- 7 Kasım 2019
- 6.540
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.162
- 198
gulmem değişti resmen köhh köhh ses cıkıyoayyy yarıldımmmmmmmmmm.
Tabi canım öyle işte ben bit gibi saçlarımın arasından zor topluyom her boşalmada. Aşağıdan yukarı kaçıyolar hep
Altıma işedimmm sen ne diyongulmem değişti resmen köhh köhh ses cıkıyoD
ama utandı kactı kız . künahAltıma işedimmm sen ne diyonsandalye benden hamile mi şimdi
Picamayla7 yıldır afedersiniz eşim içime şeapıyor ben kalamadım siz kalırsanız haber verin bide öyle deneyelim
Ayyy şimdi onlara isim bulalım beraberama utandı kactı kız . künahnurtopu gıbı taburelerın olcak hep yenı acılmıs hesaplar zımpara ılıskılerıyle benı bezdırdıgı ıcın ogut verceksem de ıcıme kacıyo
Birkaç gün önce erkek arkadasımla sürtünerek ilişkiye girerken boşaldı ben çıplaktım onun üstünde pijama+ iç çamaşırı vardı kıyafetlerden geçip bulaşma ihtimali nedir
Acaba boyle yapinca ikiz olur mu yaaaDokuz bile doğurursun yavrim
Bijama diye biliyom ben haşofman olur muPicamayla
Uzun kolluysa olurBijama diye biliyom ben haşofman olur mu
Iclik olur mu ablacimTabisi kumasin kalitesi fark eder
Laylon don olmamali mesal
Slip hic olmaz jssjxnxbxb
Neolur neolmaz ertesi gun icirAltıma işedimmm sen ne diyonsandalye benden hamile mi şimdi
Hep bir elden birleşip beşi bi yerde takalımHaber ver de 9 ay sonra gelip altın takalımEe büyük başarı sonuçta o pijamayı aşıp gelmiş
Aahahaha doğru diyorsun 1 altın az gelir bu başarıyaHep bir elden birleşip beşi bi yerde takalımyetenekli olmak da başka bi şey sanırım
Beni de ekleyinHep bir elden birleşip beşi bi yerde takalımyetenekli olmak da başka bi şey sanırım
0 hiç yok demek mi aa bende öyle bilmiyordumihtimal dusuk demedım. 0 yok demek hiçç yok oyle ıhtımal.
Tabii bunun -1'i var -1500'u var0 hiç yok demek mi aa bende öyle bilmiyordumAllahım sen akıl fikir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?