0.Birkaç gün önce erkek arkadasımla sürtünerek ilişkiye girerken boşaldı ben çıplaktım onun üstünde pijama+ iç çamaşırı vardı kıyafetlerden geçip bulaşma ihtimali nedir
7 yıldır afedersiniz eşim içime şeapıyor ben kalamadım siz kalırsanız haber verin bide öyle deneyelimBirkaç gün önce erkek arkadasımla sürtünerek ilişkiye girerken boşaldı ben çıplaktım onun üstünde pijama+ iç çamaşırı vardı kıyafetlerden geçip bulaşma ihtimali nedir
ihtimalin düşüklüğünü biliyorum ama ya bişey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum kafayı yicem
ihtimal dusuk demedım. 0 yok demek hiçç yok oyle ıhtımal.ihtimalin düşüklüğünü biliyorum ama ya bişey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum kafayı yicem
Sevgilim sarilirken orama degdi hamile kalir miyim hojamLen millet içine boşaldıktan sonra amuda kalkıyo kalamıyosizdeki bu kafa da beni bitirdi
Dokuz bile doğurursun yavrimSevgilim sarilirken orama degdi hamile kalir miyim hojam
Anlamamakta israr ederken benihtimal dusuk demedım. 0 yok demek hiçç yok oyle ıhtımal.
Kendi kendimi tatmin ettim hamile miyimSevgilim sarilirken orama degdi hamile kalir miyim hojam
Aferin kiz alkisladimSen niye çıplaktın sende giyseydin pijamanı donunu. Eşitlikten yanayım benYa et ete değecek ya göt göte
Yavrum yeri get elini yüzünü yıka bi soğuk suyla da kendine gel belli ki bizimle dıyılsınihtimalin düşüklüğünü biliyorum ama ya bişey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum kafayı yicem
Dur simdi onu karistirma sjshsbsvKendi kendimi tatmin ettim hamile miyim
ooff bu cok fenaydıSen niye çıplaktın sende giyseydin pijamanı donunu. Eşitlikten yanayım benYa et ete değecek ya göt göte
bunu hiç düşünmemiştim bu gece onuda deniycem bat ta haber veririmKendi kendimi tatmin ettim hamile miyim
Yolun acik ola kardesbunu hiç düşünmemiştim bu gece onuda deniycem bat ta haber veririm
Bi de böyle deneyin bacımbunu hiç düşünmemiştim bu gece onuda deniycem bat ta haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?