arkadaşlar 2 yıl bebek istedim uğraştım çatlama iğneleri klomenler hiç bir şekilde olmadı. en sonunda aşılama yapılacak öncesinde rahim filmi çekelim dediler. rahim filmi çekildi kapalılık göründü. bende ameliyat gerekiyo diye o ay çok rahattım. nasılsa olmuyo ya.. ameliyata girdim aynı ayın sonunda fakat boşuna ameliyat olmuşum sadece ilacı hızlı verdikleri için kapalı görünmüş ve ameliyata girerken hamileymişim. sadece idrar testi yaptıkları için fark edilmemiş.
tabiki bebeğim düştü. o ay çok üzüldüm kahroldum. bırakıyorum hiç birşey istemiyorum dedim . kendimi hazır hissedince aşılama olacağım dedim. ve bir ay sonra normal adetimi gördüm artık hiç düşünmüyordum açık öğretimden 2. üni. kaydoldum işimle eşimle meşgul oldum. ve sonrki ay hiç planlamadan hemde saçma bir zamanda adetime yakın yumurtlamışım, hamile kalmışım şuan 8 haftalık.
yani derlerdi yok düşünme rahat bırak öyle olur ancak diye ama ben inanmazdım. herşeyin başı stres eğer uzun süredir deniyorsanız kendinize bir tatil verin derim ben. herşey daha güzel olacak..