Hamile kalma olasılığım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Hanımlar adetim biteli 2 gün oldu. Bugün eşimle ilişkiye girdik. Dışarı boşaldı sonra kapı çaldı hemen sildi giyindi kapıya baktı 5 dk sonra yine devam ettik. Aklımda acaba p... İçinde sperm kalmış mıdır?? Tekrar birleşme ile hamile kalınır mı ? Merak ettim hanımlar böyle ihtimal var mı?

Eşinizin zevk suyunda bile sperm olma olsılığı var.Yani olabilir de olmayabilir de:44:

burada sizin durumunuz önemli ... adet biteli iki gün olmuşsa hamile kalma olasılığınız sıfıra yakın....

Asla denmez tabi ama çok büyük ihtimal hamile kalmazsınız çünkü adet biteli iki gün oldu demişsiniz yumurtlamanıza daha var

2 adet döneminin tam ortası yumurtlama dönemidir, adetten sonraki 2. günde hamile kalma olasılığı yok.

Çok korkuyorum ya inşallah olmaz ((

Dışarı boşalma yöntemiyle mi korunmaya çalışıyorsunuz?

Hanımlar çok fikir yürütemiyorum o yüzden soruyorum. İş bitmişti tamam dedik kapı çaldı baktı sonra dayanamadık tekrar yaptık Bu konuda fikir verin lütfen. Korunma yöntemim ayrı bi mesele :))bunu zaten biliyorum pek güvenli olmadığını:)

hamile kalma olasılığın çok düşük ama yok diyemeyiz.ben sanırım yumurtlama günüm dışında hamile kaldım mesela

ke$ke ak$ami bekleseydiniz :)
korunma yontemi saglam deilki siizin
bence bu anlattiginzdaki risk korunma yonteminizle olan risk kadar dir, fazlasi yokdur diye du$unuyorum
siz yumurtlamadiniz daha ama spermler 72 saate kdr ya$ayabiliyor biliyorsunuzdur bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…