Hamile Kalma Formülü / Hatice Saral

fffatmaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
426
6
118
İstanbul
Bayanlar Merhaba
Nette Hamilelik formülü, kolay ve hızlı hamile kalma yöntemleri diye e-kitap şeklinde bilgi veren araştırmalar yapan Hatice Saral ile ilgili bilgisi olan, kullanan, sonuç alan var mı??

Doğruluk payı nedir acaba???
Acil bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
2 yıldır hamile kalamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sanırım burada kullanıp fikri olan pek kimse yok..
Ben şimdi sipariş verdim 47 TL çok bişey değil bakalım nedir, ne değildir..
Denedikten sonra size bilgi veririm buradan..

Ben aldım o e-kitapçıktan.hepimizin bildiği sıradan şeyler yazıyor.çok özel farklı bir şey yok.açıkçası pişman oldum...

Ben aldım o e-kitapçıktan.hepimizin bildiği sıradan şeyler yazıyor.çok özel farklı bir şey yok.açıkçası pişman oldum...

Aynen valla bilindik şeyler yazıyor.. sadece hamile kalmaya yeni karar vermiş pek bilgisi olmayanlar için faydalı olabilir bizler zaten uzun zamandır uğraştığımız için yeteri kadar bilgi edindik farklı bişey yokmuş gerçekten bende pişman oldum :)
Biraz daha önceden yazsaydın almazdım

kızlar teşekkür ederim kitabın içeriği hakkında bilgi verdiğiniz için.. bende 3 yıldır hamile kalamıyorum az daha alıyordum kitabı..
okumadığımız pozisyon,ögrenmedigimiz beslenme türü kalmadı... cok stres yapıyoruz bence tek sebep bu onu yapmamakta mümkün deilki suan adetime 2 gün var olcammı olmıcammı diye içim içimi yiyor

başka kullanan yok mu bu kitabı bende düşünüyordum ne anlatıyor okuyan arkadaşalar yardımcı olabilir mi en azından mesela yumurtlama gününü yanlış hesapladığımız söyleniyor nasıl hesaplanıyomuş ki:44::44::44::44::44::44::44:

Bende gordum simdi videoda oyle bir anlatmislar ki hatta iletisim bilgilerini doldurdum kredi karti yeri kaldi bir orayi da esim gelcek birazdan sorayim da oyle doldurayim diyordum ama sizlerde demissinizki bilindik seyler birazdaha acarmisiniz okuyan arkadaslar almami tavsiye edermisiniz ben yurtdisindayim ustelik ne bileyim internetten bisey almak bana gore degil guvenemiyorum da hicbir siteye.Merak ettim en iyisi esime soylemeyeyim simdilik insallah sizlerden cevap gelirse ona gore alacagim yada almayacagim

Arkadaslar yanlis anlamayin burda paylasa bilirmisinz biz yıllardır bu isin kolay yolunu ariyiruz ne demis acaba sekilde z oneriyide burda paylasormisiniz bilgisayarim yok indiremiyorum:-( ama meraktA ettimm

bende bakıyorum bikaç gundur ama karar veremedim 8 aylık evliyim olmadı şimdiye kadar merak ettim açıkçası ne yazmış bukadar garanti verio 42 gunde falan napsak alsakmıki

merhaba arkadaşlar bende açıkcası bu kitapları çok merak ettim. kullanan arkadaşlar kitapları burada paylaşırlarsa veya içeriği hakkında daha detyalı bilgi verirlerse çok sevinirim. 47 lira hem cazip görünüyor hemde acaba denemeye değermi? kararsız kaldım. lütfen kullanan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Diger konu sayfasina yazdm aynilarini.. kitapta yazanlar bebek yapma konusunda nekadar bilgili olunduguyla degisir ama beklentiyi karsilamadigini soyleyebilrim..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. gebelik için araştırma yaparken hatice saralın hamilelik formülünü gördüm alıp almama konusunda tereddütteyim. daha önce alıp deneyenler bana bilgi verebilirmi?

arkadaşlar kitap içerisnde neler anlatıyo biraz anlatabilirmisiniz lütfen... bizde bebiş istiyoruz 2 aydır çalışıyoruz ama daha bişey yok.. lütfen yardım edinnn

ne yazıyo sigara alkol alma ceviz badem ye stress yapma adetinden basla 13 15. Gun yumurtlama donemin sabah sewis kocanda bol boll ceviz badem yesin vitsmin kullann STRESS YOKK BLAA BLLAAA COCUK ICIB UYGUN ISIMLER KITAPCIGII BIDEE

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bu kadin dolandirici ben 47 tl e kitsp aldim her sy kredi kartinizdan 47 tl cekiyolar kart numaranizi almak amac benden 3 ay kesmisler gec uyandim lutfen inanmayin icindekilrde internette her yerde yazan seyle tam bir dolandiricilar

Arkadaşlar ben bu kitabı aldım ve üst üste 2 ay 47 tl kestiler üyelikten bahsedilmiyor fakat her ay 47 tl kesiliyor kitapta tam bir safsata ümitlerimizle oynayanları kınıyorum yazıklar olsun sakın bulaşmayın !!!!

altından böyle bişey çıkacağı belliydi zaten o kadar duygusal acımasız başladı ki video gözyaşlarına boğuldum resmen nerden vuracaklarını çok iyi biliolar nasıl bu kadar vicdansız olabilirler? böyle çaresiz kalınan bir konuyu nasıl kendilerine ekmek kapısı olarak görürler? videonun sonuna doğru uyandım zaten iyi niyetli olsalar yaşadığımız bunca acıyı bilip hadi ödeme yapın kitabı alın diyeceklerine şunlara şunlara dikkat edin bunlardan uzak durun ya da ne anlatıyosa işte söylemesini beklerdim. bunca insanın en yaralı eli kolu bağlı olduğu konuda bu kadar acımasızca para kazanma yolu olarak seçmişler nasıl yutuyolar kazandığı lokmaları merak ediyorum!

Kaç dakika video yapmışlar öyle yaa izle izle bitmedi..Çok ikna edici hem de ..Burda yazılanları görmesem belki de alırdım..

DOLANDIRILAN ARKDAŞLAR EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İHBARDA BULUNUN BENDE DOLANDIRILDIM VE EŞİM EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İHBARDA BULUNMUŞTU SAYFA İNCELENMİŞ VE HAKLI OLDUĞUMUZ ORTAYA ÇIKMIŞ ŞİMDİ BİR DİLEKÇEYLE SAVCILIĞA GİDECEĞİZ GİDECEĞİZKİ BİZİM GİBİ BU KONUDA ZAYIF DUYGULARI OLAN İNSANLAR DOLANDIRILMASIN SİZDE BU YAPILANA SESSİZ KALMAYIN DERİM SUSTUKÇA BU TÜR DOLANDIRICILAR ARTACAK BU BİZİM EN ZAYIF DUYGUMUZU KULLANMAYA ÇALIŞMASINA İZİN VERMEYELİM

Ya tamam ole diosunuzda ben siparis verirken kredi kartu bilgsi hic vermedim sadece kpida odeme ypilcak yarin brgun gelecek bekliyorum. Eger ole bseyse kurani kerimi ortaya sokmuslar ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…