• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama gelen evdemisin mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak oldu
Msja kardeşim diye başlaması zaten yanımda karım var demek işte muhtemelen abiyle başlayıp saçma bir msj atacaktı eşin önceden kardeşimli şunlu bunlu konuşan bi tip olsa msj abi diye gelirdi zaten kandır kendini

Ama migros ve carrefoursa daha profesyonel olabilir il dışındaki elamanlara pansiyon veriyordur. Ama hiçbir patron eve gidecek mesafede olan kişi için ödeme yapmaz. Bence asıl mesele zaten bu değil. Çok yorgunsa ve sayım varsa imkan da varsa 1 2 kez kalınabilir.
Migros için diyebilirim çok da personel kollayan bir şirket değil, bezip çıkan çok, çoğu zincir marketler için diyebilirim ki en yoğun marketlerinde bile mümkün olduğunca az personel çalıştırıyorlar çalışan gider kalemi yüklü olmasın diye, 3 eleman markette hem mal taşıyor hem kasaya bakıyor hem etiketleme yapıyor hem temizlik.
Hal böyleyken yol ve barınma için çalışana kıyak yapmazlar, dediğiniz gibi asıl mesele adamın orada kalması evet ayda belki 2 defa olabilir o da akşam vardiyasına kalmışsa, sayım varsa ama bilerek isteyerek yorgun olmasa da kalıyor, fiziksel değilse dahi duygusal bir şeyler oluyor.

Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Madem mesajı gördünüz neden alıp da "evet evdeyim" yazdırmadınız eşinize ?

Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Şey gibi olmuş bu. Uyudun mu? Ben uyumadım da…

Msja kardeşim diye başlaması zaten yanımda karım var demek işte muhtemelen abiyle başlayıp saçma bir msj atacaktı eşin önceden kardeşimli şunlu bunlu konuşan bi tip olsa msj abi diye gelirdi zaten kandır kendini
Kesinlikle aynı şeyi düşündüm. Yanında karısının olduğunu anlatma yöntemi bu.
Konu sahibi gelme bu oyunlara...

Keşke o sırada hayır evde değilim gibi bir mesajla karşılık verip direk olanı biteni öğrenseydin . Şimdi 2 senaryo var eşiniz doğruyu söylüyor, 2. Si ise eşiniz şüphelendiğini anlayıp karşıdaki kişiyi uyarabilir , böyle bir mesaj geldiyse gayet iyi biliyor evli olduğunu şu saatten sonra arasan bile ağız birliği yapılacağı için doğruluk payı olmaz . Sen bu konuyu biraz unutmuş gibi yapıp alttan takip yap . Wp online olduğu saatler karşıdaki kızın numarasını alıp kaydet , ikisi aynı anda online oluyor mu . Eşinin telefonunu meşgulken sen gizli numaran kızı ara flan . Bilemedim başka bir şey gelmedi aklıma . Telefonun iphone ise bul’dan takip etmeyi aktif hale getir bunları gizli yap tabiki . :)

Market çalışanlarının işi ne zormuş ya,3 kuruşa çalış,pansiyonda yaşa😢neyse konunuza gelince evet eşiniz biriyle yakınlaşmış..madem artık yanınızda ,sanırım ayrılmayı da göze almayacaksınız, zaten ciddi bir delil de ortada yokmuş,boşver kurcalamayın..

Bu mesaj bana asla iyi niyetli gelmez.

Aslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak oldu
"Evdeyim kardeşim" diye cevap verilecek bir muhabbeti olsa gelen mesaj evde misin olmaz, evde misin abi ile başlardı. Resmen yakalandığını belli etmek için kardeşim diye girmiş lafa kız anlasin diye. Sadece evdeyim yazsa ne cevap gelecekti Allah bilir ya da direkt hoparlöre alıp arasaydi mesela. Yarım saat uzaklıktaki market için pansiyonda kalması da normal değil zaten

Birşey olsa sizin yanınızda engel koyar onlardan mesaj almaz sesini falan kısar tedbirini alırdı Çok soran biriyseniz bazı kadınlar ve erkekler böyle o zaman normal müdür ya hani bu adam müdür olunca illaki çalışanlarla konuşmak zorunda ya bir nevi müdürler den özellikle marketlerde çok iş beklenir ya hani.Evet normal pansiyonda ki sıkıntıları ilede ilgilenmis olabilir.Evdemisin derken rahatsız ediyoruz izin günündesin gibi bir anlamında olabilir.Birisî çok sorgucu falan oluncada karşı taraf en normal konuşmaları bile gizlemeye bir halt olmadığı halde yalan söylemeye başlıyor.İliski kemirilip yıpranıyor .Bence sogumayin sogutmayin kizabilirsiniz yorumuma fikrim değişmez ben sanmıyorum aldatildiginizida birşey olduğunu da ayrıca bazen toy işi bilmez yeni nesil pat diye atabilir bu evdemisin geliyorum demek değildir .Bana geçen bu ben böy
Arkadaşlar biz eşimle dün iyice konuşup durumumuzu hallettik ispatlı delilli her şey açıklandı. Hiçbir sorun yok zaten diğer arkadaşlarımın da yazdığı gibi benim tek hatam o an telefonu alıp evdeyim hayırdır ya da eşimi aratıp hoparlöre verdirmemek oldu ki buna köpek bir pişmanım şunu da söyleyeyim eşim zaten bana defalarca Bu mesaj gelir gelmez telefonu zaten uzattı Ben orada bir şok mu diyeyim gururmu yaptım diyeyim trip mi attım diyeyim yani oradaki hata benim en azından her şeyi açığa kavuşurdu. Üstelik atacağı mesajı bile gondertmedim zaten.Ben eşim adına mesaj atabilirdim Adam bana zaten defalarca telefon uzattı. Bir de mesaj çok uzun olmasın diye bazı şeyleri eksik yazmış olabilirim eşim bazen hiç kalmıyordu bazen haftada bir gün kalıyordu şu an yine bana kızacaksınız ama özellikle anneme gittiğim zaman eşime de hava çok sıcak işte bugün gelme yorma kendini orada kal diyen de zaten bendim adam hep zaten her zaman evine gelmeye çalıştı ilk günden itibaren. Öncelikle bana yardımcı olmaya çalışan güzel tavsiyeler veren hatalarımı güzel bir üslupla söyleyen bütün kadınlara çok teşekkür ederim. Onun dışında da ahkam kesenlere sen zaten ayrılmayı düşünmüyorsun diyenlere ya da kocanı övüyorsun diyenlere şunu söyleyeyim. Kocasını kocanı övüyorsun yazmış bir tanesi ben tek yazdım işte telefonunun şifresini biliyorum telefonunu hiç saklamaz Adam zaten iş kolye iş ev arası şimdiye kadar hiçbir şeyini görmedim yazmışım e doğru bu çünkü o yüzden ne dememi beklediniz ben anlayamadım. Kaldı ki tam tersi çok çapkın işte yolda gördüğü bütün dekolteli güzel kadınlara bakan birisi olsaydı açıkça bunu da yazardım öyle olmadığı için öyle dedim Hani benden ne beklediniz acaba olmayan bir şey mi beklediniz bazı arkadaşlar böyle kin nefret entrika bekledi ama buydu adam bu. Bu korumak degilki doğruyu söyledim kaldı ki dediğim gibi bir şekilde birisi de olsa tabii ki kimseye sonuna kadar güvenilmez herkes her şeyi yapabilir hepimiz insanız işte o bunu yapma şu bunu yapmaz kafasında asla biri değilim. Bir tanesi yazmış senin zaten boşanmaya niyetin yok ama nereden biliyorsun beni daha yazılara göre sen benim nasıl biri olduğumu nasıl anlayabilirsin Ben zaten en ufak bir hatada kimseye kolay kolay yanlış yapmadığım için herkesin en ufak bir hatasını silip atan arkami dönüp bakmayan bir insanım eşimin de bunlardan bir fark olmaz aynısını eşime de yaparım direkt ayrılırım arkama döner unuturum yani.

Mesaj silme konusuna da gelince dediğim gibi konu çok uzun olmasın diye eksik yazdım Ben zamanında normal iş için bile bir şey yazsa biri neden sana yazıyor başka birisi yok mu deyip sorunu çıkaran bir insandım maalesef eşim bundan bıktığı için bu şekilde bir yol bulmuş. Yol yanlış da olsa bunda katkım çok fazla maalesef.

Neden kadınlara kuruldun sana doğruyu söylemişler diyen arkadaşa sesleniyorum 100 tane mesaj gelmiş bana neden 3 tane kişinin ıq'nden ya da aşağılık kompleksinden bahsettim bunu bir düşün önce onun dışında ben de kesinlikle bu konuda ahkam kesebilirim senin gibi kadınların kokusunu 1000 metre öteden alırım @bipibella sen de kesinlikle aşağılık kompleksi özgüven sorunu insanların mutsuzluğundan zevk alma gibi bir sorunun var kıza gevşek demem nedense sadece seni rahatsız etti çünkü neden sen de öyle bir insansın üyeliğimi 7.00'de açarım 10.00'da açarım sana ne bu nasıl bir saçma bir şey zaten senin üçüncü mesajından sonra Seni engelledim yazdığın hiçbir şey görmedim boşa zamanını harcadın onu da söyleyeyim.

Mesajı küçümsemedi ki eşim hiçbir zaman sana böyle bir mesaj gelse çok sinirlenirdim gerekirse o adamı çağırırdım hemen arardım falan dedi bana. Normalde de aslında öyle biriydim yani telefonu direkt elime alıp kıza evdeyim yazar gülücük falan atardım Bu şekilde de davranacak biriydim ama kahretsin ki o gün yapmadım zaten eşim de çok şaşırdı buna. Neyse arkadaşlar bunların hepsi bir tecrübe diyelim benim gibi yapmayın siz böyle durumlarda anında olayı çözün.

Ve bazen normal gerçekten derdini döken bir şeyler paylaşan kadınlara bu şekilde saldıran kişilere denk geliyordum Hani neden bunu yapıyorlar ki bazı insanlar güzel güzel yardımcı olurken bazı insanlar neden böyle yazıyor diyordum yardımcı oluyor derken de hemen yine aklıniza eşle arayı düzeltme gelmesin ayrıl bu adamdan kurtul kendine yazık etme daha gençsin gibi güzel tavsiyeler veren arkadaşlardan bahsediyorum bu kötü kişiler gerçekten de senin gibi kişiler oluyormuş demek ki neyse ki azınlıktasınız sevgili arkadaşlar Bir sorununuz olduğu zaman bu tarz mesajlar alırsanız şu şekilde ki insanları bipibella cidddiye almamanızı dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X