- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Spiral taktırmayı düşünüyordumiki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...![]()