Sevgilimle ilişkiye girdik, boşalmayı dışarı yaptı ve penisini temizledi (ıslak mendille sildi ve kuru peçeteyle kuruladı) sonrasında bir kez daha ilişkiye girdik. Erkeklerde boşalmanın sonrasında bi süre geçince bir iki damla daha sıvı akıyormuş. Bu beni hamile bırakırmı acaba ? Korkuyorum, cevaplarınızı bekliyorum.
Boşalmadan önce gelen sıvının içinde de sperm olabiliyormuş geri çekilme diğer yöntemlere göre daha sıkıntılı. Hamile olacağınızı zannetmiyorum ama her zaman bir risk vardır
geri cekilme bi korunma yontemi degildir. yumurtlama doneminizse zevk suyuda eser mktarda sperm icerdigi icin hamile kalma riskin malesef hic yok diyemeyiz. evet ufak bir ihtimal ama var. bundan sonra korunma yontemini daha saglikli secin. adet gunu gelmeden de anlama sansin yok malesef beklemek zorundasin adetin gecikirse test yapip bakcaksin hamile misin degil misin diye umarim degilsindir ve umarim bu sana ve sevgiline de ders olur ve dikkatli olursunuz
Merhaba benimde bir sorum var bende sevgilimle sürtünme yolu ile ilişki oldu hala bakireyim ama ertesi gün adet oldum hamile olma durumu var mı sizce stres yaptım midem bulanıyor kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarında hassasiyet var sence hamile olabilir miyim
Merhaba benimde bir sorum var bende sevgilimle sürtünme yolu ile ilişki oldu hala bakireyim ama ertesi gün adet oldum hamile olma durumu var mı sizce stres yaptım midem bulanıyor kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarında hassasiyet var sence hamile olabilir miyim
Dalga mi geçiyorsun ciddi misin.. yasin kaç yavrum senin.. Surtunme yoluyla kız olmasanda hamile kalinmasi çok güç artı adetine bigun kala yapılmış birşey zaten imkânsız acik açın kitaplari karıştırın kendinizi taniyin simdi olmasa ilerde anne olacaksınız bilmekte fayda var hangi donemler hamile kalınır hangi dönemler imkânsızdır vs... Cahil cuheylan kalmayın canım alla alla..
Dalga mi geçiyorsun ciddi misin.. yasin kaç yavrum senin.. Surtunme yoluyla kız olmasanda hamile kalinmasi çok güç artı adetine bigun kala yapılmış birşey zaten imkânsız acik açın kitaplari karıştırın kendinizi taniyin simdi olmasa ilerde anne olacaksınız bilmekte fayda var hangi donemler hamile kalınır hangi dönemler imkânsızdır vs... Cahil cuheylan kalmayın canım alla alla..
Off hala mide bulantisiyla hamileliği bagdastiranlar var mi yia.. goguslerde hassasiyet zaten bi adet belirtisi ki olmussunda nitekim... Hamilelikte adet olunamayacağını hic mi bilmiyorsun... Geciktim desen bile anlarim da yani olmuşsun daha ne..