Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin moralini bozma cok erken yapmissin beta 9.gunu kana karismaya baslar yavas yavas yukselmeye baslar..ben 9.gunu yapmistim evde negatif cikmisti test gunude umutsuzca vermistim kanimi pozitifi gorunce saskina donmustum..Arkadaşlar araniza yeni katildim bugün transferimin 9.Günü 6.günü idrar test yaptım negatif cıktı aranız da ifrarda negatif kanda pozitif alan var mi lütfen yardımcı olun bana;'(
Sakin moralini bozma cok erken yapmissin beta 9.gunu kana karismaya baslar yavas yavas yukselmeye baslar..ben 9.gunu yapmistim evde negatif cikmisti test gunude umutsuzca vermistim kanimi pozitifi gorunce saskina donmustum. Canm 11 gün kan verdim değer 17.1 cıktı yükselir mi sence
Inşallah ikisi de sımsıkı tutunmuştur annesiAyy merhabalr sizi tesadüf gördüm yazınızı ve merk ediyorum gebelik elde edildi mi?inş edilmiştir. Bnde 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane transfer edildi ims bnmledirler
Ayyy bana hemen geri-dönüş sağlamanız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sana ...Umarım inş.transferimin 4.günü olduk ama arada cicik sizlamasi belde sızı oluo şiddetli olmasa da....bu beni çok gerio korkutuyor umarım korktuğum basima gelmezInşallah ikisi de sımsıkı tutunmuştur annesi
Hemen hemen hepsi doğum yapmış Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Benim transferden sonra göğüslerim şişmeye başladı sonra da durduramadım hala şişiyorlar![]()
Ilk hamilelik mi olacak nasipse?Ayyy bana hemen geri-dönüş sağlamanız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sana ...Umarım inş.transferimin 4.günü olduk ama arada cicik sizlamasi belde sızı oluo şiddetli olmasa da....bu beni çok gerio korkutuyor umarım korktuğum basima gelmez
Evet cnm olursa ilk.2 başarısız denemem var şuan 3.deneme ve ilkkez 1.kalite 3.gün embriyosu 2 tane koyuldu.ins bnmledrlerIlk hamilelik mi olacak nasipse?
Heveslendirmek istemiyorum ama o ağrılar doğuma kadar hep oluyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı, bel ağrısı normal yaniEvet cnm olursa ilk.2 başarısız denemem var şuan 3.deneme ve ilkkez 1.kalite 3.gün embriyosu 2 tane koyuldu.ins bnmledrler
bugün 4.gün olduk cnm.tek fark olarak bu denemem de 2.günden beri başladı şiddetli değil ince bi sizi gibi.ilk denemelerimde ilerleyen zamanlar da olurdu 6.7.8.vs günlerde başlardı bunda 2.günden. rahim de ara çok ince batma oluo .anlayamadım gtti.embriyolog çok memnun ama Bilmiyrm.kendimi umutlandrmak istemiyorum.Heveslendirmek istemiyorum ama o ağrılar doğuma kadar hep oluyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı, bel ağrısı normal yani
Inşallah tutunmuşlardır inşallah ikisi de seninledir annesi
Benim de ikiz tuttu bu aradabugün kaçıncı günü transferin?
Inşallah pozitif olur bu sefer her tedavi daha çok yıpratıyorbugün 4.gün olduk cnm.tek fark olarak bu denemem de 2.günden beri başladı şiddetli değil ince bi sizi gibi.ilk denemelerimde ilerleyen zamanlar da olurdu 6.7.8.vs günlerde başlardı bunda 2.günden. rahim de ara çok ince batma oluo .anlayamadım gtti.embriyolog çok memnun ama Bilmiyrm.kendimi umutlandrmak istemiyorum.
icimdeki ses var dio hissediyorum ama insan yine de umutlanmak istemiyor.umarim vardır...Inşallah pozitif olur bu sefer her tedavi daha çok yıpratıyor
Bir şey diyim mi ben de hissetmiştim. 5.gün embriyosu koymuşlardı bana transferin 5.günu annemin ameliyat olacağını öğrendim. Apar topar kalktık annemlere gittik o gün eşime dedim erken gebelik alalim tuttuysa ona göre hareket ederim. O gün test yaptım çooook silik çizgi vardı ama testi yaparken pozitif çıkacağını biliyordum.icimdeki ses var dio hissediyorum ama insan yine de umutlanmak istemiyor.umarim vardır...![]()
Bir şey diyim mi ben de hissetmiştim. 5.gün embriyosu koymuşlardı bana transferin 5.günu annemin ameliyat olacağını öğrendim. Apar topar kalktık annemlere gittik o gün eşime dedim erken gebelik alalim tuttuysa ona göre hareket ederim. O gün test yaptım çooook silik çizgi vardı ama testi yaparken pozitif çıkacağını biliyordum.
Inşallah senin de tutmuştur yeniden tedaviye