Canim yanlış gormuyorsam sende hamilesi n tebrik edeerm ...Kaç yıllık ewlisin ve nasıl hamile kaldnBir problem varsa da sonuna kadar Şifayi arayın. Tedavi yollarını bulun araştırır. Rabbim muhakkak bir yerden bir yol inşaa ediyor.. kolaylaştırıyor
2.5 senelik evliyim. 1 sene olmadi. Tam 1 senenin sonunda hamile kaldım. Hiçbir şey yapmadım. Doktora bile gitmedik inanın. Akışına bırakıp çok dualar etmiştik..Canim yanlış gormuyorsam sende hamilesi n tebrik edeerm ...Kaç yıllık ewlisin ve nasıl hamile kaldn
Ben dayanamadm 6.ayimda doktora gittim klomenle 2.ayda hamile.kaldm..1 sene nasıl bekledin ya ..benm basimin etini yediler çocuk diye diye ...başta takmazdm sayelerinde şizofren olup çıktım2.5 senelik evliyim. 1 sene olmadi. Tam 1 senenin sonunda hamile kaldım. Hiçbir şey yapmadım. Doktora bile gitmedik inanın. Akışına bırakıp çok dualar etmiştik..
Hepsinin ağzına lafı verdim çünkü . Çocuk yapmaya karar verdiğim zaman haberiniz olur dedim. Veya kendimi hazır hissetmiyorum henüz. Kolay değil çocuk bakmak. Doğurmak marifet değil dedim. Esimde istemiyor zaten daha dedim. Eşimin üstüne atınca seslerini cikartamiyolardiBen dayanamadm 6.ayimda doktora gittim klomenle 2.ayda hamile.kaldm..1 sene nasıl bekledin ya ..benm basimin etini yediler çocuk diye diye ...başta takmazdm sayelerinde şizofren olup çıktım:/
Iyi de siz ne kdrlkk evlisiniz. Ne zamandir bebek istiyorsunuz ?Ben dayanamadm 6.ayimda doktora gittim klomenle 2.ayda hamile.kaldm..1 sene nasıl bekledin ya ..benm basimin etini yediler çocuk diye diye ...başta takmazdm sayelerinde şizofren olup çıktım:/
1yillik ewliyim ve 3.ayımdan beri istiyorumIyi de siz ne kdrlkk evlisiniz. Ne zamandir bebek istiyorsunuz ?
:)Her haline sukrederek böyle de hayat güzel Rabbim en güzel zamanı bilir diyerek tatil e çıkıp bebeği kafadan atıp kafamı rahat tutarak gece belki kısmet düşüncesiyle eşine yaklaşarak))
Maydoanoz derken onu nasıl yaptin canmSormak istedikleriniz varsa cevaplarim vesile olmaktan güzel birşey yoktur heralde
Hiç dra gittin miiMaydoanoz derken onu nasıl yaptin canm
Allahim tamamına erdirsin sağlıcakla kucagina almayı nasip etsinBen 5 aydi evliyim 3 cu ayda adetden sonra 1 gunden 1 ilişki yaşadım şimdi 8 haftalık hamileyim...
Hayit suyunu ne için kullanıyodun cnm bende başladım inş şifa olur ikimizedeBende Hay it suyu kullandığım ay hamile kaldım ama düştü malesef.. ben Allahın izniyle faydalı olduğunu düşünüyorum. Gelecek ay olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?