Hamile kalırsam

Pyemses

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
242
117
18
37
Biz içkili olduğumuz bir gece baya bir ileri gittik sevgilim izne geldiğinde şimdi de çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım evlenmeyi düşünüyordum yanına gidecektim işim yüzünden gitmeye cesaret edemiyorum kafam inanılmaz karışık hayatımda en kızdığım şey de kürtaj yani bebeğimi öldürmekle kendimi öldürmek arasında fark görmüyorum gidersem korkusundan kapı dısına çıkartmaz yanlıZken beni çalışmam imkansız dilim YOK kafam çok karısık

Regl gününüz ne zaman? Bekleyip test yapmaktan başka çareniz yok..

Biz içkili olduğumuz bir gece baya bir ileri gittik sevgilim izne geldiğinde şimdi de çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım evlenmeyi düşünüyordum yanına gidecektim işim yüzünden gitmeye cesaret edemiyorum kafam inanılmaz karışık hayatımda en kızdığım şey de kürtaj yani bebeğimi öldürmekle kendimi öldürmek arasında fark görmüyorum gidersem korkusundan kapı dısına çıkartmaz yanlıZken beni çalışmam imkansız dilim YOK kafam çok karısık
Hamilelik olasılığı aklınıza ne zaman geldi?
Ertesi gün hapı diye bir şeyin varlığından haberdarsınızdır illa ki.

durumu net anlatsan gebelik ihtimalini söyleyebiliriz

Ohoo siz hamile kalmışsınız, kürtaj yaptırmamaya karar verip sevgilinizin yanına gitmişsiniz, o da korkudan sizi eve kilitleyip çalıştırmıyor... :işsiz:
Ortada henüz bir şey yokken ne bu senaryolar? Bismillah dur hele.

Ertesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum

evlenmeyi düşünüyodum yanına gidecektim demişsiniz.Zaten hamilelik olmasa da gitmeyi düşünüyomuşsunuz.Biraz erken gidiverirsiniz o zaman.

Cahil de değilsiniz ki madem birliktelik var korunsaymışsınız en azından.Biraz yarını da düşünerek hareket etmeli.

:anneadayı:Sen daha geçenlerde Rusya’ya gidip orda çocuklarını büyütecektin ama annem izin vermiyor diyordun artık annen izin verir
Tamam da ben anneme böyle bir şey dersem ona çok büyük hayal kırıklığı yaşatmış olacagım susmayacak sevgilimin ailesine de söyleyecek bana nasıl bakacaklar

Gitmekten de çok korkuyorum bir yolunu bulup gitmeyecektim

Ertesi gün hapını 5 gün sonra mı kullandınız. Haliyle bir etkisi olmasını beklemeyin. Hamile misiniz değil misiniz şu an idrar testinden anlaşılmaz. Beklemek istemiyorsanız kan testi yaptırın.

Ertesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum
"Ertesi gun" hapini 5 gun sonra icmek vaov ! kahkaha attim cok yasayin :KK70:

Adetiniz geciktiyse idrarda gebelik testi yapin.
Sizi neden eve kapatsin calistirmasin bu senaryolar niye ? Neden gitmek istiyordunuz o vakit?

Back
X