Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bu arada benim dün gece yapıp suratına bakmadığım testin üstünde hızlı test yazıyo sjsjsjjsjsh erken gebelik testi demek mi be

Eklentiler

• IMG_8186.webp
    IMG_8186.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 35
Adetime 4 gün kala beta 27 gösterdi acildeki doktor yüksek ihtimal gebelik var ama daha çok başında demişti. 8 geçmişti ki adetim normale oranla daha ağrılı ve yoğun bir şekilde adet oldum. Kadın doğuma gidince de kimsayal gebelik demişti.. inşallah sizden uzak olsun Rabbim gönlünüze göre versin. 🤲
8 gün sonra mı kimyasal yaşadın canım

D dlnn44 ilk novatech miydi öyle bişi yaptı o pozitif idi, awox yaptı arkasına negatifti kan verdi 0.200 çıktı. Bir kaç gün sonra duratest yaptı pozitif çıktı, arkasına yine awox yaptı pozitif çıktı kan verdi 20 idi. Doğru di mi D dlnn44

D dlnn44 ilk novatech miydi öyle bişi yaptı o pozitif idi, awox yaptı arkasına negatifti kan verdi 0.200 çıktı. Bir kaç gün sonra duratest yaptı pozitif çıktı, arkasına yine awox yaptı pozitif çıktı kan verdi 20 idi. Doğru di mi D dlnn44
Evet canım valla açıkçası novacheck doğru mu çıkardı yanlış mı anlayamadım ama oda pozitif çıkarmıştı😂

Heee üfff ahshshshsh len dün gece o pozitif çıktı işte awox abim bu sabah 2. İdrarda negatif verdi 😂😂😂 bu arada gece dediğimde sabaha karşı 5 falan sjshsh
Yaa sen kafayı sıyırmışsın sabah 5de neden test yapıyosunnn😂 sonra 2/3 saat sonra tekrar yapıyosunn😂😂 aşkım beklee azıcık nefes alll😂😂

Back
X