Ayyy hadi inşallah sende tez vakitte mutlu haberlerle gelirsin bize hayırlısıyla inşallah çokça aminnnnBende bugün bismillah deyip başlıyorum çalışmalarainşallah mutlu sonla biter
Bugün senin regli günün değil mi aşkım bence artık kan verme vaktin geldi yaaaaYaaa kan veresim var deli gibi sjsjsjshs
Etmezmiyim canım sizler benim motivasyonumu yerine getiriyorsunuz valla okudukça mutlu oluyorum iyi ki varsınızOyysss ne güzel dua ettin kuzum öyle güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz
Ayyy hadi inşallah sende tez vakitte mutlu haberlerle gelirsin bize hayırlısıyla inşallah çokça aminnnn
İnşallah canım ya Allah razı olsun
Sende canım sende allahin izniyle sende tez vakitte güzel haberlerle gelEtmezmiyim canım sizler benim motivasyonumu yerine getiriyorsunuz valla okudukça mutlu oluyorum iyi ki varsınız
Canım naptin birdaha test yaptın mıKizlar bu 10 dk olduktan sonra hemen belirmeye basladi sizce kuruma cizgisi mi artimed
Ben senin durumuna benzer birinin yazısını okumuştum burada daha iki gün önce o da az adet görmüs tahlil yaptırdığın da hamile olduğunu öğrenmişti canım bence sende bir tahlil yap testin net değil gibi yada testini tekrarla inşallah genesindirBenim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Kuruma çizgisi gibi geldi bana sizce
Test tekrarlıycam canım 2 3 gündür de baş ağrım var bugün de baş dönmesi yaşıyorum ablam veremiyorumBen senin durumuna benzer birinin yazısını okumuştum burada daha iki gün önce o da az adet görmüs tahlil yaptırdığın da hamile olduğunu öğrenmişti canım bence sende bir tahlil yap testin net değil gibi yada testini tekrarla inşallah genesindir
Hadi inşallah gebesindir yapınca at yineTest tekrarlıycam canım 2 3 gündür de baş ağrım var bugün de baş dönmesi yaşıyorum ablam veremiyorum
Sen zabaaaa bekle ben kan vermeye gidiyoğum shshsbsbsbBugün zor o iş bacım zaten geç oldu yarın zabanan yaparım
Atarım tabikiii yarın sabah erkenden alcam testiHadi inşallah gebesindir yapınca at yine
Bi de hani kusura bakmayın ama peçeteye silince hafif sarımsı uzayan akıntı var ama iç çamaşıra aşırı bulaşmıyor silince geliyor sadeceHadi inşallah gebesindir yapınca at yine
Genelde buna hamilelikten derler ama tabi normaldede olabilir canım bilemiyorumBi de hani kusura bakmayın ama peçeteye silince hafif sarımsı uzayan akıntı var ama iç çamaşıra aşırı bulaşmıyor silince geliyor sadece
Kız ciddi mi yeni gördüm mesajı haber ver hemennnnSen zabaaaa bekle ben kan vermeye gidiyoğum shshsbsbsb
Boyle öğrenmişimİnşallah arkadaşım ya bekleyeceğim bakalım normalde ya yarın en geç çarşamba günü adet olmam gerekiyor. Kan verdin kaç çıktı kuzu mesela ilk gebeliğinde
Boyle öğrenmişim
Cok net var kan verin
Yaaaa ara ara takip ediyordum burayı çok sevindimmmmmmBu arada bizim diğer hamile kızçeler ne alemdesiniz ya kayboldular iyice@Melkit D dlnn44 diğer kizceyi etiket yapamadım kullanıcı adını unuttum heh buldum düzenleme yapayım Y Yorgunruhum
Regli günümün geçmesini bekliyorum canım öyle verecegimCok net var kan verin
Teşekkürler canım aa seninde mi kız çok sevindim bu sene kız senesi mi olacak neYaaaa ara ara takip ediyordum burayı çok sevindimmmmmmcavresamn A adilebaytarovic aramıza hossgeldinizzzzz bizde 17 haftalık olduk güzel bir kız geliyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?