Süre 72 saat. Gitgide hapın etkisi azalır. 48 saatte kapıya dayananlar olmuş olabilir. 5 aydır bekliyorlar ne de olsaİki gün geçti etki eder mi acaba
İzabel kardeş olcemedim valla 5 ay ilişki yaşama ondan sonra olceriz düşük mü yüksek mi.Bizim libido düşük şekerim
Nerdeeee senin kadar
Hemen almaliydim. İnşallah olmaz diyelim. Zaten eşim çok sağlıklı beslenmiyor sigara da varSüre 72 saat. Gitgide hapın etkisi azalır. 48 saatte kapıya dayananlar olmuş olabilir. 5 aydır bekliyorlar ne de olsa
teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosunÖyle çok kolay hamile kalan biri değilim. İlk çocuğum tüp bebek ikinci Korunmasız ilişki oğlum 14 aylık iken. Öyle pat diye olmuyor. Ama şimdi iki çocuk olunca artık her ilişkiye şüphe eder oldum. Yaşım 40 bundan 4 sene önce 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşına sahiptim. Aktif bir cinsel olmayınca gerek duymadım. Ama şimdi korku saldı.
birde teyze 40 yaşındaArkadaş bu ne ya : )
Kan spermi öldürmüş müdür, zaten sigara içiyor, önceki tüp bebekti...
Bir kondom ya hu, bu kadar.
Bile isteye korunmasız sevişip bunların hesabını yapmak, kafaya takmak ne kadar normal?
Iki kurşun sıkmak gerekYani konuyu nerden yakalasam elimde kalacak 5 ay ilişkiye girmediniz nasıl bir evlilik bu nasıl kabullendiniz?
İki çocuk annesisin korunma konusunda fikrin yok mu?
İlişkiye girdiniz p.. Kan revan içinde naptınız da öyle oldu?
Kan spermi oldurur mu yok öldürmez iki kurşun sıkman gerek
Boşalma oldu mu onu dememissin ama 5 aydan sonra saniyede bosalma olmuştur vesselam
40 yaşta rahim perte çıkmaz. Laf mı şimdi bu? Millet 30 undan sonra evleniyor artık.teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosun
Iki kurşun sıkmak gerekahahaha
Ama ben bunu bilmiyordum biz hiç kurşun sıkmadık. O zaman hamile kalır mıyım ben de :)
teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosun
Yok kalmazsın kalacak olsam ben kalırdım
ya ne ayıbı teyzem 40 yaşına gelmiş ergenler gibi soru soruyo internete perte çıkmak yaz detaylı olarak öğrenirsin:)Yazdığınız çok ayıp ayrıca rahim perte çıkması ne demek?
Onların etki edeceğini sanmam. Neyse daha da geç olmadan alın bir hap. İstenmeyen çocuğu doğurmak, aldırmak kadar kötü. Ne desem bilemiyorumHemen almaliydim. İnşallah olmaz diyelim. Zaten eşim çok sağlıklı beslenmiyor sigara da var
nermin68 denen saygısız.teyze 40 yaşındasın ne hamileliğinden bahsediyosun senin rahim çoktan perte çıkmış. sen bizimle dalga mı geçiyosun
kırk yaşında hamile kalan nadirdir ve biyolojik olarak rahim artık perttir:)40 yaşta rahim perte çıkmaz. Laf mı şimdi bu? Millet 30 undan sonra evleniyor artık.
ya ne ayıbı teyzem 40 yaşına gelmiş ergenler gibi soru soruyo internete perte çıkmak yaz detaylı olarak öğrenirsin:)
Sizin profilde Öğretmen olduğunuz yazıyor. Doğru mu?ya ne ayıbı teyzem 40 yaşına gelmiş ergenler gibi soru soruyo internete perte çıkmak yaz detaylı olarak öğrenirsin:)
Ağzına sağlık 34 yaşında evlendim. Bazılarının kafası bu kadar çalışıyor vermediyse mabud neylesin Mahmut. Boş ver cevap bile verme40 yaşta rahim perte çıkmaz. Laf mı şimdi bu? Millet 30 undan sonra evleniyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?