HAMİLE kalan arkadaşlar TRANSFERDEN sonra VÜCUDUNUZDA ne gibi değişiklikler oldu?

Arkadaşlar araniza yeni katildim bugün transferimin 9.Günü 6.günü idrar test yaptım negatif cıktı aranız da ifrarda negatif kanda pozitif alan var mi lütfen yardımcı olun bana;'(

Arkadaşlar araniza yeni katildim bugün transferimin 9.Günü 6.günü idrar test yaptım negatif cıktı aranız da ifrarda negatif kanda pozitif alan var mi lütfen yardımcı olun bana;'(
Sakin moralini bozma cok erken yapmissin beta 9.gunu kana karismaya baslar yavas yavas yukselmeye baslar..ben 9.gunu yapmistim evde negatif cikmisti test gunude umutsuzca vermistim kanimi pozitifi gorunce saskina donmustum..

Arkadaşlar bugün transferimin 11. Günü kanda değerim 17.1 cıktı yükselir mi acaba lütfen yazin

İnşalla
Sakin moralini bozma cok erken yapmissin beta 9.gunu kana karismaya baslar yavas yavas yukselmeye baslar..ben 9.gunu yapmistim evde negatif cikmisti test gunude umutsuzca vermistim kanimi pozitifi gorunce saskina donmustum. Canm 11 gün kan verdim değer 17.1 cıktı yükselir mi sence

benim de bugün transferimin 8. günü Allah yardımcımız olsun

Bana da 19 Eylül'de iki 1.kalite 3.gün embriyolari yuklendi.Doktorum uc gun bol bol yatmaya dikkat edersen iyi olur cunku rahim icinde bu uc gun ilerlemeye devam edecekler sonra tutunmaya calisacaklar dedi.Yasayacagim gogus sisligi,hassasiyeti,akintilar,karin agrilari,batmalari,adet olacakmis hissi,bulanti,bas donmesi,halsizlik gibi seyler östrojen ve pregesteronun etkileri olacaktir ayrica adet kanamasi gibi olmadigi surece tum akintilar normal,protein yonunden zengin beslenmeye calis dedi.Dunden beri gobek cevremde batma ve bugun baslayan mide bulantim var ama ilaclardan oldugunu dusunuyorum.Yumurta toplamasi oncesi agir hormon igneleri kullandik.Transfer sonrasi devam ediyoruz.Prospektuslerini okursaniz yasadigimiz her seyin bu ilaclarin yan etkisi veya normal etkisi oldugunu gorursunuz.Beklemek zor evet ama lutfen belirti yasayip pozitif sonuc gorecegimize veya belirti yasamayip negatif sonuc gorecegimize inanmamaliyiz.Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.İki komsumuzda iki hayirsiz evlat var.Biri anneyi babayi dovuyor,calismiyor.Annesinin hep dusugu olmus.Bi bu nemrut tutunmus,dogmus.O da simdi keske olmasaydi diyorlar.Oburunun eksigi ana babaya el kaldirmamasi.Onun disinda her sey mevcut.Gecen gun evimizin etrafini celik yelekli polisler sardi.Cezaevi firarisini evde saklamaya kalkmis.Allah kesinlikle hayirlisini versin.Mutluluk getirecekse tutunsunlar.Bazilarinizda saplanti olmus illaha dogurucam diye.Sadece hayirlisini istemeli insan.Olmuyorsa vardir bir bildigi demeli Tanrinin.O iki insandan bir insan yaratmak istiyorsa "ol"der ve olur.Demiyorsa vardir bildigi.

Ayy merhabalr sizi tesadüf gördüm yazınızı ve merk ediyorum gebelik elde edildi mi?inş edilmiştir. Bnde 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane transfer edildi ims bnmledirler

Ayy merhabalr sizi tesadüf gördüm yazınızı ve merk ediyorum gebelik elde edildi mi?inş edilmiştir. Bnde 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane transfer edildi ims bnmledirler
Inşallah ikisi de sımsıkı tutunmuştur annesi 🤲🥰
Hemen hemen hepsi doğum yapmış Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Benim transferden sonra göğüslerim şişmeye başladı sonra da durduramadım hala şişiyorlar 🤭

Inşallah ikisi de sımsıkı tutunmuştur annesi 🤲🥰
Hemen hemen hepsi doğum yapmış Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Benim transferden sonra göğüslerim şişmeye başladı sonra da durduramadım hala şişiyorlar 🤭
Ayyy bana hemen geri-dönüş sağlamanız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sana ...Umarım inş.transferimin 4.günü olduk ama arada cicik sizlamasi belde sızı oluo şiddetli olmasa da....bu beni çok gerio korkutuyor umarım korktuğum basima gelmez

Ayyy bana hemen geri-dönüş sağlamanız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sana ...Umarım inş.transferimin 4.günü olduk ama arada cicik sizlamasi belde sızı oluo şiddetli olmasa da....bu beni çok gerio korkutuyor umarım korktuğum basima gelmez
Ilk hamilelik mi olacak nasipse?

Evet cnm olursa ilk.2 başarısız denemem var şuan 3.deneme ve ilkkez 1.kalite 3.gün embriyosu 2 tane koyuldu.ins bnmledrler
Heveslendirmek istemiyorum ama o ağrılar doğuma kadar hep oluyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı, bel ağrısı normal yani
Inşallah tutunmuşlardır inşallah ikisi de seninledir annesi😍🤲
Benim de ikiz tuttu bu arada😊 bugün kaçıncı günü transferin?

Heveslendirmek istemiyorum ama o ağrılar doğuma kadar hep oluyor. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı, bel ağrısı normal yani
Inşallah tutunmuşlardır inşallah ikisi de seninledir annesi😍🤲
Benim de ikiz tuttu bu arada😊 bugün kaçıncı günü transferin?
bugün 4.gün olduk cnm.tek fark olarak bu denemem de 2.günden beri başladı şiddetli değil ince bi sizi gibi.ilk denemelerimde ilerleyen zamanlar da olurdu 6.7.8.vs günlerde başlardı bunda 2.günden. rahim de ara çok ince batma oluo .anlayamadım gtti.embriyolog çok memnun ama Bilmiyrm.kendimi umutlandrmak istemiyorum.

bugün 4.gün olduk cnm.tek fark olarak bu denemem de 2.günden beri başladı şiddetli değil ince bi sizi gibi.ilk denemelerimde ilerleyen zamanlar da olurdu 6.7.8.vs günlerde başlardı bunda 2.günden. rahim de ara çok ince batma oluo .anlayamadım gtti.embriyolog çok memnun ama Bilmiyrm.kendimi umutlandrmak istemiyorum.
Inşallah pozitif olur bu sefer her tedavi daha çok yıpratıyor

icimdeki ses var dio hissediyorum ama insan yine de umutlanmak istemiyor.umarim vardır...🤲🏻
Bir şey diyim mi ben de hissetmiştim. 5.gün embriyosu koymuşlardı bana transferin 5.günu annemin ameliyat olacağını öğrendim. Apar topar kalktık annemlere gittik o gün eşime dedim erken gebelik alalim tuttuysa ona göre hareket ederim. O gün test yaptım çooook silik çizgi vardı ama testi yaparken pozitif çıkacağını biliyordum.
Inşallah senin de tutmuştur yeniden tedaviye gerek kalmaz 🤗

Bir şey diyim mi ben de hissetmiştim. 5.gün embriyosu koymuşlardı bana transferin 5.günu annemin ameliyat olacağını öğrendim. Apar topar kalktık annemlere gittik o gün eşime dedim erken gebelik alalim tuttuysa ona göre hareket ederim. O gün test yaptım çooook silik çizgi vardı ama testi yaparken pozitif çıkacağını biliyordum.
Inşallah senin de tutmuştur yeniden tedaviye

ah be güzelim benim bidaha yaptırmaya gücüm yok .bu 3.bile zar zor yaptrdik kimse destekçi değil.oyizden tutmasa ay allahım düşüncesi bile ürkütücü üzücü ki bidaha yaptramam mümkün değil.esim bu son dedi bidaha isteme dedi bende tmm dedim.oyuzden zor yani.ins tutulmuştur güzelim inş.sana bisey sorcam beni bilgilendirebilrsen bildiğin kadarıyla çok sevinirim.benim 4.günüm 2.günden itibaren cok hafif cicik sizlamasi var tutmadigina dair mi sence?daha erken değil mi sence tutup tutmadığı?ya da ben mi kendimi avutuyorum anlamadm gtti

Kızlar o kadar caresizim ki kafam karışık ki?ne dusunecegimi bilemiyorum 😭benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli transfer edildi.ve 4.günümdeyim transfer başından test gününe kadar cicik sızısı, bel ağrısı arada kasık ağrısı yaşayıp gebe kalan var mı?ya da normal mi bu ağrılar 😭😭

Back
X