- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
Peki onumuzdeki gunlerde de regl olursam , hamilelik riski var mi
öküzün önde gideniymiş kusura bakmayın... Terbiyesiz... Birde alttan alttan namusunuza laf ediyor... Umarım hamile değilsinizdir ama eğer hamileyseniz bal gibi çocuğun ondan olduğunu kabul ettirirler adama... Bu arada geri çekilme diye bı yontem yok insanlar çift taraflı korunup hamile kalabiliyorlar böyle geri çekildi hamilelik ihtimali olmaz diye bı saçmalık yok...Ben test yaptiracagim diyorum, benden hamile kalma ihtimalin yok icine bosalmadim diyor delirecegim
Ayy bu herif hem öküz, hem cahil, hem de se...zmis. İnsallah hamile degilsindir de bir daha suratini gormezsin bu pisligin.Ben test yaptiracagim diyorum, benden hamile kalma ihtimalin yok icine bosalmadim diyor delirecegim
Canım geri cekilme yaptıysa düsük bir ihtimaldir, ama düşükte olsa ihtimal işte.. sen test yap için rahat olsun, gidip niye hemen söylüyorsunki sözlüne? Daha fol yok yumurta yok
yani diyo ki hamile olsan da kabul etmicem çocuğuBen test yaptiracagim diyorum, benden hamile kalma ihtimalin yok icine bosalmadim diyor delirecegim
Felaket durumdayim.yani diyo ki hamile olsan da kabul etmicem çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?