Hamile kalırsam

Aslında tek korkum insanlar tarafından saygımı kaybedeceğim sonuçta adam bugün gelip evlenmeye razı bekleyip göreceğiz demek ki

"Ertesi gun" hapini 5 gun sonra icmek vaov ! kahkaha attim cok yasayin :KK70:

Adetiniz geciktiyse idrarda gebelik testi yapin.
Sizi neden eve kapatsin calistirmasin bu senaryolar niye ? Neden gitmek istiyordunuz o vakit?
Ya onun yanında herşey çok güzel ama diğer tarafım da sen hiç bir şey yapmadan yasayamazsın diyor

İdrar testinde kaç gün sonrA belli oluyor bilen var mı

İdrar testinde kaç gün sonrA belli oluyor bilen var mı
Erken gebelik testleri var bir kaç gün gecikmeden sonra onlarda çıkabiliyor ama testlerin güvenilirliği tam değil. Gidip kan testi yaptırın en güvenilir kesin sonuç

Olaylı gecenin ( abartı oldu farkındayım) üzerinden ne kadar geçti?
Ertesi gun haplarının en iyisi bile en geç 72 saat içinde alınmalı o da en kötü ihtimalle 5 gün biraz geç olmuş.
Eğer uzun zaman geçtiyse bir kan testi yaptırın; idrar testinden daha net sonuç verir.

Olaylı gecenin ( abartı oldu farkındayım) üzerinden ne kadar geçti?
Ertesi gun haplarının en iyisi bile en geç 72 saat içinde alınmalı o da en kötü ihtimalle 5 gün biraz geç olmuş.
Eğer uzun zaman geçtiyse bir kan testi yaptırın; idrar testinden daha net sonuç verir.
Hafta oldu daha

Ertesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum

Ertesi gün hapı...
Adı üstünde ertesi gün içilendir...

Spermler 72 saate yakın içerde mücadele eder:))

:KK15:
Aynen...

Konu sahibinin kafası karışık gibi...
Diğer konulardaki yorumlarına denk geliyorum...
Pek tutarlı değil,kendiyle çelişiyor çoğu zaman...
Akıl yaşı evlenmeye de çocuk yapmaya da elverişli değil.
Çocuk olursa annesinden korkuyor ama pırlantayı da kaparım diye bi yanı da mutlu:KK53:
Sanki çocuğu vitrine koyacak, ilginç kafalar:KK51:

Akıl yaşı evlenmeye de çocuk yapmaya da elverişli değil.
Çocuk olursa annesinden korkuyor ama pırlantayı da kaparım diye bi yanı da mutlu:KK53:
Sanki çocuğu vitrine koyacak, ilginç kafalar:KK51:

:KK70::KK70::KK70:
Evet tamda o konuya değinecektim...

Çok çok katılıyorum bu yorumuna...

ne diyor ki mesela
Merak ettim :110:
Bence kocana yetmiyorsun
:KK75:
Mesaj atmışsa sen de at en kötü ne olur biliyor musun korunursan çocuk olmaz en kötü bu olur
:olamaz:
Valla kimse beni kullanamaz kocamın koynuna bile sırf kendim için girerim çocuğu kendim için yaparım kocama kendim için iyi davranırım kimin de bana ne takı taktığı umurumda değil sevgilime de diyorum aşkım ben alyansımdan baska hiç bir şey istemiyorum diye benim sevgilim ben istersem bana dunyaları alır baska da kimse umurumda değil
Hee her çocuğa 1 pırlanta onu saymıyor:KK53:
Acaba cinsellik mi kavga sebebi erkekler genelde yatakta mutluysa sorun çıkarmıyorlar
:rapci:
Ya zaten bu bayan evlenmesin evlense de dünyaya çocuk filan getirmesin bu nasıl açlık anlamadım ki ben
:confused:
Benim sevgilim diyor ki her bebeğe bir pırlanta
Bunlar bazıları
Alakaya maydanoz yorumlar yapıyor
Takipte kal bu üyeyi eğlenirsin baya ütopya kafası:)

Back
X