Hanımlar adetim biteli 2 gün oldu. Bugün eşimle ilişkiye girdik. Dışarı boşaldı sonra kapı çaldı hemen sildi giyindi kapıya baktı 5 dk sonra yine devam ettik. Aklımda acaba p... İçinde sperm kalmış mıdır?? Tekrar birleşme ile hamile kalınır mı ? Merak ettim hanımlar böyle ihtimal var mı?
Hanımlar adetim biteli 2 gün oldu. Bugün eşimle ilişkiye girdik. Dışarı boşaldı sonra kapı çaldı hemen sildi giyindi kapıya baktı 5 dk sonra yine devam ettik. Aklımda acaba p... İçinde sperm kalmış mıdır?? Tekrar birleşme ile hamile kalınır mı ? Merak ettim hanımlar böyle ihtimal var mı?
Hanımlar çok fikir yürütemiyorum o yüzden soruyorum. İş bitmişti tamam dedik kapı çaldı baktı sonra dayanamadık tekrar yaptık Bu konuda fikir verin lütfen. Korunma yöntemim ayrı bi mesele :))bunu zaten biliyorum pek güvenli olmadığını:)
ke$ke ak$ami bekleseydiniz :)
korunma yontemi saglam deilki siizin
bence bu anlattiginzdaki risk korunma yonteminizle olan risk kadar dir, fazlasi yokdur diye du$unuyorum
siz yumurtlamadiniz daha ama spermler 72 saate kdr ya$ayabiliyor biliyorsunuzdur bunu..