inşaallah canım inşaallah Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin.hiç ummadığın bir anda Hamile olduğunu öğrenirsin inşaallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun..hepsi çok güzel arkadaşlar allah bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah......rabbim benim gibi bebek isteyenlerede göstersin bu günleri....özel bişey yapmadan bunu dile getirmek bile ne muhteşem bişey.........HAMİLEYİM......inşallah bende bigün hamile olduğumu öğrenip hamileyim derimmmmmmm........ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
kızlar ben 5 yıllık evliyim yeni bebek düşünüyoruz bu ay reglimden sonra çalışmalara başlıyacağız şimdiye kadar eşim korundu ben hiç korunmadım herhangi bir rahatsızlığımda yok sizce hemen hamile kalabilirmiyim???
inşaallah canım inşaallah Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin.hiç ummadığın bir anda Hamile olduğunu öğrenirsin inşaallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun..
ağzından bal damlıyor canım güzel dileklerin için Allah razı olsun.inşaallah sende bebeğini kucağına alıp kocaman bir aile olursun(Amin)ne güzel yazmışsın (amin)......allah razı olsun......allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....güzel dileklerin için çok sağol...inşallah sende ailenle bi ömür boyu mutluluk ve huzurla yaşarsın...mutluluğun daim olsunn.........
avel benim hayalimde senin yaptığın gibi
bebek eşyası ile söylemek istiyorum.
inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalır
ve aklımızdaki sürprizlerle söyleriz eşlerimize.
Arkadaslar merhaba, araniza bugun katildim.
Iki saat kadar once doktordan donduk esimle, 5 haftalik hamileyimAllah saglikla, sorunsuz, kazasiz belasiz evladima kavustursun diye dua edip duruyorum.
Bu guzel haberi genelde bebek 3 aylik olana kadar soylememenin malum sebeplerden oturu daha iyi olacagini okumustum. Doktoruma sordugumda "10 gun sonra bir gel, o gun bebegin kalp atislarini duyabiliriz. Kalp atislarini duyalim ondan sonra istedigine soyle. Eger cenin saglikli ise zaten vucud onu coktan kabul etmistir, degilse kacinci haftanda olursan ol malesef zaten kaybedilir, sen bunlari dusunup moralini bozma simdiden." dedi.
Bu 10 gun nasil gecer bilmiyorum. Allah korusun oyle uzucu bir olay yasasak da zaten aileler bilmeyecek anlamayacaklar mi? Bu kez bize ''neden daha once soylemediniz'' deyip, darilmazlar mi?
Esime de diyorum, acaba en azindan ablama soylesem, birisi ile paylasmis olmanin mutlulugunu yasasam biraz, ne dersiniz? Yarin aksam bize iftara gelecekler, annemlere henuz soylemeyelim diye anlasiriz, ama o gune kadar da en azindan esim kadar ablam da bu sevincimizi paylasir diye dusunuyorum. Fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?