Hamile kalır mıyım

Kendihalindelik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
35
3
1
28
Ben erken yaşta anne olmak istiyorum belki anlatacağım şey sizin hoşunuza gitmeyebilir ama lütfen beni yadırgamayın. Eşime bebek istediğimi defalarca söyledim buna bir türlü ne hayır nede evet cevabı alabildim. Bende bu gün ilk defa bir şey yaptım. Ağzımda ki spermi peçeteye tükürüp vajinama girdirdim bu şekilde hamile kalır mıyım? Gerçekten hamile kalmayı çok istiyorum. Buna çözüm bulmak istiyorum bunu sürekli yaparsam ya da peçete harici elimle bir şekilde vajinama girdirmeyi başarırsam hamile kalır mıyım? Lütfen bana yardımcı olun anne olmak için herşeyi yaparım.

Ben erken yaşta anne olmak istiyorum belki anlatacağım şey sizin hoşunuza gitmeyebilir ama lütfen beni yadırgamayın. Eşime bebek istediğimi defalarca söyledim buna bir türlü ne hayır nede evet cevabı alabildim. Bende bu gün ilk defa bir şey yaptım. Ağzımda ki spermi peçeteye tükürüp vajinama girdirdim bu şekilde hamile kalır mıyım? Gerçekten hamile kalmayı çok istiyorum. Buna çözüm bulmak istiyorum bunu sürekli yaparsam ya da peçete harici elimle bir şekilde vajinama girdirmeyi başarırsam hamile kalır mıyım? Lütfen bana yardımcı olun anne olmak için herşeyi yaparım.
Arkadaşlar gerçekten bunu yaptım ve ciddi bir şekilde soruyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum

Hahahahahahahahhahaah 😁 daha iyi bir fake hikaye okumamıştım 😁😁😁 bence sen onları direkt yut midenden yumurtalıklarına güzelce iner... 😅😅😅😅

Hahahahahahahahhahaah 😁 daha iyi bir fake hikaye okumamıştım 😁😁😁 bence sen onları direkt yut midenden yumurtalıklarına güzelce iner... 😅😅😅😅
Bakın size ciddi bir şey söyledim sahte falan değilim gülmenizi gerektiren bir durum yok ortada ama ciddi cevap alabileceğim bir ortam değilmiş

Fake ise komik fake değilse daha komik. Yahu bir insan baba olmaya hazır degilse siz ondan gizli gebe kalmaya nasil çalışırsınız bu sebebi mahkemeye sunup boşasa hakkı var
Sahte değil gerçekten soruyorum. Farkındayım ama hamile kalmak istiyorum nasıl yapacağımı bilemedim

Komik olan ne anlamadım belki yaptığım şey doğru değil ama elimden bu geliyor ve dalga geçmenizi gerektirmiyor

Bakın size ciddi bir şey söyledim sahte falan değilim gülmenizi gerektiren bir durum yok ortada ama ciddi cevap alabileceğim bir ortam değilmiş
Burada milletin ne dertleri var, hiç okudun mu? Aile sorunları, hamilelik, ölüm, şiddet... Sen böyle bir soruyla, böyle bir “dertle” kim tarafından ciddiye alınabilineceğini düşündün ki 😅 sorunun yanıtını Google’da bulabilirsin. Spermler hangi şartlarda yaşar, hangi şartlarda ölür bir araştır derim...

Back
X