arkadaşım hayıtla ne demek bana yardımcı olursan sevinirim
arkadaşım hayıtla ne demek bana yardımcı olursan sevinirim
ESMERYARİM ACIKCASI BEN AC TOK DİYE YAPMADIM İNCRİDE kuralına gore yapmamıstım zaten 1 cay kasigi demle ic acıysa bal kat icine biraz tatlandiri belli bir muddet sonra alisiosun zaten. canin nasıl isterse oyle ve ozamanda ic strese sokma kendini bi sekilde vucut onu alıo ve geregini gerceklestirio
Canım merhaba ,biraz geç döndüm kusura bakma.Küere başalamak için ben adet bitiminde içmiştim.canım merhaba hayırlısı olur inşallah bişey sormak istiyorum belli bir günü varmı içmek için yani adetin kaçınçı günü falan gibi birde bu böğürtlen kökü ve incirin yapılışını daha net yazarsan sevinirim ölçülü yani umut işte ne yapalımm
merhaba , güzel dilekleriniz içim çok teşekkür ederim.Eğer iltihap varsa mutlaka deneyin.Çünkü bu bana öneren arkadaşta aynı durumdaydı .Oda mutlu sona ulaştı.Büyük aktarlarda bulabilrisiniz böğürtlen kökünü.Güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla.....kızlar böğürtlen kökünü nerden temin ettiniz ögrenebılırmıyım ben bu bitkinin iltihabada ii geldini duymustum ve benımde iltihap sorunum var yardımcı olursanız sevınırım bu arada dilerim bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız
Canım merhaba ,biraz geç döndüm kusura bakma.Küere başalamak için ben adet bitiminde içmiştim.
Ölçülere gelince , 1 bardak suya 2 parça böğürtlen kökü 1 tatlı kaşığı bal atıp 7- 8 dakika kaynatıp ılık içebilirsin .bu sabah aksam toplam 21 gün sürekli aksatmadan yap.Bununla beraber 2.5 bardak suya 4-5 kuru incir 7-8 dakika kaynattıktan sonra içine yarım havuç doğrayıp onunla soğutup içilecek.Bu karışımı gün içinde 1 kere yapıp içebilirsin 21 gün.Ben ikisinede beraber başlamıştım.Şifa olur inşallah.Güzel haberlerinin bekliyorum.Sevgiler.....
servenay hayıt bir kadınlık otu google a yazarsan cok sey yazıo hakkında ayrıca sitemizdede baslıklar var arastırırsan guzel bilgiler edinirsin.yumurtlamayı saglıo .
benim bi arkadasim incirkuru+sogan kuru yaptı hem iltihap cıktı hemde kiste donustu yumurta. benim nacizane tavsiyem incir kuru uygularken muhakkak hayıtıda kullanınki catlasin yumisler yoksa duzeniniz bozulabilir allah korusun kiste donusebilir.
havuclu incir kurude incirler kaynarken icine bir parca havuc atmak. zararı olmaz faydası olurben bikere atmıstım. denemenizi tavsiye ederim. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun ben 18ay bekledim.
tabi buarada kocalarınızıda beslemeyi unutmayın heraksam muz fındık ceviz ballı sut vs cayına karanfil cok onemli haftada bir domatas corbasi+mercimek corbası icine havuc rendelenmis+bulgur pilavi ve lahana . salatalarınızı lahanayla yapın .nekadar onlarda problem olmasada sperm kalitesi ve hızı cok onemli hicbirsey yediremiosaniz dedigim yemekleri yapın cayına karanfil atın sutlu tatlı yapıp tarcınla yedirin.
Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.
güzelim arkadasin sogan kürü ile incir kürünü ayni anda mi yapmis yoksa biri bittikten sonrami digerine gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?