Benim 4. Denemem bana da 3 gun 8 Hucreli 2 adet embriyo transfer edildi. 6. Günüm bugun, belirti pek yaşamadim sadece bir kaç kez karnim ağirdi ilaćlara bagliyorum bu belirtileri. korkuyla , heycanla bekliyorum ben de ve seni çok iyi anlıyorum umarım hamileyizdir.Kızlar o kadar caresizim ki kafam karışık ki?ne dusunecegimi bilemiyorumbenim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli transfer edildi.ve 4.günümdeyim transfer başından test gününe kadar cicik sızısı, bel ağrısı arada kasık ağrısı yaşayıp gebe kalan var mı?ya da normal mi bu ağrılar
Yani belirsizlik yaşamak çok kötü....Yani bu yaşadıklarım,yaşadıklarımız normal mi?değil mi bilemiyorum ki?Benim 4. Denemem bana da 3 gun 8 Hucreli 2 adet embriyo transfer edildi. 6. Günüm bugun, belirti pek yaşamadim sadece bir kaç kez karnim ağirdi ilaćlara bagliyorum bu belirtileri. korkuyla , heycanla bekliyorum ben de ve seni çok iyi anlıyorum umarım hamileyizdir.
Çok sitresliyim.sizin kaçıncı gününüzYani belirsizlik yaşamak çok kötü....Yani bu yaşadıklarım,yaşadıklarımız normal mi?değil mi bilemiyorum ki?
Gülşen hanm durumunuz nasılAyy merhabalr sizi tesadüf gördüm yazınızı ve merk ediyorum gebelik elde edildi mi?inş edilmiştir. Bnde 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane transfer edildi ims bnmledirler
Gülşen hanm durumunuz nasıl
Gülşen hanm durumunuz nasıl
Geçenki benim ikisi de tutmadı.çok üzüldük.şimdi de aynı ağrılarım varcok normal o tarz seyler, bir suru ilac kullaniliyo ve stres. bende de oluyodu agrilar. olumsuz dusunme. ins guzel sonuc alirsiniz..
Çok sitresliyim.sizin kaçıncı gününüz
İnşallahGeçenki benim ikisi de tutmadı.çok üzüldük.şimdi de aynı ağrılarım var
Cnm merhaba uzun süredr sayfayı takip edemiyordum. Şükür tuttu .10 haftalık ikizlere hamileyimGülşen hanm durumunuz nasıl
Maşallah...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne yaptın dikkat ettin.brn edemedim mi anlamadım.benim tutmadı.bu günler düşük olcak.ne önerirsin bana.ilk tüp bebek tedavin miCnm merhaba uzun süredr sayfayı takip edemiyordum. Şükür tuttu .10 haftalık ikizlere hamileyimdilerim herkesin murad-ı olsun inş
Cnm tekrr merhaba.ilk önce çok geçmiş olsun .benim 3.denemem cnm.diger denemelerime gore ilk önce yaptığım şey kafam rahat olması,olumlu,olumsuz herşeye hazırlamam di.bide sadece ben hep sebze ağırlıklı beslendim, ceviz, yoğurt,süt, yumurta yedim .bunların faydası oldu mu bilmiyorum ama bunları yaptım.smdi ise bu saydıklarımın hiçbirini yiyemiyorum.herdey gönlünce olsun .dilerim yardımcı olabilmişimdirMaşallah...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne yaptın dikkat ettin.brn edemedim mi anlamadım.benim tutmadı.bu günler düşük olcak.ne önerirsin bana.ilk tüp bebek tedavin mi
Tek embriyo muydu?Cnm tekrr merhaba.ilk önce çok geçmiş olsun .benim 3.denemem cnm.diger denemelerime gore ilk önce yaptığım şey kafam rahat olması,olumlu,olumsuz herşeye hazırlamam di.bide sadece ben hep sebze ağırlıklı beslendim, ceviz, yoğurt,süt, yumurta yedim .bunların faydası oldu mu bilmiyorum ama bunları yaptım.smdi ise bu saydıklarımın hiçbirini yiyemiyorum.herdey gönlünce olsun .dilerim yardımcı olabilmişimdir
Hyr iki tane koyuldu cnm.sen ne durumdasin bakalimTek embriyo muydu?
Tek kondu. Negatif artık yeni bir arayistayimHyr iki tane koyuldu cnm.sen ne durumdasin bakalim
Hangi ildesin?sana onerim olabilir istersen?ya da yakın isen gidebilirsin cnmTek kondu. Negatif artık yeni bir arayistayim
istanbuldayım. Karar veremiyorumHangi ildesin?sana onerim olabilir istersen?ya da yakın isen gidebilirsin cnm
eğer ki durumun iyse bursaya gelme şansın varsa bursaeurofertil op.gercek aydın....istanbuldayım. Karar veremiyorum
Durum iyi ama zamansızlık sıkıntı maalesef.izin vs zor. Tatile denk gelirseeğer ki durumun iyse bursaya gelme şansın varsa bursaeurofertil op.gercek aydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?