Kocama gelen evdemisin mesajı

Aslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak oldu
Msja kardeşim diye başlaması zaten yanımda karım var demek işte muhtemelen abiyle başlayıp saçma bir msj atacaktı eşin önceden kardeşimli şunlu bunlu konuşan bi tip olsa msj abi diye gelirdi zaten kandır kendini

Ama migros ve carrefoursa daha profesyonel olabilir il dışındaki elamanlara pansiyon veriyordur. Ama hiçbir patron eve gidecek mesafede olan kişi için ödeme yapmaz. Bence asıl mesele zaten bu değil. Çok yorgunsa ve sayım varsa imkan da varsa 1 2 kez kalınabilir.
Migros için diyebilirim çok da personel kollayan bir şirket değil, bezip çıkan çok, çoğu zincir marketler için diyebilirim ki en yoğun marketlerinde bile mümkün olduğunca az personel çalıştırıyorlar çalışan gider kalemi yüklü olmasın diye, 3 eleman markette hem mal taşıyor hem kasaya bakıyor hem etiketleme yapıyor hem temizlik.
Hal böyleyken yol ve barınma için çalışana kıyak yapmazlar, dediğiniz gibi asıl mesele adamın orada kalması evet ayda belki 2 defa olabilir o da akşam vardiyasına kalmışsa, sayım varsa ama bilerek isteyerek yorgun olmasa da kalıyor, fiziksel değilse dahi duygusal bir şeyler oluyor.

Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Madem mesajı gördünüz neden alıp da "evet evdeyim" yazdırmadınız eşinize ?

Ben mi bi tek buna takıldım bilmiyorum ama yarım saat uzaktaki iş için pansiyonda kalmak nedir? Bana hiç güven vermedi eşiniz. O an nasıl kapattınız meseleyi?

Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Şey gibi olmuş bu. Uyudun mu? Ben uyumadım da…

Back
X