• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalınca sancılarım başlıyor

cicisim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
80
57
103
....
merhaba arkadaşlar.bugüne kadar 3 gebelik yaşadım ama malesef üçüde hüsran.adet olacağım gün çok şiddetli sancılarım başlıyor anlıyorum ki hamileyim.hemen beta hcg yaptırıyorum değer iyi,gece daha şiddetli gündüz normal şiddette olan sancılar devam etiiği sürece artışta normal.sancılarım kesiliyor ve bakıyoruz ya kalp atışı durmuş ya da beta hcg düşmeye başlıyor.bu zamana kadar hiç hamilelikte boyle sancılar yaşayanla karşılaşmadım,bir sorun var ama ne.bu durumla ilgili fikri olan varmı acaba?başına böyle bişey gelen varmı.tavsiye edebileceğiniz bir doktor.

Gecmis olsun oncelikle.benim ilk gebeligimdi 15gun once dusuk yaptim.adet gunumden dusuk oluncaya kadar 1hafta adet sancisi gibi agrim vardi belimde karnimda. (5haftalikken dusuk yaptim)dusukten sonra kurtaj oldum oyle agrim falan yoktu artik.sizin 3.olmus artik arastirmaya baslayip gerekli tahlilleri yaptirin bence sebebi neymis

Bi araştırmaya git istersen canım,benimde biri boş gebelik biri düşük oldu,kan pıhtılaşması çıktı.Umarım bidaha aynı şeyleri yaşamazsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dusuklerinizin sebepleri aratirilmasi gerekiyor muhtemelen sanci cektiginizde rahim bebegi disari atmaya calisiyor...
inss hayirlisiyla bu defa kucaginiza alirsiniz....

Dusuklerinizin sebepleri aratirilmasi gerekiyor muhtemelen sanci cektiginizde rahim bebegi disari atmaya calisiyor...
inss hayirlisiyla bu defa kucaginiza alirsiniz....
cumartesi günü hsg çektirecem inşallah soru neyse ortaya çıkar.stres başladı yine.''sresten uzak dur'' ama olmuyor işte.

Genetik araştırma yapmanızı öneririm bu durumda.

Back
X