hamile kalanlar nasıl kaldiniz ..yöntemleriniz neler

Bir problem varsa da sonuna kadar Şifayi arayın. Tedavi yollarını bulun araştırır. Rabbim muhakkak bir yerden bir yol inşaa ediyor.. kolaylaştırıyor
Canim yanlış gormuyorsam sende hamilesi n tebrik edeerm ...Kaç yıllık ewlisin ve nasıl hamile kaldn

Canim yanlış gormuyorsam sende hamilesi n tebrik edeerm ...Kaç yıllık ewlisin ve nasıl hamile kaldn
2.5 senelik evliyim. 1 sene olmadi. Tam 1 senenin sonunda hamile kaldım. Hiçbir şey yapmadım. Doktora bile gitmedik inanın. Akışına bırakıp çok dualar etmiştik..

2.5 senelik evliyim. 1 sene olmadi. Tam 1 senenin sonunda hamile kaldım. Hiçbir şey yapmadım. Doktora bile gitmedik inanın. Akışına bırakıp çok dualar etmiştik..
Ben dayanamadm 6.ayimda doktora gittim klomenle 2.ayda hamile.kaldm..1 sene nasıl bekledin ya ..benm basimin etini yediler çocuk diye diye ...başta takmazdm sayelerinde şizofren olup çıktım :/

Ben dayanamadm 6.ayimda doktora gittim klomenle 2.ayda hamile.kaldm..1 sene nasıl bekledin ya ..benm basimin etini yediler çocuk diye diye ...başta takmazdm sayelerinde şizofren olup çıktım :/
Hepsinin ağzına lafı verdim çünkü . Çocuk yapmaya karar verdiğim zaman haberiniz olur dedim. Veya kendimi hazır hissetmiyorum henüz. Kolay değil çocuk bakmak. Doğurmak marifet değil dedim. Esimde istemiyor zaten daha dedim. Eşimin üstüne atınca seslerini cikartamiyolardi

Iyi de siz ne kdrlkk evlisiniz. Ne zamandir bebek istiyorsunuz ?

Bende Hay it suyu kullandığım ay hamile kaldım ama düştü malesef.. ben Allahın izniyle faydalı olduğunu düşünüyorum. Gelecek ay olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum kizlar

Selam kızlar bende 10 senelik evliyim ve 7aylık kizim var çok şükür . Allahimdan hep hayırlısıni istedim ve en iyi zamanı o bilir dedim haddi olmayan insanlar bile hani çocuk yokmu bu ayda deyip beynimi yediler yalandan yere herkese tebessüm etmekten gına gelmişti.Bende maydanoz ve sogan suyu yaptim ve bi daha ay hamileydim

Sormak istedikleriniz varsa cevaplarim vesile olmaktan güzel birşey yoktur heralde

Ben 5 aydi evliyim 3 cu ayda adetden sonra 1 gunden 1 ilişki yaşadım şimdi 8 haftalık hamileyim...

Bi arkadaş sogan kürü yazmış nasıl yapiosunuz ve ne zamanlarda

Ewwt canm gittim eşimle beraber hiç bir sıkıntımız yok dedi klomenle hamile kaldm da dusuk yaptm

Anladım. Benim 9sene sonra oldu çocuğum maydanoz ve sogan suyunu kaynattim adet zamanı tabi ki de her sabah taze taze kaynattim ictim az maydanoz ve yarım soganin yarısı yapip ictim vee en önemlisi buhar banyosu yaptim onun çok faydası var ve hamile kalan insan çok fazla allahin izniyle

Bende Hay it suyu kullandığım ay hamile kaldım ama düştü malesef.. ben Allahın izniyle faydalı olduğunu düşünüyorum. Gelecek ay olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum kizlar
Hayit suyunu ne için kullanıyodun cnm bende başladım inş şifa olur ikimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…