Beni bu ay kendi halime bıraktı doktor bakalım nolucak kuzum. Olmazsa zaten ben de herhalde ilaç ve iğneye devam. Geçen ay yumurtam kendisi çatlamıştı iğne olmadımAy inşallah ya düşüncesi bile nasıl mutlu ediyor inşallah canım benim ikimizde birbirimize veririz o haberi bugün iğnenin 6.günü
Oh maşallah canım inşallah tutar bu ay ikimizindeYok kuşum kullanmadım kendiliğinden doğal büyüdü folik asit ve takviye vitaminler kullandık sağlıklı beslendim o kadar elenatal 1 folik asit d vitamini krill yağı(omega3) havuç tüketmeye dikkat ettim
Kan verdiniz mi pozitif gibi duruyor. Bir de test prodoctor mu?
Maşallah pozitif gözüküyor kuzum hemen kan ver hayırlı olsunValla benimde reglime 5 gün kaldı sürekli erken gebelik testi yapıp duruyorum hafif silik çıkmaya başladı ama gecikmedim daha diye bekliyorum bakalımheveslenmemeye çalışıyorum biraz daha var diye
Maşallah pozitif gözüküyor kuzum hemen kan ver hayırlı olsun
Hadi inşallah hamilesindirYok henüz kan vermedim reglime 3 4 gün kaldı tekrar test yapacağım yarın, yine böyle çıkarsa kan vermeye gidicem bakalımEvet prodoctor
Canım kolaylıkla olsun inşallahBeni bu ay kendi halime bıraktı doktor bakalım nolucak kuzum. Olmazsa zaten ben de herhalde ilaç ve iğneye devam. Geçen ay yumurtam kendisi çatlamıştı iğne olmadım
Eveeet, akşam tekrar yap bakalım çizgi silikleşecek mi? Silikleşirse anla ki çatladı bugünleri mutlaka değerlendirKızlar yumurtam benimle mi baksanıza bi :)
Tamam bebisim yarın da bakarım dün gece ve sabah değerlendirdimEveeet, akşam tekrar yap bakalım çizgi silikleşecek mi? Silikleşirse anla ki çatladı bugünleri mutlaka değerlendirinşallah gebelik testinde de pozitif görürsün canım
Dün geceyi değerlendirmen çok güzel olmuş, etmez miyim ya inşallah canım benim güzel haberlerini de görürüm sen zaten bilirsin hemen kalkma dik ayaklarını havaya yastik koyTamam bebisim yarın da bakarım dün gece ve sabah değerlendirdimins gebe kalırım dua etttt
CanımsınDün geceyi değerlendirmen çok güzel olmuş, etmez miyim ya inşallah canım benim güzel haberlerini de görürüm sen zaten bilirsin hemen kalkma dik ayaklarını havaya yastik koy
Sende bana dua et kuşumCanımsın
Bence kesinlikle çok etkiliyor, hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu çünkü. Olabildiğince relax gitmek lazımBende ilk kez çocuk denediğimizde 30 gün olan döndüm 28 e düştü anlamadım arrık duygulardan dolayı hormonlar mı etkileniyor anlayamadım
Çok haklısın elimden geldiğince deniyorum ☺ rahat olmayıBence kesinlikle çok etkiliyor, hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu çünkü. Olabildiğince relax gitmek lazım
Ben de öyle hayal etmiştim ama 3 gün gecikmeyle geldi kendileriBence bekleyin ragl sökülmezse tekrar kan verin
Afferim onaBen de öyle hayal etmiştim ama 3 gün gecikmeyle geldi kendileri
Evet çok net değerlendir canımKızlar yumurtam benimle mi baksanıza bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?