..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hap tedavisi gordum ama sadece bir haftlik haplardi esim ve ben kullandim sadece iltihabim olduğu için kullandım ama iltihabim yine geliyor kasinti yapıyor ara ara bu cumartesi yeni doktora gidecem.allHim insallh sanada kismet eder
Anladim insallah cnm ya bi ara bendede kasinti fln cok oluyodu allaha sükür gecti ben vitaminlerle gectigini düsünüyorum sanirim

allhm insallh bebegini kucagina almayı nasip etsin. bende hafiften cizgi belirmiş ve sadece hamilelikte cikyormus insallh bnde hamileyimdir.allh kimseyi evlatla sinamasin allhm isteyen herkese tez vakitte verir insallah.

Cevapladigin icin cok tskler ah keske istemesem keske beklemesem ama bu agrilar olunca otomatik düsünmeye basliyorum adet gününe kadar takmiyorum adrtim yaklastiginda günleri sayiyorum ztn agrilar olunca unutmamak mümkün olmuyor. Hayirlisi diyorum hep kismet iste olacagi varsa oluyo

Amin canım bende 3gun oluyor hamile olduğumu öğrendim benim adet olacağım zaman göğüslerim agrirdi bu sefer göğüslerim cooook erken ağrımaya başladı cooook ağrıyordu bir de ateş basıyordu ateşim 37 oluyordu hamile olduğumu ozaman anladım test yaptım pozitif çıktı Rabbim inşallah tez zamanda sanada hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip etsin

Hayırlısı olsun sağlıklı olsun zamanı önemli değil diye düşünmek lazım. Bizim burda 0-3 yaş yetimhane var. Bebek dolu.. En kötü 5 sene dolsun bir bebek alırız diye düşünmeyr başlamıştım. Çünkü ben hamile kalmadan hazırlıklara başlamıştım. Benim çevremde çocuk doğuran vardı dayanamadım. Birde bir anda masraf olmasın diye. Çoğu şeyi almıştım. En kötü başka bebeğe nasip olur derdim. hayırlısı olsunda. Bal düşün. Hamile kaldım 2 li 3lü 4 lü hiçbir testi yaptırmadım. Ben down sendromlu bile olsa aldıramam cana kıyamam diye. Onunki de can çünkü. Ve tedaviside yok sonuçta anne karnında. O yüzden herşeyi oluruna bırakmak en iyisi. Benim down sendromlu çocuğu olan muhasebecim var. Görsen dünya tatlısı bir bebek. Ve 6 ayda anlamışlar.o saaten sonra alınmıyor zaten. Hayırlı evlat olsun,zamanında olsun, sağlıklı olsun da. Olmasada olur demek lazım.

allah
sagol canim insaallah sende bebegini tez vakitte kucagina alirsin sen adetten oncemi adetten sonrami test yaptin.

Ayy canim benim ya ne güzel yazmissin insanin icini rahatlattin valla. Dogru söylüyosun Allah eli ayagi düzgün saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkese insallah.

Ayy canim benim ya ne güzel yazmissin insanin icini rahatlattin valla. Dogru söylüyosun Allah eli ayagi düzgün saglikli hayirli evlatlar nasip etsin herkese insallah.
Amin cümlemize inşallah. Allah hepinizin gönlüne göre güzel sağlıklı evlat nasip etsin. İnşllah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik haberi alırsın.

allah

sagol canim insaallah sende bebegini tez vakitte kucagina alirsin sen adetten oncemi adetten sonrami test yaptin.
Amin adet olacağım gün yaptım ne bir gün önce ne bir gün sonra tam günümdu ogun sabahki idrarla yapınca belli oluyor yoksa diyer vakitlerde yapınca hafif bir çizgi oluyor

Arkadaslar hamile oldugunu ogrendikten sonra kasik agrisi ceken varmi acaba bende cok oluyo cunku ins bi sorun yoktur

Arkadaslar hamile oldugunu ogrendikten sonra kasik agrisi ceken varmi acaba bende cok oluyo cunku ins bi sorun yoktur
Merhaba ben 5haftalik hamileyim adet olacakmış gibi sancılarım oluyor bazen şiddetli bazen hafif genelde hamilelerde oluyormus

doktora gidecem ama insallh gebe oldugumu ogrenirde gelirim
Ben bugun adet oldum cnm ztn belliydi cok siddetli bel ve kasik agrim vardi hemde 5 gündür adet günüm aslinda yarindi ama bugunden oldum. Ben 4 kere klomen kullandim bu ayda tutmadi sali günü doktora gidip rahim filmi icin randevu alcam öyle konusmustuk bu ayda olmayinca rahim filmi cektirecektim bakalim artik hayirlisi kismet. Sen naptin peki gittinmi doktora insallah senin mutlu haberlerini aliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…