Arkadaşlar sanırım burada kullanıp fikri olan pek kimse yok..
Ben şimdi sipariş verdim 47 TL çok bişey değil bakalım nedir, ne değildir..
Denedikten sonra size bilgi veririm buradan..
Ben aldım o e-kitapçıktan.hepimizin bildiği sıradan şeyler yazıyor.çok özel farklı bir şey yok.açıkçası pişman oldum...
Aynen valla bilindik şeyler yazıyor.. sadece hamile kalmaya yeni karar vermiş pek bilgisi olmayanlar için faydalı olabilir bizler zaten uzun zamandır uğraştığımız için yeteri kadar bilgi edindik farklı bişey yokmuş gerçekten bende pişman oldum :)
Biraz daha önceden yazsaydın almazdım
başka kullanan yok mu bu kitabı bende düşünüyordum ne anlatıyor okuyan arkadaşalar yardımcı olabilir mi en azından mesela yumurtlama gününü yanlış hesapladığımız söyleniyor nasıl hesaplanıyomuş ki:44::44::44::44::44::44::44:
Bende gordum simdi videoda oyle bir anlatmislar ki hatta iletisim bilgilerini doldurdum kredi karti yeri kaldi bir orayi da esim gelcek birazdan sorayim da oyle doldurayim diyordum ama sizlerde demissinizki bilindik seyler birazdaha acarmisiniz okuyan arkadaslar almami tavsiye edermisiniz ben yurtdisindayim ustelik ne bileyim internetten bisey almak bana gore degil guvenemiyorum da hicbir siteye.Merak ettim en iyisi esime soylemeyeyim simdilik insallah sizlerden cevap gelirse ona gore alacagim yada almayacagim
Arkadaşlar sanırım burada kullanıp fikri olan pek kimse yok..
Ben şimdi sipariş verdim 47 TL çok bişey değil bakalım nedir, ne değildir..
Denedikten sonra size bilgi veririm buradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?