Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orkidin Takvim uygulaması var adet için indirmistim. Bi gün eşime korunmayalom bu defa dedim, zaten hemen olmaz dedim. Korunmadik, uygulamaya girdim adetime 5 gün vardı çok düşük gebelik şansı yazıyordu eşime bak zaten bugün gebelik için uygun değilmiş dedim iki gün sonra 1 aylığına memlekete gittim anneme ve orda idrar testi ile çift çizgi gördüm hiç anlamadım nasıl oldu ne oldu adetimin olması gereken gün adet sancım oldu sadece ama 5 gün geçti ve olmadım sonra test yaptim.Nasil hamis kaldiniz bizde deneyelim :)
Adettin bitikten sonra düzenli gün aşırı ilişki en mantıklısı cnm. Çünkü yumurtlama tarihini her zaman tutturamayabilirsin Buda şansını düşürür. Sperm kalitesi için her gün ilişkiye girmek mantıklı olmuyor. Bir de benim okuduğum bi dr.kitabında ilişkiden önce vajinal duş yapılmaması gerektiği yazıyordu rahim iç tabakasında tutunmayı sağlayan hücreler kayganlığını yitirebiliyor Muş.Nasil hamis kaldiniz bizde deneyelim :)
Canım eşin in eğer bi rahatsızlığı yoksa supradyn all day varya ondan içsin içindeki vitaminler sperm kalitesini artırıyor çünkü.. birde keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi tüketsin bol bol.neden dersen her gün ilişkide dr ların çok tavsiye ettiii bişey değil kalite açısından spermin. tavsiyem benim eşimde kullandı ben hamile kalmadan önce bi etkisi olmuştur illa ki diye düşünüyorum.Kizlar ben 14 nisanda adet oldum 28 gunde vir adet oluyorum adetin 3. Gunu klomene basladim ve 22 nisanda catlatma ignesi vurdu doktor ve hic bos gecem yok her gece denedik hatta mayisin 2 sine kadar her gece deniycez insallah tutar bana dua edin lutfen rabbim ol derse olur insallah nasip eder bu ay
Meraba aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim çok denememize rağmen hamile kalamadım. Ayin 16 sinda adet oldum internette 2 si yumurtlama gunu yaziyo yaptim yastik koydum ins olur.Eşimde bende çok istiyoruz. 30 günde bir adet görüyorum sizce bu durumda yumurtlama günü 14.gunmu yoksa 16 mi.bu konu hakkında fazla bilgim yok internetten baktiklarim sadece. Hastanede bütün testlerimi yaptırdım normal bi sorun yok dedi doktor.yumurta catlatma hapları varmış kaçıncı ayda kullanmam gerekiyor.çok kafama takıyorum lütfen yardımcı olun dHa fazla bilgilendirilmek istiyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.Kizlar ben 14 nisanda adet oldum 28 gunde vir adet oluyorum adetin 3. Gunu klomene basladim ve 22 nisanda catlatma ignesi vurdu doktor ve hic bos gecem yok her gece denedik hatta mayisin 2 sine kadar her gece deniycez insallah tutar bana dua edin lutfen rabbim ol derse olur insallah nasip eder bu ay
CNm öncelikle bence gün aşırı düzenli ilişkide bulunun ben yumurtlama tarihi falan hesap yapmadım hiç çok şükür hamileyim birde ilişki sırasında yastık koy beline sonrasında değilMeraba aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim çok denememize rağmen hamile kalamadım. Ayin 16 sinda adet oldum internette 2 si yumurtlama gunu yaziyo yaptim yastik koydum ins olur.Eşimde bende çok istiyoruz. 30 günde bir adet görüyorum sizce bu durumda yumurtlama günü 14.gunmu yoksa 16 mi.bu konu hakkında fazla bilgim yok internetten baktiklarim sadece. Hastanede bütün testlerimi yaptırdım normal bi sorun yok dedi doktor.yumurta catlatma hapları varmış kaçıncı ayda kullanmam gerekiyor.çok kafama takıyorum lütfen yardımcı olun dHa fazla bilgilendirilmek istiyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorum zaten ama nebilim allah nasip etmezse olmuyormuş gerçekten.bide yumurta catlatma iğne ve hapı kaçıncı ayda kullanılıyor acaba. Bu arada çok teşekkür ederim Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlere dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş. Ve siz kaçıncı aynızda hamile kaldınızCNm öncelikle bence gün aşırı düzenli ilişkide bulunun ben yumurtlama tarihi falan hesap yapmadım hiç çok şükür hamileyim birde ilişki sırasında yastık koy beline sonrasında değil
Amin canım kim nerde bekliyorsa Allah onların da evlatlarına kavuşmak nasip etsin her isteyene de doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sende dahil.. benim adetlerim inanılmaz düzensizdi mesela bi ay olurdum bi ay olmazdım korkuyordum o yüzden ya bi terslik olursa diye ama korunmayı bıraktıktan sonra 3. Ayda hamileydim ben çok şükür. Stres yapmamak lazım biraz oluruna bırak bence rabbim vereceği zamanı biliyordur beslenmene dikkat et ceviz fındık ye mesela iyi geliyor onlarda bünyeye. İlişkiye bile çocuk olsun diye girmemek gerekiyormuş bi yerde okumuştum o bile vücutta stres hormonunu çoğaltıp engelley biliyormuş olursa olur de kafanı rahatlat ona odaklanma sürekliÇok teşekkür ederim öyle yapıyorum zaten ama nebilim allah nasip etmezse olmuyormuş gerçekten.bide yumurta catlatma iğne ve hapı kaçıncı ayda kullanılıyor acaba. Bu arada çok teşekkür ederim Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlere dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş. Ve siz kaçıncı aynızda hamile kaldınız
Bişey soracaktım ya adetime 11 gün var goguslerim aşırı ağrıyor sabah bulantim vardı nasıl bişey anlamdım yaAmin canım kim nerde bekliyorsa Allah onların da evlatlarına kavuşmak nasip etsin her isteyene de doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sende dahil.. benim adetlerim inanılmaz düzensizdi mesela bi ay olurdum bi ay olmazdım korkuyordum o yüzden ya bi terslik olursa diye ama korunmayı bıraktıktan sonra 3. Ayda hamileydim ben çok şükür. Stres yapmamak lazım biraz oluruna bırak bence rabbim vereceği zamanı biliyordur beslenmene dikkat et ceviz fındık ye mesela iyi geliyor onlarda bünyeye. İlişkiye bile çocuk olsun diye girmemek gerekiyormuş bi yerde okumuştum o bile vücutta stres hormonunu çoğaltıp engelley biliyormuş olursa olur de kafanı rahatlat ona odaklanma sürekli
Mide bulantısı belli üşütmüş olabilirsin çnkü hamilelikte 7.-8. haftadan sonra başlıyor mide bulantıları. Göğüs hassasiyetine gelince adet zamanın yaklaştığı içinde olabilir yada umutlandırmak istemem ama oda gebeliğin belirtisi olabilir. Ben adetim bitikten 20 gün sonra göğüs hassasiyetimden şüphelendim gebeliğimden. Normalde adetime 3-5 gün kala en fazla ağrım hassasiyetim olurdu o zaman önceden başlamıştı takip et bakalım başka değişikler olcak mı kendi vücudunu daha iyi tanırsınBişey soracaktım ya adetime 11 gün var goguslerim aşırı ağrıyor sabah bulantim vardı nasıl bişey anlamdım ya
Canim ne guzel rabbin yuzunu guldursun ben sitres yapmiyorumda merak var bende acaba tutarmi diyeAralık ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim. 2 ay dinlenmen gerekiyor dedi doktor süre geçince tabi ne kadar doktor varsa hepsinin yazısını okudum ne gerekiyor yumurtlama zamanları kaç günde bir derken görev gibi 2 ay uğraştık ikisi de hüsran oldu. O kadar stresliydim ki regl haftası tef gibi gerildim iki ay boyunca. Üçüncü ay işe başlayacağım için bu ay takmıyoruz dedik be takvim hesabı ne sperm hesabı hiç bişey yapmadık. Tabi streste olmadı beklemediğimiz için. Rabbimin işi işte doğru zaman bu aymış. Hesapsız kitapsız nerdeyse yazanların tam aksini yaşayıp hamile kaldım. Sadece stresten uzak durun kafanıza takmayın nolur rabbim hepimizi görüyor doğru zamanda da bizi sevindiriyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Ben hem kasik agrimi takip ettim hem uzayan akintimi hemde ovulasyon testi aldim canm. Kismette olunca oluyo aslinda. Insallah isteyen herkesin olurNasil hamis kaldiniz bizde deneyelim :)