Erkek İnfertilitesi Hamile kaldığınızda eşinizin en son sperm değerleri nasıldı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vuslat93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
213
79
98
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Bizim;

Sayı: 55 Milyon
Hacim : 3 CC
Toplam Sayı: 165 Milyon
İleri Hareket : %15
Yavaş İleri Hareket: %25
Yerinde Hareket: %20
Hareketsiz : %40
Morfoloji : %7

Sizce durum nasıl bu değerlerle gebelik oluşur mu :KK43:

Son düzenleme:
Değerleriniz gayet iyi .Sadece hızlı ileriyi biraz daha arttırabilirsiniz .Ama sayınız yüksek olduğu için o açıkda kapanır .Bu değerlerle hamile kalabilirsiniz .Ama hızlandırmak adına , bir ürologa gidip takviye alabilir eşiniz

Değerleriniz gayet iyi .Sadece hızlı ileriyi biraz daha arttırabilirsiniz .Ama sayınız yüksek olduğu için o açıkda kapanır .Bu değerlerle hamile kalabilirsiniz .Ama hızlandırmak adına , bir ürologa gidip takviye alabilir eşiniz

Teşekkür ederim peki ileri hızlı harekete faydalı ne vardır biliyor musunuz

Ben varim canım

Total Sperm 30 milyon
konsantrasyon 10 milyon
ileri hız (a) %15
orta ileri hız (b) %20
morfoloji %5

nasıl oldu biz de anlamadık ama nasip 🙏🏻🧿
Bence yine de iyiymiş maşallah 😍 biz de böyle güzel sürprizler alırız umarım bir gün bize de dua edin

Ben varim canım

Total Sperm 30 milyon
konsantrasyon 10 milyon
ileri hız (a) %15
orta ileri hız (b) %20
morfoloji %5

O ay herhangi bir şey yaptınız mı
Ben varim canım

Total Sperm 30 milyon
konsantrasyon 10 milyon
ileri hız (a) %15
orta ileri hız (b) %20
morfoloji %5

Bunu görmek bize umut verdi. Demek ki bu değerlerle de olabiliyormuş. Inşallah bizimde olur :(

O ay herhangi bir şey yaptınız mı

Bunu görmek bize umut verdi. Demek ki bu değerlerle de olabiliyormuş. Inşallah bizimde olur :KK43:

Yaşadıklarım burada canım umarım yardımcı olur 😘

Aşılama için bile yetersizdi canım yani kaç doktora gittiysem aşılamaya bile uygun görmedi.. Ml de en az 15 milyon istiyorlar.. daha yüksek değerle bile hamile kalamadım ilk zamanlarda.. değişken yani şaşırtıcı
Haaa anladım canım sizin 10 milyon.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşş

Back
X