Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu