Merhaba Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşallahmerhaba arkadaslar ben 2 yil 3 ay evliyim simdiye kadar hic bebegim olmadi hayirlisiyla sagligiyla insaallah evlat isteyen herkese nasip eder banada insaallah bu konuyu açtım hamile annelerin her bir hissettiği belirti benim gibi bekleyen anne adaylarina bir vesile olur insaallah
Bizim gelininde iki hamileligidede ciktiinşallah canim ya amin geçen adetim iki gun surdu acaba ustunemi gordum diye suphede kaldım normalde 5 gun sürüyor adetim dün gece gobegimin altından uzanan sütlü kahve cizgi belirdi internette arastrdm sadece gebelikte cikyormus insallh hamileyimdir
Bizim gelinin iki hamileligindede ciktiinşallah canim ya amin geçen adetim iki gun surdu acaba ustunemi gordum diye suphede kaldım normalde 5 gun sürüyor adetim dün gece gobegimin altından uzanan sütlü kahve cizgi belirdi internette arastrdm sadece gebelikte cikyormus insallh hamileyimdir
Cnm insallah tez zamanda hamile kalip bebisini kucagina alirsin. Bende aynen senin gibi 2 yil 3aydir deniyorum bende hic hamile kalamadim daha. Senin sebebi varmi bende sebebde yok hersey yolunda diyor doktor ama henüz hic kalamadim hamile ilk 6 ayimda korundum d.k. hapiyla sonra biraktim iste birakali 2 yil 3 ay oldu tammerhaba arkadaslar ben 2 yil 3 ay evliyim simdiye kadar hic bebegim olmadi hayirlisiyla sagligiyla insaallah evlat isteyen herkese nasip eder banada insaallah bu konuyu açtım hamile annelerin her bir hissettiği belirti benim gibi bekleyen anne adaylarina bir vesile olur insaallah
hikayemiz hemen birbirine uyusuyor.bende ilk 6 ayimda korundum ondan sonra doktora gittim bende biraz iltihap vardı ilaç yazdı kullan dedi kullandım ve 7 ay sonra doktora gittim ilaç yazmadan beni eve gönderdi benim ve esimin bisorunu olmadığını söyledi bir sene icinde olacagini soyledi cumartesi gunu baska doktora gidecem bu arada bugun testimi yaptim sonuc negatifallahim sanada evlat nasip etsin insallh insallh hamile kaliriz bu ay
evet canim normal eczaneden satılan 15 liralık testlerden yaptim negatif çıktı test bozukda olabilir birde benim gobegimin altında hafiften bir cizgi var 4 gunce önce farkettim daha önce olsaydı farkederdim bu çizgide sadece gebelikte çıkıyormuş diyorlar .belirtiler beni yiyip bitiriyor insaallah sen hamile kalirsin bu ayy bende insallah. test yapti mi hiç?Ay cnm insallah birlikte ayni anda kaliriz ayni zamandada dogururuz :) Bende hapi biraktiktan sonra bi seneye kadar olabilir dedi bi sene grcince herseye bakildi normal cikti klomen verdi olmadi simdiye kadar 4 kere kullandim bu ay dördüncü kullanisimdi 5 gün fln var adetime ve asiri kasik agrim bel agrim var cok fena adet olacam yine olmadi diye düsünüyorum sen idrar testi mi yaptindami negatif cikti?
Anladim cnm insallah. Yok ben hic test yapmadim daha adetimin gecmesini beklicrm ama adet olacagima eminim siddetli bel agrim var benim her ay olur bel agrim adetten önce. Insallah hamilesindir sende. Sen hic hap tedavisi fln gördünmü?evet canim normal eczaneden satılan 15 liralık testlerden yaptim negatif çıktı test bozukda olabilir birde benim gobegimin altında hafiften bir cizgi var 4 gunce önce farkettim daha önce olsaydı farkederdim bu çizgide sadece gebelikte çıkıyormuş diyorlar .belirtiler beni yiyip bitiriyor insaallah sen hamile kalirsin bu ayy bende insallah. test yapti mi hiç?
Sagol cnm insallah peki ilk haftalarda adet olacakmissin gibi siddetli agrilarin olmusmuydu? Sende hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah allah saglikli uzun ömürler versin bebisineAcayip uyku yaptı hamilelik bana. Bende 6-7 ay olmadı. Ekmeği kestim onun yerine ceviz yedim kahvaltıda. Tatlı yemeyi baya bıraktım birde folik asit içtim. Tabiki haftada bir balık yedim. Sadece 1 ay falan yaptım bunları. Oda diyete girdim hamilelikten vazgeçmiştim. Psikolojik olarak rahatlamakta önemlidir belki.
İnşallah hayırlısıyla bir evladınız olur.
Oldu tabi olmazmı. Hatta ben adetken mide bulantısı olur. Ben anlamadım. Baya ümidimi kesmiştim. O hızlı testleri yapardım hep bekliyorum diye. Hepte gecikirdi adetim psikolojik olarak. Eşim hep hevesle beklerdi. Benim yaşım küçük diye ben pek gönüllü değildim.baya vazgeçtim hayırlısı buymuş zamanj değil demiştim.1 hafta falan geçti adetimden dedim yapayıö bari. Dandik testten yapmıştım. Hatta eşime hemen söyleyemedim. Kafamda isteği bitirmişim ya. 2 gün sonra söyledim. Yani kafaya pek takma ben gibi her ay geçikirsin.Sagol cnm insallah peki ilk haftalarda adet olacakmissin gibi siddetli agrilarin olmusmuydu? Sende hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah allah saglikli uzun ömürler versin bebisine
hamilelikte gobek altinda cizgi oluşur derler sizde olustumu?Oldu tabi olmazmı. Hatta ben adetken mide bulantısı olur. Ben anlamadım. Baya ümidimi kesmiştim. O hızlı testleri yapardım hep bekliyorum diye. Hepte gecikirdi adetim psikolojik olarak. Eşim hep hevesle beklerdi. Benim yaşım küçük diye ben pek gönüllü değildim.baya vazgeçtim hayırlısı buymuş zamanj değil demiştim.1 hafta falan geçti adetimden dedim yapayıö bari. Dandik testten yapmıştım. Hatta eşime hemen söyleyemedim. Kafamda isteği bitirmişim ya. 2 gün sonra söyledim. Yani kafaya pek takma ben gibi her ay geçikirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?