HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

3 adet 24 mm yumurta ile olur mu kızlar çatlatma iğnesi de oldum ??? Bu boylarda yumurtası olan var mıydı ??
Benim de genelde tedavimde 2-3 yumurtam oluşuyor canım ve genelde mm leri büyük. Ama eylülden beri tutmadı bende kesin dye birşey yok iğne sonrası 12. Günğn testlerim negatif bende bekliyorum

3 adet 24 mm yumurta ile olur mu kızlar çatlatma iğnesi de oldum ??? Bu boylarda yumurtası olan var mıydı ??
Merhabalar, benimde 23 mm yumurtam vardı iğne oldum ama ben sadece iğne oldum klomen kullanmadım, tesadüfen gittim doktora boyutu gayet güzel dedi, ilk kez iğne oldum inşallah tutar.. Hepimizin

Benim de genelde tedavimde 2-3 yumurtam oluşuyor canım ve genelde mm leri büyük. Ama eylülden beri tutmadı bende kesin dye birşey yok iğne sonrası 12. Günğn testlerim negatif bende bekliyorum
Kiste döndü mu peki yumurtaların hiç bu kadar büyük olunca kist yapar diye yorumlar okudum kafam karıştı

Merhabalar, benimde 23 mm yumurtam vardı iğne oldum ama ben sadece iğne oldum klomen kullanmadım, tesadüfen gittim doktora boyutu gayet güzel dedi, ilk kez iğne oldum inşallah tutar.. Hepimizin
İnşallah bende bekliyorum 9.gunundeyim ignenin

Kiste döndü mu peki yumurtaların hiç bu kadar büyük olunca kist yapar diye yorumlar okudum kafam karıştı
Bir kere döndü tedaviye ara vermek zorunda kalmıştım 1 aylık. Duphostan kullanmıştım. Bende iğne hariç 13. gündeyim test negatif ama regl belirtisi de yok

Merhaba beni de ekler misiniz :) 23 Şubatta pik gördüm.Bat 10 Mart.Beklemedeyim.İnşallah hepimiz iyi haberler alırız

Merhaba bizim sat bat aynı. Yumurtlama gününüz ne zamandı acaba? Beraber bekleyelim
Canımmm bekleyelim tabiki, ben 22 Şubat cumartesi günü doktora gittim kontrol için bi muayene olayım dedim biraz evhamlıyım, gittiğimde 23 mm yumurtan var gayet güzel bak hatta sana çatlatma iğnesi vereyim hemen vurdur dedi 24 36 saat sonra ilk ilişki ve diğer günler gün aşırı ilişki önerdi. Pazar günü akşamına kadar ağrım oldu akıntım oldu hatta şeffaf akıntıyı gördüm sanırım pazartesi yani 24 şubatta yumurtam çatlamış haldeydi yani adetimin 12. Günü falan. İlk kez çatlatma iğnesi oldum 2 ay denedik olmadı inşallah bu kez güzel haberler alırım. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Birlikte güzel haberler alırız inşallah

Bizim bu ikinci ayımız kuzum. Geçen ay letu kullanmıştım ben yumurtam kendiliğinden çatlamıştı ama olmadı. Bu ay doktorum dinlendirelim yumurtalıklarını ilaç kullanma dedi. Eşimden sperm testi istedi o güzel çıktı. Benim bir yumurtalığımda 4,5 cm, diğerinde 3,5 cm çikolata kisti var ve amh 0,41 geldi. Rahim filmim temiz çıktı. Bu ay ovulasyon testi kullandım ama daha hala pik göremedim ya yumurtladım ben kaçırdım ya da yumurtlamadım. Deniyoruz bakalım hayırlısı biraz umutsuzluğa kapıldım ben nedense. İnşallah güzel haberler alırız daha fazla strese girmeden

Belki daha yumurtlamamışsındır canım benim geçen ay ne zamanlar çatlamıştı yumurtan birde neden letu kullandın yumurtan büyüsün diye mi? Doktor daha gençsin tedaviye başlamak istemiyorum bu ay olmazda kan değerlerine bakarız dedi amh tsh filan sonra olmadı eşinden sperm testi isteriz dedi inşallah bunlara gerek kalmadan kavuşuruz ama sen genede gün aşırı yap özellikle adetin 10. - 17. Günleri

Yumurtam büyüsün gelişsin diye çünkü amh düşüklüğü de olduğu için doktorum geç kalmamı istemiyor. Gün aşırı değerlendirmeye çalışıyoruz canım ama bana bir yerden sonra görev gibi gelmeye başlıyor özellikle yumurtlama döneminde ve tadım kaçıyor istemiyorum gibi bişey oluyor

Çok haklısın birse çalışınca bazen insan çok yorgun oluyor seni çok iyi anlıyorum ama amh düşüklüğü kesinlikle moralle alakalı çok yakın arkadaşıma düşük olmaz tüp bebek yapalım dediler. Bir başka doktora gittiler durun daha bi deneyin demiş morel vermiş ve tekrar amh baktırdı öyle bir yüksekmiş ki değeri şimdi bebişlerini aldılar kucağına ilk ay olmamış sonra oldu, hiç panik yapma inşallah sende alırsın kucağına, sağlıklı beslenmeye dikkat et kuşum

Sağlıklı beslenmek de içimden gelmiyor canım ya hahahaha Bakalım hayırlısı saldım ben sadece gün sayıyorum senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…