- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
Faydası olmuş demekki baksana :)Ben neler denemedim soğan kürü adetimi acayip güzel düzenledi. Hayır tohumu kullandım hormonlarimi dengeye soktu. Çörek otu bal tarçın hamile kalmadan iki ay önce denedim tembeldir yumurtalarim maşallah o ay 4 tane yumurtam gelişti aman ayı degerlendiremedik bu ay da sadece tatil yaptık işte)))
Aynı benim ilk zamanlarim gibisin ya her ay test yapiyodum bir ayda 4 defa test yapılır mı kafayı bozmustum yani düşün)) ama bunlara gerek yokmuş bu ay da hiç test almadım eşim rüyasında görmüş test al yap dedi o dedi diye aldım sonuca hemen bakmadım bile amaaan kenarda dursun dedim hep sabırsız davrandim da noldu dedim )) sonra yavaş yavaş teste yaklaştim Rabbim nasip etti şükürler olsun sana da senin gibi isteyene de Rabbim iyi annelik yapacak herkese nasip etsin
Faydası olmuş demekki baksana :)
Bende onu deniyorum inşallah ikimize de şifa olurHayit suyu diye birsey duydum onu deniyorum bu ay ..denemekten zarar glmez :) dualarinzi bekliyorjm
Nasıl deniyorsun anlatabilir misin ..suyun yaninda baska birsey iciyor musunBende onu deniyorum inşallah ikimize de şifa olur
Sabah aç karna bir çay kasigi hayit tohumunu biraz eziyorum bir dardak kaynar suya atıyorum 10 dk fln bekliyorum sonra süzüp içiyorum bide akşam yemekten önce aç karna aynı şekilde hazırlıyorum taze olarak hergün bu şekilde içiyorum cnm bazen günde bir defa içtiğimde oluyo evde olmadığım zamanlarNasıl deniyorsun anlatabilir misin ..suyun yaninda baska birsey iciyor musun
Birde bugn soğan kürüne başladım onuda aç karna içiyorum inş ağır gelmezNasıl deniyorsun anlatabilir misin ..suyun yaninda baska birsey iciyor musun
Birde bugn soğan kürüne başladım onuda aç karna içiyorum inş ağır gelmez
Kaç gündür deniyorsun canm ..ben 12 gün oluyoSabah aç karna bir çay kasigi hayit tohumunu biraz eziyorum bir dardak kaynar suya atıyorum 10 dk fln bekliyorum sonra süzüp içiyorum bide akşam yemekten önce aç karna aynı şekilde hazırlıyorum taze olarak hergün bu şekilde içiyorum cnm bazen günde bir defa içtiğimde oluyo evde olmadığım zamanlar
Amin cnm sana da inşallah. Arı sütü kapsülü yumurtalklarma iyi geliyorduAnladm canm sifa olsun ...Bende hazır hayit suyu siparis ettm sabah akşam üstüne su koyup iciyorum ha birde arı sutu kapsülü kullanıyorum ..
Bende 26 temmuzda başladım cnm aynı herldeKaç
Kaç gündür deniyorsun canm ..ben 12 gün oluyo
Adet aynı gün peki adet günün ne zaman ben ayın 19.unu 4 gözle beklicmBende 26 temmuzda başladım cnm aynı herlde
Benim 26 si canm inş güzel haberler verirsin hem bende umutlanirm:) ne kadarlık evlisinAdet aynı gün peki adet günün ne zaman ben ayın 19.unu 4 gözle beklicm
Inşallah internet hakkim olduğu sürece ben burdayım.... ewlilgm 1 yıl olmak üzere... peki seninBenim 26 si canm inş güzel haberler verirsin hem bende umutlanirm:) ne kadarlık evlisin
Ben 2 yıllık evliyim çikolata kistleri nden ameliyat oldum bir ay önce doktr doğal yolla olmasını beklicez 6 ay dedi olmazsa tüp bebek dedi ben ameliyattan öncede tüp bebek yaptırdim tutmadı malesf zamanı değilmiş diyorum inşallah Allahin izniyle kendiliğinden gelir mucizem:-(Inşallah internet hakkim olduğu sürece ben burdayım.... ewlilgm 1 yıl olmak üzere... peki senin
Hiç vazgeçmiyorum zaten çok ağrılar çektim senelerce ama pes etmiyorum uğraşıyorum dua ediyorum çünkü Rabbimden umut kesilmez bi gün bizimde dualrmz kabul olur inşallahBir problem varsa da sonuna kadar Şifayi arayın. Tedavi yollarını bulun araştırır. Rabbim muhakkak bir yerden bir yol inşaa ediyor.. kolaylaştırıyor
Dua etmekten başka çaremiz yok malesefHiç vazgeçmiyorum zaten çok ağrılar çektim senelerce ama pes etmiyorum uğraşıyorum dua ediyorum çünkü Rabbimden umut kesilmez bi gün bizimde dualrmz kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?