Hamile kalırsam

Hadi korunmadın, gecenin sonu oraya gitti, anladım.
Akıl başa 5 gün sonra geliyor, ve 5 gün sonra ertesi gün hapı içilip medet bekleniyor?! :KK70:
Ya cidden komik.
Sen 30 yaşında olamazsın. Öyleysen de 30 yaşına kadar nasıl yaşadın yahu... Enteresan.
O 5 gün kafası neredeydi acaba ne düşündü de ilacı almadı:halay:

Öyle tek 1 gecede hamile kalınmıyor filmlerdeki gibi.o milyonda 1 ihtimal.çook uzun süreler birlikte olmak gerek.

Olabilir ilk gecede hamile kalan oluyo

Dün bir konudaa korunun da başınız ağrımaz bebek filan olmasın dikkat demiştiniz. Keşke sizde yapsaydınız size göre evlilik dışıda cinsellik olabilir demiştiniz sarhoş / veya dinçken önlem alsaydınız .

Öyle tek 1 gecede hamile kalınmıyor filmlerdeki gibi.o milyonda 1 ihtimal.çook uzun süreler birlikte olmak gerek.
Bekaretimin gittiği ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım ama bebeğime can vermedi Rabbim :) kendimi ne ilan etmeliyim ? :)

Bekaretimin gittiği ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım ama bebeğime can vermedi Rabbim :) kendimi ne ilan etmeliyim ? :)

Lütfen kırılmayın ama yatmadan önce midem kazındı simit yiyordum mesajınızı görünce midem kalktı.

İlk ilişkimde hamile kaldım deseydiniz de anlaşılırdı. Bekaret gitmiş filan kötü bir tabir.

Lütfen kırılmayın ama yatmadan önce midem kazındı simit yiyordum mesajınızı görünce midem kalktı.

İlk ilişkimde hamile kaldım deseydiniz de anlaşılırdı. Bekaret gitmiş filan kötü bir tabir.
Midenin kalkmasını anlayamadım. Bekaret iğrenç kötü birşey değil ki midenizin kalkmasını gerektirecek bi durum yok ortada yani,siz kaybettiğinizde mideniz mi kalkmıştı?

Yahu kendim sevismesem anlamiycam da simdi dusunuyorum da ne kadar kendinizi kaybediyor olabilirsiniz korunmamak icin? Kac yasinda kadinsiniz, korunma yontemlerinden hic mi haberiniz yok? Hadi diyelim prezervatif yok, o zaman sevismeyin hani bu boyle kendinizi kaybedeceginiz bir eylem degil ki... Ustelik 5 gun sonra aldiginiz ertesi gun hapini almasaniz da olurmus.
Valla ben epey bi kaybediyorum :oops:
Son anda güç bela geliyor aklıma prezervatif :)

Midenin kalkmasını anlayamadım. Bekaret iğrenç kötü birşey değil ki midenizin kalkmasını gerektirecek bi durum yok ortada yani,siz kaybettiğinizde mideniz mi kalkmıştı?

Bekaret tabi ki kötü birşey değil. Kadındaki cinsel tecrübesizlik. Yani "tecrübesizlik" gibi bir eylem nasıl kaybedilir, nereye gider bilemedim. Ayrıca konu burada ben değilim. Kimse kendi cinsel hayatından tiksinmez. Ancak birisi tutupta, ilk ilişkimde hamile kaldım yerine ballandıra ballandıra Bekaretimin gittiği ilk ilişkim şeklinde ilişkisini tasvir edince hassas midem kalktı, üzgünüm.

Bekaret tabi ki kötü birşey değil. Kadındaki cinsel tecrübesizlik. Yani "tecrübesizlik" gibi bir eylem nasıl kaybedilir, nereye gider bilemedim. Ayrıca konu burada ben değilim. Kimse kendi cinsel hayatından tiksinmez. Ancak birisi tutupta, ilk ilişkimde hamile kaldım yerine ballandıra ballandıra Bekaretimin gittiği ilk ilişkim şeklinde ilişkisini tasvir edince hassas midem kalktı, üzgünüm.
Ben sizin kadar naif hassas biri değilim kusura bakmayın. Ballandıra ballandıra anlatmadım olayı anlattım ama sanırım siz yanlış anladınız,neyse size naif bünyenizle iyi akşamlar diliyorum.

Yumurtlama günlerine denk gelmedıyse sıkıntı yok. En son adet tarıhı ne. Ve ilişki günü. Ve kaç günde bir adet döngünüz 28, 30 vb ? Pyemses Pyemses

Pırlantıyı parmağına takarsın işte fena mı.
Hemen ardından bir tane yaparsan ooo hadi yine iyisin :KK53:

Konudan çok yorumlar dikkatimi çekti süpersiniz kızlar ya :KK76:
Konu fake gibi geldi sanki yada öyle olmasını ümit ediyorum :işsiz:

Vay bee etme bulma dünyası dsha dün tartışıyordu benimle. Gencecik kıza ki o konu da muamma hiç değilse korun bebek olmasın diyordu. Ben de bu konuya kızınca iki gün sonra hepimiz evlatlarımıza bu öneriyi sunacağız zaman onu gösteriyor diyordu. Sen bu öneriyi git de kendi kızına yap derken bunu kastetmemiştim cicimm

Bunları önceden düşünecektin
O haltı yemeyi biliyorsunuz da önlemini niçin bilmiyorsunuz?

Biz içkili olduğumuz bir gece baya bir ileri gittik sevgilim izne geldiğinde şimdi de çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım evlenmeyi düşünüyordum yanına gidecektim işim yüzünden gitmeye cesaret edemiyorum kafam inanılmaz karışık hayatımda en kızdığım şey de kürtaj yani bebeğimi öldürmekle kendimi öldürmek arasında fark görmüyorum gidersem korkusundan kapı dısına çıkartmaz yanlıZken beni çalışmam imkansız dilim YOK kafam çok karısık
Bence hemen gebe kalmamışsındır yni umarım öyle de olursa erkenden çaredir bakarsin:(

Back
X