Hamile kalır mıyım

Aslında tam da zamanları ama dediğim gibi eşiniz stres yapıyor olabilir. Eşinizdeki stresi almak ta sizin elinizde. İnşallah yakın zamanda konuşur halledersiniz. O şekilde hamile kalmanız zor bir şey çünkü hayırlısı olsun tatlım sende stres yapıp kendini yorma hayırlısı ne zamansa o zaman bebek nasibi ile gelir inşallah

Yahu daha yaşın çok küçükmüş bu ne acele .. madem bu kadar istiyorsun o zaman şöyle yap annem söyledi laf çıkmış arkamızdan çocukları olmuyor uc yıldır evliler diye konuşuyormuş millet de eminim gururu ağır basıp net bi karar verecektir

Aslında tam da zamanları ama dediğim gibi eşiniz stres yapıyor olabilir. Eşinizdeki stresi almak ta sizin elinizde. İnşallah yakın zamanda konuşur halledersiniz. O şekilde hamile kalmanız zor bir şey çünkü hayırlısı olsun tatlım sende stres yapıp kendini yorma hayırlısı ne zamansa o zaman bebek nasibi ile gelir inşallah
Stresini nasıl alacağımı bilmiyorum belki çok baskı yapıyorum ama elimde değil

Yahu daha yaşın çok küçükmüş bu ne acele .. madem bu kadar istiyorsun o zaman şöyle yap annem söyledi laf çıkmış arkamızdan çocukları olmuyor uc yıldır evliler diye konuşuyormuş millet de eminim gururu ağır basıp net bi karar verecektir
Deneyeceğim her dediğinizi

Bende inanın bilmiyorum tam banyoya geçtim o sıra peçeteyi görünce aklıma geldi normalde bu tarz şeyler yapan biri hiç değilim doğru değil ama yaptım bir kere. Daha sabredemem ki üç senedir evliyim bir buçuk senedir söylüyorum
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama su cevabinizdan kucuk oldugunuz kanisina vardi.Daha sabredemem lafi bana defalarca tup bebek yaptiran insanlari,hic cocugu olmayan kizkardesimi aklima getirdi...
Siz bir doktora gidin...Onunla konusun veya nasil hamile kalinir bilgi alin...Sizin bilgi eksikliginiz var...Ama bence kafanizi serbest birakin, bol dua edin...Verecek olan Rabbim...

bence adet olucam adete yakin olunca yapilinca hamilelik riski az de iceri bsyler olursa o zaman kalabilirsin de bence eain ile acikca ama ciddi konus bu tarz seyler tek basina olmaz oyle yontemlerle hic olmaz yani zor cnm

Belli ki iletişim anlamında bir sıkıntınız var ilişki içerisinde. Çocuk yapmadan önce hayattan beklentilerinizi oturup konuşun. Herkes anne-baba olacak diye bir kaide yok bu arada, daha önce duymamışsındır belki de belirteyim dedim. Bir de bu işler tek taraflı olmuyor, sen Brezilya dizisi aksiyonları çevirmeden yine sözlü iletişimle işini çözmeye çalış, e mi güzel kardeşim.

Stresini nasıl alacağımı bilmiyorum belki çok baskı yapıyorum ama elimde değil
Sende çok fazla isteme bence çok isteyince olmuyor hem eşinin stresi hem senin stresin zaten hormonlarınızı etkiliyor olacağı varsada olmaz çok fazla kurcalama çünkü oranın ph dengeside çok önemli pH dengesi bozulursa gerçek anlamda boşalma olsa dahi sperm yaşayamaz o ortamda

Sende çok fazla isteme bence çok isteyince olmuyor hem eşinin stresi hem senin stresin zaten hormonlarınızı etkiliyor olacağı varsada olmaz çok fazla kurcalama çünkü oranın ph dengeside çok önemli pH dengesi bozulursa gerçek anlamda boşalma olsa dahi sperm yaşayamaz o ortamda

Bundan sonra pek konuyu açmamayı düşünüyorum dediğiniz gibi olacağı varsa olur

Back
X