hamıle kalayım derken stres yapanlar dertleselım

merhaba ben ilk gebeliğimde plansız,programsız hadi bi deneyelim diyerekten hamile kalmıştım.ama olmadı kısmet deilmiş.9 haftalıkken düşürdüm.ama şimdi 15 aydır istiyoruz olmuyor. bu stres yüzünden yumurtalıklarım basit kist yapıyor.her ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerden kurtulmak için ,bebek isterken..sağdaki geçiyor solda oluşuyor.bu ay aşilama yapılacaktı ilk defa. bu lanet kistler yüzünden yapılamadı.o sebepten herkese tavsiyem lütfen ama lütfen stresi bırakın.beyninizin bedeninize zarar vermesine izin vermeyin.çünkü ben bunu bizzat yaşadım ve hala yaşıyorum

inşallah herşey gönlümüzce olur ve bi gün bizde dicezki bebek yüzünden kist yüzünden stresimiz kalmadı ve mutlu haber vericez arkadaşım..
benimde stresim oluyo ama bu stres daha betermiş bende çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bugün adet oldum bayramdan sonra bende ilk kez aşılama yaptırıcam herşeyin hayırlısı olsun diyorum

selam kızlar,
benim hikayemim anlatayım
2.5 sene her ay adet sonrası hüsran oldu.. yumurtlama takipi yaptım testlerle olmadı..
binlerce kez dua ettim umudumu kesmeden..ama her ay bu stres beni oldürüyordu..
en sonunda 2 defa 4444 duasını okudum .. 2 ay sonrada artık bebeğim olmuyor dedim ve
rafa kaldırdım bu düşüncemi.. son 2 aedtim 29-30 gün arayla oldu ..
genelde 24-25 günde bir adet olurum..neyse
yılbaşında eşimle yurtdışına çıktık -14 derecede 6 saat gezdik..totoşum dondu.. neyse
türkiyeye geldik orda adet olmam gerekiyordu , evimize geldik halen olmamıştım..
yaşımda 35 ahan da menepoza giriyorum dedim. döndükden 2 gün sonra iş yerime giderken
(hiç aklımda yokken raftaydı ya )
birden gözüme eczane ilişti ve girip ucuz bir test aldım hemen yaptım ..inannın anında çift çizgi olmuştu..gözlerime inanamadım..çıldırdım hemen gidip pahalı olanında aldım yine pozitif, ardından kan testi 3 hatalık bir bebek.. Yüce ALLAHIM dualarımı kabul etmiş ve baba mucizemi göndermişti..
çok şükür 35 de hamile 36 da anneliği tattım..
buralara giriyorum benim gibi stres olanlara yaşadıklarımı anlatmak ve ferhlatmak için..
arkadaşlar gerçekten STRESı def edin...normal yaşantınıza devam edin.. bu arada
benim adetim 3 gün süreredi, bittikten 4 gün sonra hamile kalmışım..
öyle dr ların dediği gibi 2 adetin arası bende yumurtlama olmuyormuşş. bunu öğrendim..

slm kızlar sizi çok iyi anlıyorum yasayan anlıyor çunku çok dr gittim hersey normal dedi sadece takıntı dedi stres etkiliyor dedi artık cinselligide ödev yerıne koydum sanki zevk falanda alamaz oldum yok bugun yapalım bugun yumurtlama gunu derken zaman gecıyor bırde benim yaş olayım var 37 yaşındayım bu daha benı strese sokuyor kısmet sanırım herşey 2kez asılama oldum tutmadı malesef selamlar herkese

slm evrim çok doğru söylüyorsun ddeğin gibide yapmaya çalışıyorum .yeni aşılamam oldu bekliyorum sizlerle paşlaştıkça rahatlıyorum.bazen benden daha kötüleride varmış diyorum.zor ama güzel bi yol değilmi?

slm canım aşılama nasıl geçti yani bende yaptrıcamda nasıl zormu bide belli oldumu bişeyler hayırlısı diyelim herşeyin ama bigün bizimde olucak inşallah mutlu haberi vericez herkeze moralini düzgün tut yazını okudumda içimden geldi yazdım

bende 11 aylık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama bir türlü hamile kalamıyorum korunmamaya başlamadan önce doktora gittim bütün testlerimi yaptırdım herşey normal sadece rahimin geri yatık dedi doktor ama problem olmaz dedi.. dedi ama hala hamle kalmadım ve her ay çok büyük stres yaşıyorum acaba kaldım mı diye buna nasıl engel olucam bilmiyorum çok istiyorum bebek sahibi olmayı..

Öff bu ayda adet oldum.Oysa çok ümitlenmiştim.Kendi kendime sıkıntı yaşatıyorum resmen.Beklemek bana göre bişi diilmiş.Hiç sabırlı diilim.Umarım Rabbim daha çok sınamaz sabrımızı.3 ay oldu.Bebiş hala yok:(

Öff bu ayda adet oldum.Oysa çok ümitlenmiştim.Kendi kendime sıkıntı yaşatıyorum resmen.Beklemek bana göre bişi diilmiş.Hiç sabırlı diilim.Umarım Rabbim daha çok sınamaz sabrımızı.3 ay oldu.Bebiş hala yok:(

yuh arkadasim bebekleri leylekler getirmiyorki bir ayda iki ayda olmayinca morel bozasin, biraz daha bilgilenip aylik bekleyisinin bekleyis bile olmadigini ogrenmeye calis, ogrendigin ay bence hamile kalirsin.

bendetam atmına 6 senedr stresten olmuyo sanırım bi aralıkta boş gebelik başka tık yok ağla ağla bişi yok nasıl olcak bilmiyorum herşeyde normal umutlarım bitti

Bende 5 yıldır bekliyorum ama stres ama başka şeyler benimde bebeğim olmuyor

yaaaaaaaa bu stres denen şeyi kafamızdan nasıl atarız bunun bi yolu varmı acaba gelde yapma günm bir gün gecti bugünüde gecersem 2 oluyo gerçi hiç 5 geçemedim ama neyse belki kızlar dua edin bana pozitif enerjilerinizi gönderin belki bir mucize olur :emir_bebek:bebişm gelir buarada ben 4senedir evliyim ve 3başarısız tüpcüğüm var:sinifsinif:

Elde değilki stres yapmamak. Ben de kafayı yiycem. Herkes soruyor çocuk var mı var mı sinir geldi valla.. Ne işe gitmek geliyor içimden nede gülmek kısacası içime kapandım.. Allah'ım çoçuğum olursa ne yapmam ki.. Söylerken bile gözlerim doluyor

bugün 7ci günm ama sanki az bişey çamur geldi belimde çok ağrıyo hiç de 7gün ghecmemişti napcam sabır allahımkafamçokkarıştı

keşke canım öyle olsaydı ama geceye doğru adet oldum şu an anavatan kan ağlıyo bütün hayallerim yıkıldı çünkü hiç 7 gün uzamamiştı neyse umudumda tükendi rabbim benim gibi olmayan arkadaşlara versin umarım onların yüzü gler sağol beni takib ettiğin için mafoldumben

Back
X