- Konu Sahibi Toprak2516
-
Maşallah gelecekleri varmış ikizlerin gelmiş bence korunma filan hepsi sadece bahane Allah isterse her türlü olur kaç çocuğunuz varBen hem hap hem prezervatıfle korunuyordum ama bende yumurtlama bozuklugu varmıs hap hıc etkı etmemıs gıbı bırsey. Prezervetıfte yırtılmıstı kucuk bır yerınden ıhtımal vermedık hap kullanıyorum dıye ama hamıle kaldım ıkızlere. Hıcbır korunma yontemı %100 korumaz
Allahım sen koruparanoyak yapacaksınız insanı yaaaaa
ikiz olması çok güzel değil mi ? ben de hep ikiz olsun isterim :) dışardan güzel görünüyor yaniMaşallah gelecekleri varmış ikizlerin gelmiş bence korunma filan hepsi sadece bahane Allah isterse her türlü olur kaç çocuğunuz var
Ooo en kesin çözümü sevişmemekBenim bir tanıdığım hap + prezervatif + spiralle hamile kaldı
Gelen geliyor
Paylasirim tabiki yorumunuz icin tesekkur ederimToprakcığım artık Allah ne verdiyse nasipte ne varsa yaşayacağız.
Sonucu paylaş mutlaka merak ettim
Evet haklisiniz sonucu paylasacagim yorumunuz icin tesekkur ederimAma şunu da hesaba katalım, konu sahibinin kovmalı, gitmeli ,kalmalı boşanma düşünmeli bir evliliği var. Kk nın sıkı takipçileri bilir ki bu en küçük kaçamakta hamile kalma ihtimalini %1500 arttıran bir etken . Ben oyumu hamile kalacaksan yana kullanıyorum şimdiden hayırlı olsun
3Maşallah gelecekleri varmış ikizlerin gelmiş bence korunma filan hepsi sadece bahane Allah isterse her türlü olur kaç çocuğunuz var
Evet. Allah verecegım drrse hıcbır sey engel olamıyor. Benım ıkızler oyle geldı ısteBenim bir tanıdığım hap + prezervatif + spiralle hamile kaldı
Gelen geliyor
Evet dısardan harıka ıcerı gelsenızeikiz olması çok güzel değil mi ? ben de hep ikiz olsun isterim :) dışardan güzel görünüyor yani
Kaç yaşındalar bendede 2 tane var bit ürlü 3.ye cesaret edemiyorum
Oglan 20aylık ikizler 8Kaç yaşındalar bendede 2 tane var bit ürlü 3.ye cesaret edemiyorum
Ay ben daha büyük zannediyordum, çok küçükmüşler, allah yardımcın olsun. Sen de çok gençsin o zaman, ben hep 30larında düşünmüştüm seniOglan 20aylık ikizler 8
Allah bağışlasın benimkilerde biri 4 diğeri 2 buçuk yaşında ama ben korkuyorum 3.yü yapmayaOglan 20aylık ikizler 8
Heyecana bak sen evlenesin geldiNormalde korunuyorduk ama bir anda oldu geve uyurken birden uyandik
Zaten 33 yaşındayımAy ben daha büyük zannediyordum, çok küçükmüşler, allah yardımcın olsun. Sen de çok gençsin o zaman, ben hep 30larında düşünmüştüm seni
Biz de geçen ay başladık daha tutmadı ınş. Bu ay daha olur18 aydır korumasız ilişkim var ve özellikle takipli vs vs benim nasibim yokmuş halen olmadı ama herkesin aynı olacak diye birşey yok nasip işi ama olasılık çok yüksek rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Inşallah rabbim gönlünüze göre versinBiz de geçen ay başladık daha tutmadı ınş. Bu ay daha olur
Amin cunlemizeInşallah rabbim gönlünüze göre versin
Yoksa prezervatif kazası mı sizin deMerak ettim ilaç içtiniz mi
Bana normalde ağrı kesici bile içsem hemen gecikme yapar ilaçlar ama içsem mi diye düşünüyorum dün ufak bir kaza bizde yaşadık maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?