Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Kuruma çizgisi gibi geldi bana sizce

Eklentiler

• 1000156728.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 35
Ben senin durumuna benzer birinin yazısını okumuştum burada daha iki gün önce o da az adet görmüs tahlil yaptırdığın da hamile olduğunu öğrenmişti canım bence sende bir tahlil yap testin net değil gibi yada testini tekrarla inşallah genesindir

Test tekrarlıycam canım 2 3 gündür de baş ağrım var bugün de baş dönmesi yaşıyorum ablam veremiyorum

İnşallah arkadaşım ya bekleyeceğim bakalım normalde ya yarın en geç çarşamba günü adet olmam gerekiyor. Kan verdin kaç çıktı kuzu mesela ilk gebeliğinde
Boyle öğrenmişim

Eklentiler

• 18708.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…