C Cnnntlga Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 11 3 1 28 9 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mina_1414 #41 Rabisscyln .!.: Selam kızlar 6 aydır bende deniyorum buay menogon ve femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 7.günüm bata 8 gün var. Kasıklarımda batma,idrar koyulaşması,halsizlik var Genişletmek için tıkla... Peki evliliğin 6. Ayindami çatlatma ignesi vuruldunuz
Rabisscyln .!.: Selam kızlar 6 aydır bende deniyorum buay menogon ve femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 7.günüm bata 8 gün var. Kasıklarımda batma,idrar koyulaşması,halsizlik var Genişletmek için tıkla... Peki evliliğin 6. Ayindami çatlatma ignesi vuruldunuz
Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye 19 Aralık 2016 4.368 2.659 48 9 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mina_1414 #42 Cnnntlga .!.: Peki evliliğin 6. Ayindami çatlatma ignesi vuruldunuz Genişletmek için tıkla... Ben evleneli 2 yıl olacak ağustosta allahın izniyle. 3mayısta vuruldum
Cnnntlga .!.: Peki evliliğin 6. Ayindami çatlatma ignesi vuruldunuz Genişletmek için tıkla... Ben evleneli 2 yıl olacak ağustosta allahın izniyle. 3mayısta vuruldum
C Cnnntlga Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 11 3 1 28 9 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mina_1414 #43 Rabisscyln .!.: Ben evleneli 2 yıl olacak ağustosta allahın izniyle. 3mayısta vuruldum Genişletmek için tıkla... Benim 8 ay oldu yaparmı doktor
Rabisscyln .!.: Ben evleneli 2 yıl olacak ağustosta allahın izniyle. 3mayısta vuruldum Genişletmek için tıkla... Benim 8 ay oldu yaparmı doktor
Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye 19 Aralık 2016 4.368 2.659 48 9 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Mina_1414 #44 Cnnntlga .!.: Benim 8 ay oldu yaparmı doktor Genişletmek için tıkla... Canım o öyle kendi istemenle olmuyor 6 aydır doktora gidiyorum ilk kontrol ediyor eşinin spermine bakıyor ona göre bir tedavi uyguluyor
Cnnntlga .!.: Benim 8 ay oldu yaparmı doktor Genişletmek için tıkla... Canım o öyle kendi istemenle olmuyor 6 aydır doktora gidiyorum ilk kontrol ediyor eşinin spermine bakıyor ona göre bir tedavi uyguluyor