Ben bugun adet oldum cnm ztn belliydi cok siddetli bel ve kasik agrim vardi hemde 5 gündür adet günüm aslinda yarindi ama bugunden oldum. Ben 4 kere klomen kullandim bu ayda tutmadi sali günü doktora gidip rahim filmi icin randevu alcam öyle konusmustuk bu ayda olmayinca rahim filmi cektirecektim bakalim artik hayirlisi kismet. Sen naptin peki gittinmi doktora insallah senin mutlu haberlerini aliriz?
Ben bugun adet oldum cnm ztn belliydi cok siddetli bel ve kasik agrim vardi hemde 5 gündür adet günüm aslinda yarindi ama bugunden oldum. Ben 4 kere klomen kullandim bu ayda tutmadi sali günü doktora gidip rahim filmi icin randevu alcam öyle konusmustuk bu ayda olmayinca rahim filmi cektirecektim bakalim artik hayirlisi kismet. Sen naptin peki gittinmi doktora insallah senin mutlu haberlerini aliriz?
Insallah cnm ya hadi hayirlisi hakkimizda neyse o olsuninsallah sende bnde bu ay hamile kaliriz kalacağım zaman yazarım buraya allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
bende hafif cizgi var hala ama 10 gun sonra belli olcak adetim iki gun surdu ilk defa aşırı gaz oluştu bnde kirpiklerimin altı iç içe girmiş test yaptim negatif ama belirtiler insanı şüpheye sokuyor insallh hamileyimdirgöbek deliğinden başlayan uzun bir kahve çizgi oluşmuştu bende de. ama göbeğim büyüdükten sonra. 3 aylıkken filan sanırım... onun haricindeki belirti üşüme,uyku ve aşırı gaz
İnşallah canım hayırlısıyla nasit etsin rabbimbende hafif cizgi var hala ama 10 gun sonra belli olcak adetim iki gun surdu ilk defa aşırı gaz oluştu bnde kirpiklerimin altı iç içe girmiş test yaptim negatif ama belirtiler insanı şüpheye sokuyor insallh hamileyimdir
Viyanada yasiyorum cnm simdiye kadar herseye bakildi bi rahin filmi cekilmemistim 4 kere klomenlede sonuc alinamayinca artik cekiliyim oda insallah iyi cikarsa beklemekten baska care yok insallah allahim tez zamanda banada isteyen herkesede eli ayagi düzgün saglikli evlatlar nasip edersiz nerde oturuyorsunuz benim bildiğim bir doktor var keske ona gorunseydiniz@AskKelebeğim
insallh canim insallah rahim filmine gerek kalmadan hamile kalirsinViyanada yasiyorum cnm simdiye kadar herseye bakildi bi rahin filmi cekilmemistim 4 kere klomenlede sonuc alinamayinca artik cekiliyim oda insallah iyi cikarsa beklemekten baska care yok insallah allahim tez zamanda banada isteyen herkesede eli ayagi düzgün saglikli evlatlar nasip eder
Hadi ya adet olduguna eminsin dimi belki üstüne görme yada yerlesme kanamasi flndir?kizlar adet oldum adetim 9 gun erken geldi galiba gecen adet olduğum zaman iki gun surdu oyuzden erken adet oldum insallh gelecek ay hamile kalirim.
gecen iki ayim tam duzgun gecti 30 ve 31de oldum bu sefer 9 gun erken oldumHadi ya adet olduguna eminsin dimi belki üstüne görme yada yerlesme kanamasi flndir?
Hep düzensizmi olur ki? 9 erkende benim ilk aklima yerlesme kanamasi fln geldi. Ablam 3 gün kanamasi oldu bu yüzden 6 haftalikken ögrenmisti hamile oldugunu o sanmiski normal adet görüyorum daha kahverengi gibiymis ve leke lekeymis az az yani o anlamamisti o zmn insallah seninkide öyledir cnm bencese hic takilma belirtilere ablam hamile olduunu ögrendiginde sanki adet olacakmisim gibi geliyor diyodu kasik agrisi fln öyleydigecen iki ayim tam duzgun gecti 30 ve 31de oldum bu sefer 9 gun erken oldumartk belirtilere takilmayacagim insallah dedigin gibidir
benim adetim iki ay once 28 ve 24 arasında olurdu. sadece iki ay 30 ve 31 cekti bu seferde yine 23 de adetim oldu. acaba yumurtammi çatladı. diye dusunuyorum ama insallah düşündüğün gibidir.Hep düzensizmi olur ki? 9 erkende benim ilk aklima yerlesme kanamasi fln geldi. Ablam 3 gün kanamasi oldu bu yüzden 6 haftalikken ögrenmisti hamile oldugunu o sanmiski normal adet görüyorum daha kahverengi gibiymis ve leke lekeymis az az yani o anlamamisti o zmn insallah seninkide öyledir cnm bencese hic takilma belirtilere ablam hamile olduunu ögrendiginde sanki adet olacakmisim gibi geliyor diyodu kasik agrisi fln öyleydi
Ben normal adet oluyorum cnm bugun 4.günüm adetimin yarin doktorla konusacm rahim filmi icin sanirim oda adetin 10-12. Günlerindemi cekilmesi gerekiyonus ne bakalim ne dicek yazarim burdan gelismeleripeki sende varmı bir gelişme?
benimde bir iki ay geçsin bende rahim filmi cektircemBen normal adet oluyorum cnm bugun 4.günüm adetimin yarin doktorla konusacm rahim filmi icin sanirim oda adetin 10-12. Günlerindemi cekilmesi gerekiyonus ne bakalim ne dicek yazarim burdan gelismeleri
bebeğin tutunma ağrıları normalArkadaslar hamile oldugunu ogrendikten sonra kasik agrisi ceken varmi acaba bende cok oluyo cunku ins bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?