hamıle kalayım derken stres yapanlar dertleselım

Ahuhayat sen ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyosunuz canım?

Bu arada ben dün geceden itibaren folik asit kullanmaya başladım.Vücudumu hamileliğe hazırlamak için.Doktorumda söylemişti zaten gebelikten 2-3 ay öncesinde kullanılmaya başlanmalı diye.ılacı içerken sanki benim hamile kalmama yardımcı olacağını düşündüm sanki teknik bir destek gibi geldi:)Psikolojik olarak da beni iyi etkiledi yani kızlar.Sizde alın için yaaaa.Hem saçınız dökülmez,kaslarınız kuvvetlenir bi sürü de faydası var zaten....

Ahuhayat sen ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyosunuz canım?
canım biz 5 yıllık evlıyız 28 yasındayım esım 33 8 ay oldu deniyoruz dr acele etmeyın dedı ama gelde onu sen bana anlat.bu arada ne tesaduf bende dun folık asıde basladım bır ara bıraktım sıkıldım herhalde olmayınca.ne kullanıyorsun folık asıt.bırde siz ne kadarlık evlısınız ne zamandır denıyorsunuz.ins bır an once gelsın artık bebıslerımız.

canlarım bebek hasretiyle yananlar "arkadaşıma dua" topiğimize gelin dua listesine adınızı yazın sizin içinde tefriciye okuyalım

canım biz 5 yıllık evlıyız 28 yasındayım esım 33 8 ay oldu deniyoruz dr acele etmeyın dedı ama gelde onu sen bana anlat.bu arada ne tesaduf bende dun folık asıde basladım bır ara bıraktım sıkıldım herhalde olmayınca.ne kullanıyorsun folık asıt.bırde siz ne kadarlık evlısınız ne zamandır denıyorsunuz.ins bır an once gelsın artık bebıslerımız.

Bizde 3 yıllık evliyiz canım, ben 26 yaşındayım eşim 27, 3 aydır deniyoruz.Aynen doktorum da bana 1 yıl denemek lazım olmazsa tekrar gelirsiniz dedi.Ben Folic Plus kullanıyorum.Calsiyum ve vitamin d takviyelisini. Gelir bebişlerimiz yaaa merak etme sen:)Biz adını Ela Naz koymak istiyoruz adı gibi Nazlı olursa bekletebilir bizi:roflol:

Bizde 3 yıllık evliyiz canım, ben 26 yaşındayım eşim 27, 3 aydır deniyoruz.Aynen doktorum da bana 1 yıl denemek lazım olmazsa tekrar gelirsiniz dedi.Ben Folic Plus kullanıyorum.Calsiyum ve vitamin d takviyelisini. Gelir bebişlerimiz yaaa merak etme sen:)Biz adını Ela Naz koymak istiyoruz adı gibi Nazlı olursa bekletebilir bizi:roflol:
merhaba canım bencede gelecek bebeklerimiz dedıgın gıbı naz yapıyorlar bize.sızınde cok sukur bızım gıbı yas problemınız yok en azından buda bence bıze extra bır rahatlık getırır dıye dusunuyorum bılmem yanlısmı dusunuyorum.bu arada senın kullandıgın folık asıdin ıcınde kac adet var fıyatı ne kadar bende kullanabılırım dr gorusup.cunku benım kullandıgımı baska bır dr yazmıstı cok ucuz dandık galıba.o yuzden fıyatını soruyorum.birde benım bu aylık umıdım kalmadı anlarsın ya.ama 1 kac gun sonra dr gıdıcem yumurtlama takıbı yaptırıcam dr un dedıgı gunlerde ılıskı belkı sansımızı arttırır dıye dusunuyorum.cunkı bız bunu yakalayamayacagız galıba.bıze esımın urologu acele etmeyın en az bır bır bucuk yıl gecmelı dedı .cunkı sadece ayda sansımız 1 yada 2 gun bunu unutma canım.ıns onumuzdekı aylarda bır bır haberlerımızı alır verırız.ayyyy dusunsene ya dusuncesı bıle cok guzel coooook tatlı kendıleri nasıl olacak kimbilir.bol bol dua edelım bekletmesınler bızı daha fazla keratalar.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 5 senelik evliyim. Bundan 1 sene önce polikistik over sendromu oldum yani adet düzenim bozuldu ve rahimde ufak miyom tarzı şeyler oluştu Dr.'um adetim düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi ki ben bu zamana kadar hiç kullanmamıştım. İçinde bulunduğum durum yüzünden de şu an çocuk sahibi olamaycağımı söylediği an dünya başıma yıkıldı her ne kadar o laftan sonra ben olduğum yerde kopma durumuna gelsemde eşimin sonradan anlatmasına göre durumumum çok kötü olmadığını öğrendim. Hapları 3 ay kullandım ama ne heyecanla bir an önce bitsinde Dr.'a gideyim diye tabii bu arada adetimde düzene girmişti. Dr. kontrolümde herşey normal çıktı ama benim içim yine rahat değildi çünkü internetten rahatsızlığım için araştırma yaparken olumlu olumsuz o kadar şey okudumki kendi kendimi bunalıma soktum Dr.'um en sonunda yumurtlama testi yaptı ve sonuç çok çok iyi çıktı. Bunun üzerine gidip 1 sene çocuk deneyin olmazsa 1 sene sonra bana gelin dedi. Son 8 aydır da bebek denemesi yapıyoruz ama hala ortada bir şey yok etrafımdaki herkez ne zaman çocuk yapacaksınız diye başımın etini yiyor türlü türlü akıl veriyorlar hemen çocuk yapın yaşınız gidiyor diyorlar bunun üstüne birde herkez takır takır doğurunca ister istemez stress oluyorsun. Bebek denememin 6. ayında tekrar Dr. gittim bana 6 ay daha dene olmazsa öyle gel ama sen böyle kafana takarsan olmaz zaten dedi. şimdi gelde stres olma.... En son yumurtlama testi aldım. Denedim olmadı ama arkadaşıma yaptım hemen hamile kaldı zaten kelin ilacı olsa başına sürermiş.... şimdide tükürü ile yapılan testimi alsam diye düşünüyorum sonrada yok yok malum günlerde deneme yap boşver test alma diyorum aaaaaaaaa bunaldım artık ne zaman bende hamile kalıcam yahuuu

takmıyorum... stres yapmıyorum... düşünmüyorum... demeyi isterdim ama olmuyor.

çok denedim kendi kendimi teselli etmeye çalıştım ama olmuyor.
5 yıl bitti evleneli. önce hiç istemedik. gezicez tozucaz rahatımız bozulmasın dedik.
sonra benim fazla kilolarım vardı. 18 kilo verdim. kilo vermişken hamile kalıp geri almıyım dedim...
şimdi hepsini geri aldım bebek de istiyoruz ama olmuyor...
kimseyle konuşamıyorum bu konuda. resmen şiştim patlıycam.
eşime dert yanıp onu üzmek istemiyorum.
annem istediğimi biliyor ama ona sızlanıp üzmek istemiyorum...
veee hepsini içime atıyorum.
bazen gece yatakta saatlerce uyuyamıyorum düşünmekten.
düzensiz adetlerim beni daha da strese sokuyo.
gebelik testi almaya farklı farklı eczanelere gitmeye çalışıyorum ki bu kadın manyak mı demesinler diye...
gebelik testi yapıp her seferinde bir ümitle 2. çizgiyi görmek isterken şaşı olabilirim yakında.
bir sağa çevir yok. sola çevir yok. ışığa tut yok. gölgede yok. yok işte yok çizgi...

artık iyi bir doktora gidelim diyoruz. ama hala mucize bekliyorum ben! doktora gitmek testler kimbilir neler neler...
işten sevk al hastamısın derler dert anlat.... Allah'ım ben kabullenemiyorken bu durumu nasıl anlatayım yapsanıza bi bebek diyenlere....

kilom fazla yumurtlama yok stres çok!
1 diyetisyen 1 kadın doğomcu 1 psikolog lazım galiba bana...

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 5 senelik evliyim. Bundan 1 sene önce polikistik over sendromu oldum yani adet düzenim bozuldu ve rahimde ufak miyom tarzı şeyler oluştu Dr.'um adetim düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi ki ben bu zamana kadar hiç kullanmamıştım. İçinde bulunduğum durum yüzünden de şu an çocuk sahibi olamaycağımı söylediği an dünya başıma yıkıldı her ne kadar o laftan sonra ben olduğum yerde kopma durumuna gelsemde eşimin sonradan anlatmasına göre durumumum çok kötü olmadığını öğrendim. Hapları 3 ay kullandım ama ne heyecanla bir an önce bitsinde Dr.'a gideyim diye tabii bu arada adetimde düzene girmişti. Dr. kontrolümde herşey normal çıktı ama benim içim yine rahat değildi çünkü internetten rahatsızlığım için araştırma yaparken olumlu olumsuz o kadar şey okudumki kendi kendimi bunalıma soktum Dr.'um en sonunda yumurtlama testi yaptı ve sonuç çok çok iyi çıktı. Bunun üzerine gidip 1 sene çocuk deneyin olmazsa 1 sene sonra bana gelin dedi. Son 8 aydır da bebek denemesi yapıyoruz ama hala ortada bir şey yok etrafımdaki herkez ne zaman çocuk yapacaksınız diye başımın etini yiyor türlü türlü akıl veriyorlar hemen çocuk yapın yaşınız gidiyor diyorlar bunun üstüne birde herkez takır takır doğurunca ister istemez stress oluyorsun. Bebek denememin 6. ayında tekrar Dr. gittim bana 6 ay daha dene olmazsa öyle gel ama sen böyle kafana takarsan olmaz zaten dedi. şimdi gelde stres olma.... En son yumurtlama testi aldım. Denedim olmadı ama arkadaşıma yaptım hemen hamile kaldı zaten kelin ilacı olsa başına sürermiş.... şimdide tükürü ile yapılan testimi alsam diye düşünüyorum sonrada yok yok malum günlerde deneme yap boşver test alma diyorum aaaaaaaaa bunaldım artık ne zaman bende hamile kalıcam yahuuu

uzulme canım fazla takma kafana ne oacak bende 5 yıllık evlıyım bızde dusunuyoruz ama kalamadım olur ne olcakkı herkesın pat dıye olcak dıye bır kuralmı varkı.kac yasındasınkı ben 28 yasındayım yas problemın varmı bılmıyorum ama stres yaratma kendıne cunku o zamanda olmuyormus ben artık yapmamaya calısıyorum gel burda yazısalım bıraz olsun dusunceden sıyrılalım bırbırımıze destek olalım mutlu haberlerımızı buradan paylasalım sıkma canını o soyleyen ınsanlarında 2 kelıme soyleyıp agzını kapat lutfen yeter artık cok konusmasınlar kapasıtelerı kadar konussunlar.her zaman bız burdayız ıstedıgın zaman konusabılırız yaz bız okur cvplarız senı.:oklava:

Ahuhayat mesajın için teşekkür ederim. Bende 28 yaşındayım. Aslında bana göre bu zamandan sonra çocuk sahibi olmak güzel ama 8 aydır deneyince sanki olmayacak hissine kapılıyor insan hatta ilk denememde stresden reglim bile gecikti sonra kendimi toparladım ama regl olduğum zamanda çok kötü oluyorum son 1-2 aydır eşimde hasta olmama üzülmeye başladı göya ikimizde birbirimize belli etmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum ??? Stresden de olmayacağını biliyorum ama heleki yumurtlama zamanında o düşünce ister istemez kafanın bir köşesinde dolanıp duruyor. ınşallah bende kendimi frenlemeyi öğreneceğim sizin sayenizde

Kafaya takmamanın tek yolu birşeylerle meşgul olmak mümkünse kendinizi hiç boş bırakmayın evde oturuyorsanız bir kursa gidin inanın kafanız dağılıyor,arkadaşlarınızla buluşun evde oturmayın kendi başınıza evde oturacaksanız illaki bir uğraşınız olsun kafayı başka şeyle doldurdunuz mu stres ortadan kalkıyor,spor yapın yürüyün,koşun;dans edin,kendinizi dinlemeyin...Rahatça hamile kalanların çoğu kafaya takmadıkları için hamile kaldılar belkide hiçbirşeyiniz yok stres yaptığınız için olmuyor birde böyle düşünün canınıza eziyet etmeyin SU AKAR YOLUNU BULUR...Sevgiler...

Ahuhayat mesajın için teşekkür ederim. Bende 28 yaşındayım. Aslında bana göre bu zamandan sonra çocuk sahibi olmak güzel ama 8 aydır deneyince sanki olmayacak hissine kapılıyor insan hatta ilk denememde stresden reglim bile gecikti sonra kendimi toparladım ama regl olduğum zamanda çok kötü oluyorum son 1-2 aydır eşimde hasta olmama üzülmeye başladı göya ikimizde birbirimize belli etmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum ??? Stresden de olmayacağını biliyorum ama heleki yumurtlama zamanında o düşünce ister istemez kafanın bir köşesinde dolanıp duruyor. İnşallah bende kendimi frenlemeyi öğreneceğim sizin sayenizde

ins canım ins tamam yumurtlamanı takıp et etde kendını yıyıp bıtırme valla bende oyleydım ama artık kendıme soz verdım yapmıycam dr gıdıcem zaten 2 gun sonra yumurtlama takıbı falan aslında cok sukur reglım falan duzenlı ama yınede ne bılıyım dr yardımı alsak ıyı olacak gıbı gelıyor.stres en onemlı faktor bu ıste dırek hormonları etkılıyor gebe kalmanı gecıktırıyor.istersek hadi yapalım stres yapmamaya mecburuz elımız mahkum.o guzel meleklere kavusmamızı dahada gecıktırır bu. yas problemın de yokmus senın bu ne stres ne acele anlamadım valla.bakma hem sana senın gıbılere hemde kendıme soyluyorum bunları rahatlatıyor benı.süprizzzzz

Kafaya takmamanın tek yolu birşeylerle meşgul olmak mümkünse kendinizi hiç boş bırakmayın evde oturuyorsanız bir kursa gidin inanın kafanız dağılıyor,arkadaşlarınızla buluşun evde oturmayın kendi başınıza evde oturacaksanız illaki bir uğraşınız olsun kafayı başka şeyle doldurdunuz mu stres ortadan kalkıyor,spor yapın yürüyün,koşun;dans edin,kendinizi dinlemeyin...Rahatça hamile kalanların çoğu kafaya takmadıkları için hamile kaldılar belkide hiçbirşeyiniz yok stres yaptığınız için olmuyor birde böyle düşünün canınıza eziyet etmeyin SU AKAR YOLUNU BULUR...Sevgiler...
saol evrımcım cok haklısın canım artık bızde oyle yapmaya karar verdık dedıklerın cok dogru herkes yapsın valla.ne o ya dusun dusun kukumav kusu gıbı olacaksa olur olmıycaksa parcalansan ne faydakı onun ıcın relax.bol bol dua gelecek meleklerımız ben buna cok ınanıyorum yuce rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.opuyorumnanaktan

kızlar sakın ama sakın stres yapmayın..bu sızın elınızde...ben de stres yapa yapa ilk 1 sene hamıle kalamadım.daha sonra dedımkı kendı kendıme yok artık bır muddet bebıse ara verecegız ıstermıyorum suan ıcın bebıs dedım.o ay aklımdan tamamıyle bebıs kelımesını cıkarmıstım hıc mı hıc dusunmedım acaba hamıle kalabılcem mı dıye.
aklımdan cıkardıgım o ay sadece yumurtlama gunumde 1 kez ılıskıye gırmekle hamıle kalmısım.
lutfen stresı yenmek sızın elınızde...
bu mubarek gunlerde dua edın Allahıma.elbet dualarınız kabul olacaktır.
hıc kafanıza takmayın hıc de uzulmeyın arkadaslar..
bende sızın gıbı dusunurken bu ay acaba hamıle kaldımmı acaba bu ay?,acaba bu ay?, derken kafamdan sıldıgım zaman hamıle oldugumu ogrendım.
hep negatıf testlerın ardından pozıtıfı gormek ınandırıcı gelmemıstı.
o yuzden stresden uzak durun kafanızdan bebıs olacakmı acaba hamıle kalabılcekmıyım kelımesını cıkartın lutfen..
benden tavsıye sizlere...

dualarım sızlerle kızlar...
ınşallah bu mubarek gunlerde sızde bebıslerınıze kavusursunuz.
..

takmıyorum... stres yapmıyorum... düşünmüyorum... demeyi isterdim ama olmuyor.

çok denedim kendi kendimi teselli etmeye çalıştım ama olmuyor.
5 yıl bitti evleneli. önce hiç istemedik. gezicez tozucaz rahatımız bozulmasın dedik.
sonra benim fazla kilolarım vardı. 18 kilo verdim. kilo vermişken hamile kalıp geri almıyım dedim...
şimdi hepsini geri aldım bebek de istiyoruz ama olmuyor...
kimseyle konuşamıyorum bu konuda. resmen şiştim patlıycam.
eşime dert yanıp onu üzmek istemiyorum.
annem istediğimi biliyor ama ona sızlanıp üzmek istemiyorum...
veee hepsini içime atıyorum.
bazen gece yatakta saatlerce uyuyamıyorum düşünmekten.
düzensiz adetlerim beni daha da strese sokuyo.
gebelik testi almaya farklı farklı eczanelere gitmeye çalışıyorum ki bu kadın manyak mı demesinler diye...
gebelik testi yapıp her seferinde bir ümitle 2. çizgiyi görmek isterken şaşı olabilirim yakında.
bir sağa çevir yok. sola çevir yok. ışığa tut yok. gölgede yok. yok işte yok çizgi...

artık iyi bir doktora gidelim diyoruz. ama hala mucize bekliyorum ben! doktora gitmek testler kimbilir neler neler...
işten sevk al hastamısın derler dert anlat.... Allah'ım ben kabullenemiyorken bu durumu nasıl anlatayım yapsanıza bi bebek diyenlere....

kilom fazla yumurtlama yok stres çok!
1 diyetisyen 1 kadın doğomcu 1 psikolog lazım galiba bana...
merhaba canım sende bızdensın stresgıller bız.ama artık stres mıtres yok.ayıp sorması kac kılosun cokmu kılon benımde cok kılom var ama adetım cok sukur duzenlıdır.pco falanda yok.ama dedıgım gıbı stresten sanırım kalamadım burdan yazıs bızımle bak cok rahatlıycaksın.bırde kafanı doldurman lazım en onemlısı.a.s.

hani 2 kilo fazlası vardır da ay kilo vermem lazım derler ya... beni deli eder işte o insanlar!
92 kiloyum. nerden baksan 30 kilo fazlam var. kilolu olupda hiç sorun yaşamayan o kadar çok insan var ki... nedenin kilo olup olmadığını bilmiyorum ama yumurtlamada problem var. en son 4 temmuzda regl olmuştum. bugün 66 gün oldu yani. yaklaşık olarak 1 ay ge1 hafta geciktim normal şartlarda... sakın test falan demeyin çünkü hergün yapıyorum ama negatif. şaşı olucam yakında!

kızlar sakın ama sakın stres yapmayın..bu sızın elınızde...ben de stres yapa yapa ilk 1 sene hamıle kalamadım.daha sonra dedımkı kendı kendıme yok artık bır muddet bebıse ara verecegız ıstermıyorum suan ıcın bebıs dedım.o ay aklımdan tamamıyle bebıs kelımesını cıkarmıstım hıc mı hıc dusunmedım acaba hamıle kalabılcem mı dıye.
aklımdan cıkardıgım o ay sadece yumurtlama gunumde 1 kez ılıskıye gırmekle hamıle kalmısım.
bende sızın gıbı dusunurken bu ay acaba hamıle kaldımmı acaba bu ay?,acaba bu ay?, derken kafamdan sıldıgım zaman hamıle oldugumu ogrendım.
o yuzden stresden uzak durun kafanızdan bebıs olacakmı acaba hamıle kalabılcekmıyım kelımesını cıkartın lutfen..

..

evet canım zaten bızde buna cok ınanıyoruz butun dr larda soyluyor zaten stres en onemlı faktor dıye.ınternet sıtelerınde de yazıyor bu.ama artık ben kendı adıma soylıyım yapmamaya calısıcam.cunku bu bana cok zarar verebılır ozellıklede psıkolojık yonden.bebek olmamasıda tabıkı.saol canım paylasımın ıcın.opuyorumnanaktan

hani 2 kilo fazlası vardır da ay kilo vermem lazım derler ya... beni deli eder işte o insanlar!
92 kiloyum. nerden baksan 30 kilo fazlam var. kilolu olupda hiç sorun yaşamayan o kadar çok insan var ki... nedenin kilo olup olmadığını bilmiyorum ama yumurtlamada problem var. en son 4 temmuzda regl olmuştum. bugün 66 gün oldu yani. yaklaşık olarak 1 ay ge1 hafta geciktim normal şartlarda... sakın test falan demeyin çünkü hergün yapıyorum ama negatif. şaşı olucam yakında!
bak canım bu ıs kılo ısı degıl.ben 92 dende fazlayım.bu ıs o bolgenın saglıgıyla alakalı bırsey.burdakı yazısmalarım sonucu ogrendım bunu.adetım duzensız dıyorsun dr tedavısı ol duzelsın derım ben cunku bunların tedavısı var cok sukur.hormonlar falanda onemlı.bak benım reglım masallah cok duzenlı ama yınede 2 gun sonra dr gıdıcem neden kalamadım dıye.sen de gıt bence.ıhmal etme derım ben.1 ay 1 hafta gecıkme nedemek cok fazla.yumurtlama sorunu oldugu oradan bellı.tedavısı var olmasa neyse yanı.burdan hep yazısalım.sureklı konusalım.rahatlıyor ınsan.akıl falanda alıyor ıyı oluyor yanı.:emir_bebek:

..

evet canım zaten bızde buna cok ınanıyoruz butun dr larda soyluyor zaten stres en onemlı faktor dıye.ınternet sıtelerınde de yazıyor bu.ama artık ben kendı adıma soylıyım yapmamaya calısıcam.cunku bu bana cok zarar verebılır ozellıklede psıkolojık yonden.bebek olmamasıda tabıkı.saol canım paylasımın ıcın.opuyorumnanaktan

doktora gidicem ama regl olup gidiyim çünkü reglin 3. günü bakılıyo hormonlara... daha önce yapıldı normaldi ama yinede herşey baştan yapılsın. rahim filmi falan çektirmedim ben. sen?

Back
X