Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya onun yanında herşey çok güzel ama diğer tarafım da sen hiç bir şey yapmadan yasayamazsın diyor"Ertesi gun" hapini 5 gun sonra icmek vaov ! kahkaha attim cok yasayin
Adetiniz geciktiyse idrarda gebelik testi yapin.
Sizi neden eve kapatsin calistirmasin bu senaryolar niye ? Neden gitmek istiyordunuz o vakit?
aynen o da iyi tarafı işte güldürdünüz beniAaa siz demin diğer konuda
“Sevgilim her bebeğe 1 pırlanta diyor” diyen üye değil misiniz?
Hamilerinizdir inşallah, kaparsınız pırlantayı![]()
“Ertesi gün” anlayışınız 5 günse zaarErtesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum
Erken gebelik testleri var bir kaç gün gecikmeden sonra onlarda çıkabiliyor ama testlerin güvenilirliği tam değil. Gidip kan testi yaptırın en güvenilir kesin sonuçİdrar testinde kaç gün sonrA belli oluyor bilen var mı
Hafta oldu dahaOlaylı gecenin ( abartı oldu farkındayım) üzerinden ne kadar geçti?
Ertesi gun haplarının en iyisi bile en geç 72 saat içinde alınmalı o da en kötü ihtimalle 5 gün biraz geç olmuş.
Eğer uzun zaman geçtiyse bir kan testi yaptırın; idrar testinden daha net sonuç verir.
1 haftaHafta oldu daha
Ertesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum
Senin yorumların bi tuhaf zaten daha kendi aklın fikrin gelişmemişken bi zahmet ileri gitmeyiver.
Senin yorumlar da gözümden kaçmıyorSenin yorumlarında çok can alıcı![]()
Senin yorumlar da gözümden kaçmıyor
Ama cidden bazı üyeler/konular sabırölçer gibi![]()
ne diyor ki meselaSenin yorumların bi tuhaf zaten daha kendi aklın fikrin gelişmemişken bi zahmet ileri gitmeyiver.
Akıl yaşı evlenmeye de çocuk yapmaya da elverişli değil.
Aynen...
Konu sahibinin kafası karışık gibi...
Diğer konulardaki yorumlarına denk geliyorum...
Pek tutarlı değil,kendiyle çelişiyor çoğu zaman...
Akıl yaşı evlenmeye de çocuk yapmaya da elverişli değil.
Çocuk olursa annesinden korkuyor ama pırlantayı da kaparım diye bi yanı da mutlu
Sanki çocuğu vitrine koyacak, ilginç kafalar![]()
ne diyor ki mesela
Merak ettim![]()
Bence kocana yetmiyorsun
Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
Hee her çocuğa 1 pırlanta onu saymıyorValla kimse beni kullanamaz kocamın koynuna bile sırf kendim için girerim çocuğu kendim için yaparım kocama kendim için iyi davranırım kimin de bana ne takı taktığı umurumda değil sevgilime de diyorum aşkım ben alyansımdan baska hiç bir şey istemiyorum diye benim sevgilim ben istersem bana dunyaları alır baska da kimse umurumda değil
Acaba cinsellik mi kavga sebebi erkekler genelde yatakta mutluysa sorun çıkarmıyorlar
Ya zaten bu bayan evlenmesin evlense de dünyaya çocuk filan getirmesin bu nasıl açlık anlamadım ki ben
Bunlar bazılarıBenim sevgilim diyor ki her bebeğe bir pırlanta