Öyle çok kolay hamile kalan biri değilim. İlk çocuğum tüp bebek ikinci Korunmasız ilişki oğlum 14 aylık iken. Öyle pat diye olmuyor. Ama şimdi iki çocuk olunca artık her ilişkiye şüphe eder oldum. Yaşım 40 bundan 4 sene önce 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşına sahiptim. Aktif bir cinsel olmayınca gerek duymadım. Ama şimdi korku saldı.Korunmadan iliski = ama cocuk istemiyorum.
Kan bulasti = spermi oldurur mu
Siz cidden iki cocuk annesimisiniz? Korunma sadece hapla mi olur, evli insanlarsiniz kiyida kosede kondom vardir illa ki. Bu sorulariniz da nasil diyim hani tercihli bilgisizlige ne derler...
Bilmiyorum tırnak darbesi olabilir. Jilet le traş etmedimSizin şeyde bıçak iğne mi varda adamın şeyini kesmiş kan gelmiş
Off tamda kahvaltı yapacaktım nerden okudum
Bilmiyorum tırnak darbesi olabilir. Jilet le traş etmedim
Aynen öyle oldu hemen boşaldı. Evlilik konusunda bende çok sorguladim ama bu kendimi yıpratmaktan öteye geçmedi. Çocuklarımı babasız bırakmak istemedim.Yani konuyu nerden yakalasam elimde kalacak 5 ay ilişkiye girmediniz nasıl bir evlilik bu nasıl kabullendiniz?
İki çocuk annesisin korunma konusunda fikrin yok mu?
İlişkiye girdiniz p.. Kan revan içinde naptınız da öyle oldu?
Kan spermi oldurur mu yok öldürmez iki kurşun sıkman gerek
Boşalma oldu mu onu dememissin ama 5 aydan sonra saniyede bosalma olmuştur vesselam
VışşşBilmiyorum tırnak darbesi olabilir. Jilet le traş etmedim
Öyle uzun tırnağa sahip değilim dokunduğum an acıyor dediTırnak darbesi mi?
"İşleyen demir pas tutmaz" diye atalar boşuna dememişÖyle uzun tırnağa sahip değilim dokunduğum an acıyor dedi
Evet ria ile hamile kalan prezervatif kullanarak hamile kalan arkadaşlarim var. Ben çok doğurgan değilim ama işte nasipanti depresan haplar sperm kalitesini düşürüyor diye biliyordum. ama allahın işi bu korunan insanlar bile hamile kalabiliyorken bu tamamen kader kısmet.
inşallah istemediğin bi gebelik olmaz. hakkında hayırlısı.
Böyle iyi idiyüzde yüz korunma alismistim"İşleyen demir pas tutmaz" diye atalar boşuna dememiş
Emziriyorum ve dün değil önceki akşam olduErtesi gün hapı alın. Tam da yumurtlama zamanı. 5 aydır beklesen spermler. Kaçış olmamalı.
Aynen öyle oldu hemen boşaldı. Evlilik konusunda bende çok sorguladim ama bu kendimi yıpratmaktan öteye geçmedi. Çocuklarımı babasız bırakmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?