Hamile kalma formülü

arkadaşım hayıtla ne demek bana yardımcı olursan sevinirim

servenay hayıt bir kadınlık otu google a yazarsan cok sey yazıo hakkında ayrıca sitemizdede baslıklar var arastırırsan guzel bilgiler edinirsin.yumurtlamayı saglıo .

benim bi arkadasim incirkuru+sogan kuru yaptı hem iltihap cıktı hemde kiste donustu yumurta. benim nacizane tavsiyem incir kuru uygularken muhakkak hayıtıda kullanınki catlasin yumisler yoksa duzeniniz bozulabilir allah korusun kiste donusebilir.

havuclu incir kurude incirler kaynarken icine bir parca havuc atmak. zararı olmaz faydası olurben bikere atmıstım. denemenizi tavsiye ederim. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun ben 18ay bekledim.

tabi buarada kocalarınızıda beslemeyi unutmayın heraksam muz fındık ceviz ballı sut vs cayına karanfil cok onemli haftada bir domatas corbasi+mercimek corbası icine havuc rendelenmis+bulgur pilavi ve lahana . salatalarınızı lahanayla yapın .nekadar onlarda problem olmasada sperm kalitesi ve hızı cok onemli hicbirsey yediremiosaniz dedigim yemekleri yapın cayına karanfil atın sutlu tatlı yapıp tarcınla yedirin.

merhabalar size bi sorum olacak.konuyu görünce hemen atladım zaten .bu hayıt otunu bende duydum ve hemen aldım fakat içemiyorum çok acı bunu sabah akşam bir tatlı kaşığı demlenip içilecek diye biliyorum .ama tatlı kaşığı çok oluyor felaket derecede tadı acı olduğundan içemiyorum .ben bunun ölçüsünü azaltıp bir çay kaşığı ve sabah öğlen akşam içsem olmazmı .birde sabahları aç karnına deniyo tok karnına içilmiyormu acaba .zaten tadı ve kokusu kötü aç karnına midem hiç almıyor.
arkadaşlar hayıt otunu nasıl hazırladığınızı ve nasıl tükettiğinizi yani aç karnınamı yoksa tok karnınamı içiyorsunuz bunları yazarsanız sevinirim
bir sorum daha olacak gebelik riski varsa bebeği düşürüyormu hayıt içildiğinde .
cevap yazarsanız sevinirim .
sevgilerimle

ESMERYARİM ACIKCASI BEN AC TOK DİYE YAPMADIM İNCRİDE kuralına gore yapmamıstım zaten 1 cay kasigi demle ic acıysa bal kat icine biraz tatlandiri belli bir muddet sonra alisiosun zaten. canin nasıl isterse oyle ve ozamanda ic strese sokma kendini bi sekilde vucut onu alıo ve geregini gerceklestirio

canım saol ya cevap yazdığın için çok teşekkür ediyorum a.s. inan okadar stres ediyordumki bunu içemiyorum diye hı şartmı diyeceksin ama kadın hormonlarını en iyi bu bitki düzenliyormuş bu yüzden içemiyorum diye strese girtmiştim . ama içmemde gerekiyo ilaçlardan bıktım çünkü şifayı artık bitkilerde arıyorum .bunuda aldım 1 sefer demledim ve 1 yudumdan fazla içemedim aç karnına ve 1 tratlı kaşığı dendiği için .inan şimdi okadar çok rahatladımki anlatamam .ilk iş yarından itibaren dediğin gibi içmek olacak .vücudumu alıştırana kadar balla filan tatlandırayım bari
canım tekrar teşekkürler sağlıcakla kal .sevgilerimle Şeniz

Canım merhaba ,biraz geç döndüm kusura bakma.Küere başalamak için ben adet bitiminde içmiştim.
Ölçülere gelince , 1 bardak suya 2 parça böğürtlen kökü 1 tatlı kaşığı bal atıp 7- 8 dakika kaynatıp ılık içebilirsin .bu sabah aksam toplam 21 gün sürekli aksatmadan yap.Bununla beraber 2.5 bardak suya 4-5 kuru incir 7-8 dakika kaynattıktan sonra içine yarım havuç doğrayıp onunla soğutup içilecek.Bu karışımı gün içinde 1 kere yapıp içebilirsin 21 gün.Ben ikisinede beraber başlamıştım.Şifa olur inşallah.Güzel haberlerinin bekliyorum.Sevgiler.....

merhaba , güzel dilekleriniz içim çok teşekkür ederim.Eğer iltihap varsa mutlaka deneyin.Çünkü bu bana öneren arkadaşta aynı durumdaydı .Oda mutlu sona ulaştı.Büyük aktarlarda bulabilrisiniz böğürtlen kökünü.Güzel haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla.....

ya şu böğürtlen kökü tam olarak nasıl içiliyo bilen varmı herkes farklı bişey söylüyo.benim bildiğim bir bardak kaynamış suya atıyosun böğürtlen kökünü hiç kaynatmadan sadece 5 dk demlendirip süzüp içiyosun.bunun doğrusu nedir?

arkadaşım verdiğin bilgi için sağol hamile kalabilmek için denemediğim şey kalmadı.bunda deniycem inşallah faydasını görürüm.sende buna vesile olmuş olursun Allah senden razı olsun.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Rabbim isteyen herkesi anne olmayı nasip etsin.

arkadaşım teşekkür ederim adetim dün bitti bugün hemen başlıyorum inşallah şifa olur kurban olduğum olmayan herkese nasip etsin sevgiyle kal allaha emanet ol...kaydirigubbakcemile3

güzelim arkadasin sogan kürü ile incir kürünü ayni anda mi yapmis yoksa biri bittikten sonrami digerine gecmis

arkadaşlar bu bögürtlen kökü tam olarak nasıl kullanılıyor?ne zaman içiliyor?aydınlatırsanız sevinirim

ya ilkay moralimi bozdun şimdi.bende 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.subatta tekrar hamiş olurum sanıodum.bir senieyi bulurmu ki acaba ?:1no2:

Arkadaşlar merhaba,

Böğürtlen kökü ne işe yarıyor yardımcı olurmusunuz?
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

güzelim arkadasin sogan kürü ile incir kürünü ayni anda mi yapmis yoksa biri bittikten sonrami digerine gecmis

canım bahsettigim arkadasım hamile. sogan yaptı sonra incir yaptı dr iltihap var kist olmus dedi ama o kist dedigi yumis catladı zatende 22mmis kist deil yani ustunede regl oldu bi gzel iltihap icin antibiyotik kullanmadan icine dogru test yaptı pozitif. ilac icmedi sabırla bekledi cok sukur degeri yukseldi. Allah sizlerede nasip etsin kimseyi bekletmesin. incire guveniyorum

inşallah allahım bebek yolu bekleyen herkesin özlemini giderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…