Hamile kaldığınızı eşinize ve ailenize nasıl söylediniz yada söylerdiniz????

inşaallah canım inşaallah Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin.hiç ummadığın bir anda Hamile olduğunu öğrenirsin inşaallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun..

inşaallah canım inşaallah Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin.hiç ummadığın bir anda Hamile olduğunu öğrenirsin inşaallah.Rabbim yar ve yardımcın olsun..

ne güzel yazmışsın (amin)......allah razı olsun......allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....güzel dileklerin için çok sağol...inşallah sende ailenle bi ömür boyu mutluluk ve huzurla yaşarsın...mutluluğun daim olsunn.........

ağzından bal damlıyor canım güzel dileklerin için Allah razı olsun.inşaallah sende bebeğini kucağına alıp kocaman bir aile olursun(Amin)

ben 1 yıllık evliyim bundan 5 ay önce hamile kaldım nasıl sevindim nasıl sevindik,hemen kırmızı bir bebek ayakkabısı aldım,ve akşam yemegine güzel bir yemek hazırladım mumu yaktım yemeği yedik ve boş tatlı tabagına hediye paketini koydum,açtı yavaşça paketi çok sevindi heyacanlandı şimdi ben baba mı olcam dedi,biz aldıgım hediyeyi de alıp annesine çıktık eşim kucagına verdi kadın bu ne falan dedi,sonra durumu anlattık.ordan benim annemlere geçtik,ilk torun olcak tabi onlar için de nasıl bir mutluluk,her şey çok güzel derken benim lekelenmelerim başladı ve 8.haftada kürtaj oldum..insanları mutlu edelim niyetiyle herkesle paylaşmamız insanları üzmeye zemin hazırladı ama ben boyumun ölçüsünü aldım artık kimseye söylemek istemiyorum 4.aya kadar allahım nasip ederse tekrardan(inşallah)..allahım herkeze banada kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
avel benim hayalimde senin yaptığın gibi
bebek eşyası ile söylemek istiyorum.
inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalır
ve aklımızdaki sürprizlerle söyleriz eşlerimize.

Bende dayanamadım yazayım dedim.

Ben 3 yıllık evliydim ve bebek çok istiyorduk ama malesef tedavi görmek zorundaydım ve olucakmı olmayacakmı hiç bilmiyorduk.aylarca tedaviden sonra yine aylardan aralık 2009 adet günümü bekliyorum.tam 12 gün geçti ama benim hiç umudum yok.günlerden cuma çarşamba günü aldığım testi saklıyorum pazar günü testi yapıp eğer pozitif çıkarsa aldığım mavi ayakkabıların bağcıklarına testi bağlayıp bide not yazacaktım."babacım kusura bakma ama geldiğim yerden ayrılamadım orası çok güzeldi.sen ve annemin hasretine de dayanamam daha fazla şimdi yoldayım geliyorum."

lakin böyle olmadı.cuma gecesi 12 gibi kapı çaldı eltim oğlu hastaymış nöbetçi eczaneden ilaçlarını alırmısın demiş bizimkide tamam demiş.ben kızdım tabi bu saatte nasıl kabul edersin gitmeyi diye.oda içinden o çocuk onun için gidiyorum demiş.bana test de alacağını söylemişti.bende kızma numarası yaptım alma yapmam test mestdiye.neyse 12 bucuk gibi eve geldi.sonra film izledik tam yatacaz şu testi yapta yatalım varsa vardır yoksa yoktur kendimizi harap etmeyelim dedi.ısrar etti neyse yaptım odada komedinin üstüne koydum testi ellerimi yıkamaya gittim.geldim baktım o hiç yataktan kalkıp bakmadı.neden bakmıyosun dedim.bakamam sen bak ben korkuyorum dedi.bi baktım anaaamm ikinci çizgi kapı gibi orda şok oldum.elim ayağım boşaldı.kalk kalk hadi bak dedim.şaka yapıyosun kandırıyosun diyo geldi bi baktı bakmasıyla bana sarılması bir oldu.ben hem çığlık atıyorum hem eşime sarılıp ağlıyorum.ve o gece ne ben ne eşim sabaha kadar uyumadık.

Bende heveslendim yazayım dedim . 14 Şubat sevgililier günü ve 15 Şubat tanışma yıldönümümüz. Korunmayı bırakalı ilk ayımızdı. Reglim geçeli 1 hafta olmuştu ve ben süre zarfında 2 günde 1 test alıp yapıyordum fakat hepsi tek çizgi çıkıyordu. Evimizin civarında gitmediğim eczane kalmamıştı artık. O akşam dedim kendime son test diye...
Evimizden bayağı uzak olan eczaneye gittim ve eve geldiğim gibi testi yaptım. Yine tek çizgi çıkmıştı. Çok moralim bozuldu , çöpe attım ve anneme başka birşey söylemek için telefon açtım ve o sinirle bir tanede sigara yaktım. Annemle telefonda konuşurken çöpteki teste takıldı gözüm hafif bir 2. çizgi gördüm. Telefonu nasıl kapattım anlatamam. Hemen testi aldım iyice inceledim. Hala emin olmadığımdan eşim geldiğinde bişey demedim. Ertesi gün işyerinde akşamı zor yaptım. Hemen en yakın hastaneye gittim. Muayene oldum kan verdim eşim gelmeden eve gelmek için soncunu bile beklemeden eve koştum. Gelirkende bir çift sarı patik aldım. Eşim geldi , yemek yedik falan ben banyoya gidip gizli gizli hastaneyi aradım test sonucu için (10dk bir neredeyse) en sonunda pozitif sonucu aldım ve eşime hediye paketi yaptığım sarı patikleri uzattım. Tanışma yıldönümümüz kutlu olsun dedim.
Hani bişey almıcaktık öyle anlaşmıştık falan dedi .Bende bu özel bir hediye dedim .Hiç beklemiyordu açtığında şok oldu. Şaka yapıyorsun dedi , güldü ,kalktı bana sarıldı napıcanı bilemedi o an.

Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguları inşallah:)

avel benim hayalimde senin yaptığın gibi
bebek eşyası ile söylemek istiyorum.
inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalır
ve aklımızdaki sürprizlerle söyleriz eşlerimize.

inşallah canım bu ramazan ayında allahım hepimize kucagımıza sağ salim bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah............

Arkadaslar merhaba, araniza bugun katildim.

Iki saat kadar once doktordan donduk esimle, 5 haftalik hamileyim Allah saglikla, sorunsuz, kazasiz belasiz evladima kavustursun diye dua edip duruyorum.
Bu guzel haberi genelde bebek 3 aylik olana kadar soylememenin malum sebeplerden oturu daha iyi olacagini okumustum. Doktoruma sordugumda "10 gun sonra bir gel, o gun bebegin kalp atislarini duyabiliriz. Kalp atislarini duyalim ondan sonra istedigine soyle. Eger cenin saglikli ise zaten vucud onu coktan kabul etmistir, degilse kacinci haftanda olursan ol malesef zaten kaybedilir, sen bunlari dusunup moralini bozma simdiden." dedi.

Bu 10 gun nasil gecer bilmiyorum. Allah korusun oyle uzucu bir olay yasasak da zaten aileler bilmeyecek anlamayacaklar mi? Bu kez bize ''neden daha once soylemediniz'' deyip, darilmazlar mi?
Esime de diyorum, acaba en azindan ablama soylesem, birisi ile paylasmis olmanin mutlulugunu yasasam biraz, ne dersiniz? Yarin aksam bize iftara gelecekler, annemlere henuz soylemeyelim diye anlasiriz, ama o gune kadar da en azindan esim kadar ablam da bu sevincimizi paylasir diye dusunuyorum. Fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen?

mrh öncelikle hayırlı olsun canım bende bundan önce bi gebelik yaşamıştım kimseye söyleyemeden düşük yaptım şuan sadece 3 haftalık gebeyim ama elimden gelse camiden anons yaptıracağım. Dediğin gibi benimde ailem hem hamile olduğumu hem düşük yapacağımı aynı anda öğrendiler çok zor olmuştu . Sakınan göze çöp batar denmiş sen yeter ki içini ferah tut.Rabbim hgerkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı bnaspi etsin inşallah

bende 6 haftalık hamileyim bi süre söylememe kararı aldık.daha dogrusu bebeğin kalp atışlarını duysak ondan sonra söyleyecegiz.
bence sen ailene söyle .
sonuççta onlar senin kötülüğünü istemezlerr.ama onalrda çok kişiye söylemesin.çekemeyenler göz değdirenler olabilir
o yzden söylemiyorlarmış göz değmesi olayına ben inanıyorum:)

ben çok fazla alengirli işlere girmedim, testi yaptım ve pozitif olduğunu görünce uyumakta olan eşimi usulca uyandırıp. Hayatım 9 ay 10 gün sonra harcamalarımız artacak, bilgin olsun demiştim.

Ama günün bombası daha sonrasındaydı. Aynı gün içinde uzun yıllardır rutin kontrollerimi yapan doktorumuzdan randevu aldık ve gebelik kesesini gördük. Doktordan çıkıp arabada giderken (sanırım mutlu haberin verdiği heyecandan) "hayatım idrar testleri çok kesin olmuyormuş, bir de kan testi mi yaptırsak" demem üzerine eşimin "keseyi görmek senin için yeterince kesin değil mi?" demesiyle kahkahalar, kahkahalar, kahkahalar...

Herkesin güzel bir hamilelik geçirmesi dileğiyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…