hamile kalanlar nasıl kaldiniz ..yöntemleriniz neler

hm45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
58
14
88
Arkadaslar hamile kalamayip da denediği yöntemlerle hamile kalanlar ...bize yardmci olmak için yazar msnz?

Canım ben konu açtım bununla ilgili yaptıklarımı yazdım, etiketliyim senide

Her haline sukrederek böyle de hayat güzel Rabbim en güzel zamanı bilir diyerek tatil e çıkıp bebeği kafadan atıp kafamı rahat tutarak gece belki kısmet düşüncesiyle eşine yaklaşarak ))

Ben 4 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin canim

Bak bu benim 2. Hamileliğim 1. Si klomen ve catlatma iğnesi vesilesiyle oldu o zamanda kafamı okul hayatına falan vermiştim ama onu kaybettim bu 2. Hamileliğim şükürler olsun ki hiç bir ilaç kullanmadan sadece Allah a kendimi teslim edip bende rahatım a bakarak oldu. Tatile çıktık gezdik tozduk oh be hayat ne güzel falan yani düşün. Sükretmek çok önemli her haline. Sonra bir baktık Rabbim benden bebegimi aldığı ay tekrardan bir bebekle mujdeledi. Ve biz 4 yıl hiç korunmadik şunu bilin ki Allah ne zaman takdir ederse o zaman oluyor ve ona güvenin ki o sizin için en iyi zamanlarinizi ayarliyor

Aradan 1 yıl geçti önceki bebegimi kaybedeli. Şükürler olsun onda da vardı bir hayır biz bilemeyiz ki

Şunu da eklemem lazım ben o 4 yılın 4 yılından sadece iki defa kafaya takmadim diğerlerinde çok taktım takmadiğm aylarda hamile kaldim

01melihacm..amenna sukrediyorm....bende ilk 3 ay korundm .sonra korunmayi biraktm esmle bebegmz olsun çok istiyorduk ..doktora gittik hic bir sorun çıkmadı şükür...klomen werdi 2.ayda hamile kaldm ama 10 gün sewinemedn dusuk yaptm ...

Ben 6 aylık karnımda ki Bebeğimi kaybettim gülüm. Alisinca daha zor oluyor emin ol. Hem bak en azından hamile kaldığını gormussun bu duyguyu hiç tadamayanlar var ben hastanede Bebeğimi kaybettigim gün yanımdaki başka hastanın yakını 10 yıldır ya dusunebiliyomusun 10 yıldır hasret bir hamile olduğunu görse dünyalar onun olur ama hiç tatmamis bana ne dediler biliyo musun keşke bizim de olsa da biz de kaybetsek tuylerim diken diken oldu Allah im inşallah size de evlat sevinci tattirsin ama kaybetmeyin dedim sadece.

Ben inanıyorum kafanı rahat tuttuğun ay en yakın zamanda hamile kalıp bizimle paylasacksin inşallah canım hadi bir derin nefes al üzme kendini tebessüm et gözünü kapat bebeğini kucağına aldığını hayal et ve gerçek olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canm gerçekten üzüldüm
..haklısın bende hamile kalamdgm zaman demiştim en azndan nasıl bir duygu olduğunu tadaym yoksa kafayı yiyecem. ..hayirlisini dilemek lazm :)

Hayit suyu diye birsey duydum onu deniyorum bu ay ..denemekten zarar glmez :) dualarinzi bekliyorjm

Çok geçmiş olsun canm gerçekten üzüldüm
..haklısın bende hamile kalamdgm zaman demiştim en azndan nasıl bir duygu olduğunu tadaym yoksa kafayı yiyecem. ..hayirlisini dilemek lazm :)
sen rahat ol beni dinle gerçekten seni doğru yonlendiriyorum yine olacak inan ama acele etme kaç yasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…