Ay inş düzelir hem psikolojim hem şu libidom12. Haftaya kadar öyle ondan sonra tam tersi oluyor. Ben de mide bulantısı da vardı öpemiyordum bile. 4. Aya girince işler tersine düştü, şimdi ergen oğlanlar gibi libido tavan yaptı
Kesinlikle düzelir merak etmeyinAy inş düzelir hem psikolojim hem şu libidom
cinsellik ilişkinin evliliğin dinamitleri
Döner eskiye ya, hamilelikte böyle libidoda düşüşler ya da tersine artışlar olabiliyor.
Bende de aksine istek filan oluyordu, ama arkadaşımın her şeyden midesi bulanıyordu kocasının ten kokusuna bile midesi kalkıyordu anlatıyordu kız "Adam bi kokar kokar gelir oldu burnuma" diye. Öyle pislikten de değil yani; kocasından tiskinmişti arkadaşım. Anlattığında suratına suratına da güldümdü Allah affetsin. "Kokmayan kocası kokar olmuş"
Ne kadar çok sinirlenmissiniz sakin olun
Hamilelikte olur böyle değişimler bir iki ay sonra bakmışsınız eşiniz kaçacak yer arıyor
Bende mide bulantısı vs yok çok şükür sadece sinir oluyorum ay içim rahatladı internette genelle cinsel istek artar yazmışlar
Umutla bekliyorum
Gerçekten kadın olmak zor heleki bizim kültür yapımızda daha da zor çok güçlü bir psikoloji gerekiyorBende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmiskimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...
Ilk uc ay oyle oluyor, ikinci uc ay duzeliyor, sonraki uc ay zaten yuvarlaniyorsun :)) Ben erkek olsam son uc ay aklima bile gelmezdi korkardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?