test yapmicam ve hiç dusunmicem diye bi karar almıştım. Adetim yaklastikca içimde biseler kipir kipir oldu. Dayanamadım test yaptım ve o gıcık tek çizgiyi gördüm. Sinirlendim. Ertesi günde adet oldum zaten. Şimdi bu nisan ayı içinde aynı şeyi söylüyorum. Yapmicam test bu sefer. Olursa olur artık. Ben elimden geleni yapacam. Dua da edecem.. İnşallah gelir meleklerimiz nisan ayındavalla ben kullandım.bence hıc deneme zaten anlıyosun yumurtlama gununu.bu ay testlere verdıgım paranın haddı var hesabı yok..artık oluruna bırakıcam.cok uzuluyorum cunku taktıkça
benımde yarın adet gunum ana oldum olucam.bellı yanı.bend aynı sözu verıyorum hep kendıme ama dayanamıyo insan.hayırlısı allahtan dıyelım bakalım..insaallah gelırler artıkBen mart ayında adetim 1 hafta geçene kadar test yapmicam ve hiç dusunmicem diye bi karar almıştım. Adetim yaklastikca içimde biseler kipir kipir oldu. Dayanamadım test yaptım ve o gıcık tek çizgiyi gördüm. Sinirlendim. Ertesi günde adet oldum zaten. Şimdi bu nisan ayı içinde aynı şeyi söylüyorum. Yapmicam test bu sefer. Olursa olur artık. Ben elimden geleni yapacam. Dua da edecem.. İnşallah gelir meleklerimiz nisan ayında
İnşallah sende güzel haberi alırsın Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun güzel Dilek'lerin için teşekkürlerAllah bebisini sana bağışlasın. İnşallah nisan ayında tüm bebis isteyenler hamile kalir :) duayı okuyacam. Sağol dileklerin için canim
İnşallah tatlım Allah duysun ağzındanİnşallah sende güzel haberi alırsın Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun güzel Dilek'lerin için teşekkürler
Aminnnnnn inşallah canımbenımde yarın adet gunum ana oldum olucam.bellı yanı.bend aynı sözu verıyorum hep kendıme ama dayanamıyo insan.hayırlısı allahtan dıyelım bakalım..insaallah gelırler artık
Evet canim onu da bi dene sen bi vesile insaallah olur :)Sağol canım inşallah. Ada cayini duymuştum evet ama korktum içmeye bi zarar olur ve haberim olmaz diye. Ozaman bikac hafta içip birakayim öyle yapayım. Herşey dener oldum valla :)
Sağol canım gidecem doktora haklisin bi gorunmem lazım. İnşallah bu ay olurda girmeme gerek kalmazTatlım sadece adetlerinin düzenli olmasıyla herşey yolunda deme şansın malesef ki yok. Çocuk iki kişiyle yapılıyor malumEğer bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorsan adetinin üçüncü günü kan ver hormonlarına baktır ve mutlaka eşin spermiogram yaptırsın ki vakit kaybetme bir sorun varsa. Bol şanslar Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?
Ne zaman kafanı rahatlatır oluruna bırakırsın, bir bakmışsın hamilesin Can'ım Böyle sürekli kafandayken stres izin vermezMerhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?
Çok haklisin canım ama buaralar kafamdan attım sayılır kısmen. Öyle eskisi gibi değilim artikNe zaman kafanı rahatlatır oluruna bırakırsın, bir bakmışsın hamilesin Can'ım Böyle sürekli kafandayken stres izin vermez
Yok canım bebis olmadığı gibi bide iltihap oluştu bende. Şimdi ilaç falan iciyorum. Maydanoz suyu iciyorum. Aslında kasiklarim ağrıyordu, batmalar oluyordu, ve sol kasigimda hafif şişlik vardı. Umitlendim hamilelik var diye. Doktora gittim ultrasonla baktı test bile istemedi. İltihap var dedi. Şok oldum. İnanmadım gebelik testi yaptım idarda. Negatif. İlaçları kullandım 1 hafta. Bugünde maydanoz suyu içmeye başladım. İltihap bitsin biranonce diye. Söküyormus maydanoz suyu iltihabı. İyileseyimde takrar bebek için ugrasayim diye. Ama buarada çok fazla hevesli değilim artık eskisi kadar. Ümitsizlik var sanırım. Oyüzden. Nezaman test pozitif çıkarsa ozaman inanirim. Hep boş çıktıben de ümitsiz vaka 3 ay denedik doktora gittim hormon testleri için bakalım ne çıkacak..çevremdekiler ilk denemeyle hamile..sorun yoksa oluyor gebelik..varsa olmuyor01duygu01 sen naptın geldi mi bebiş nisan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?