hamile kaldıktan sonra crınone jel kullanımı

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
641
İstanbul
merhaba kızlar şu anda 11 haftalık hamileyim günde iki kez crınone jel kullanıyorum dr.
16. haftaya kadar kullanacagımı söyledi bu kişiye göremi değişiyo yoksa tüp bebkle hamile kalan herkesmi 16 haftaya kadar kullanıyor merak ettim

merhaba kızlar şu anda 11 haftalık hamileyim günde iki kez crınone jel kullanıyorum dr.
16. haftaya kadar kullanacagımı söyledi bu kişiye göremi değişiyo yoksa tüp bebkle hamile kalan herkesmi 16 haftaya kadar kullanıyor merak ettim

hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin
malesef kullanacaksın bildiğim kadarıyla çünkü kimi arkadaşlarımız progesteron fitil yada senin gibi jel kullanıyor ve yardımcı üreme tekniklerinde 4 ay bitene kadar veriliyor destek lazım dışarıdan bebişler tutunsun diyeeeeeee:nazar:

Arkadaşım hayırlı olsun benim daha yeni sayılır sana göre. Endometrium da inceymiş benim.ben jelden günde 1 kullanıyorum.progynex enjeksiyon günde 1 ve climara flaster 3 tane kullanıyorum.haftada 1 defa flasterleri değiştir,yorum.yani tamamiyle kişiye göre.umarım hepimizin emeklerine değer ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Arkadaşım hayırlı olsun benim daha yeni sayılır sana göre. Endometrium da inceymiş benim.ben jelden günde 1 kullanıyorum.progynex enjeksiyon günde 1 ve climara flaster 3 tane kullanıyorum.haftada 1 defa flasterleri değiştir,yorum.yani tamamiyle kişiye göre.umarım hepimizin emeklerine değer ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

canım sanırım hamilesin.endimetrium ince dedin bendede aynı sorun vardı 2.8 mm den transfer anındada 7 kusura çıkardılar.estrofem ilacını içiyorum ve climara forte bende iki günde bir degiştiriyorum.yaın test günüm ayrıca .benim sormak istedigim kaç mm çıktı seninki .transfere kadar yani kaçla hamilelik oldu.doktor benim bu sorunum tutunmaya risk görüyor.ayrıca o iğneyi hamileligin kaçıncı ayına kadar yapılıyor.çok kötü oldu igne yerleri artık igne olunca kanlar içinde kalıyorum yerleri yara oldu vallahi

Back
X